Aktuální česká politická situace
Mutziputzi Evidentně nejsem jediná, kdo hledá. Napsala jsem “ří” a už mi to nabízelo římský klub Drahoš.
Tak bych řekla, že největší špínu už na Drahoše vytáhli! :D

Sweet Potato No fakt že jo, u mě má google taky jasno už od ř ![]()

Karoleena Já to věděla hned, že za vším stojí Kalousek. Ten může totiž úplně za všechno
.
Jak jinak.

domenica Jj, Marťan nepřekvapil
.
A to bývaly doby, kdy jsem o něm smýšlela fakt pozitivně.
domenica Klaus už se taky zbláznil?
Je konzistentní, jen kapku, ale opravdu jen kapku hysteričtější než obvykle. Jinou reakci jsem nečekala.
Berta Ne. Ten drží lajnu.
Mutziputzi Evidentně nejsem jediná, kdo hledá. Napsala jsem “ří” a už mi to nabízelo římský klub Drahoš.
Bych potřebovala názor prosťáčka co má na Římskym klubu Vencovi a Mařeně z Horní Dolní vadit
domenica Jen čekám až se a předpokládám ještě pregnantněji na podporu Zemana vyjádří VK ml.
Sexuální úchylka! Krásných 14 dní před náma. :)

Mutziputzi Proč se ptáš zrovna mě?
Nemám se urazit?
Psali, že to má vadit, tak to vadí a bastafidli trumpeta!
Sweet Potato Jo né, to jaks psala že čecháčci tůrujou googl co je Římskej klub![]()
Karoleena Možná i nějakej ten hákenkrajc nad postelí někdo dosvědčí.
V zájmu duševního zdraví ignorovat. V zájmu volební kampaně taky.
Občas už jsou slyšet hlasy o “předrahošovanosti”, ta by myslím mohla některé vlažné voliče opravdu odradit.
už jsem si řikala jak to tady Drahošový sluší![]()

Je konzistentní, jen kapku, ale opravdu jen kapku hysteričtější než obvykle. Jinou reakci jsem nečekala.
To je taková svině!!! Co maj slíbeno? Je eště Lívia na tom vyslanectví?
A už to jede. Předpokládala jsem s jistotou, že to bude něco z jeho zaměstnání. Co jinýho by taky vytáhli.
Předrahošovanost, hm. Ovar na všech nárožích a sdělovacích prostředcích nevadí? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my