Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 21:57
Reakce na Luna:

Hoolinkah Koukám jsme napsaly jinými slovy totéž. Já znám x jeho voličů z řad právníků, manažerů, pedagogů, doktorů...By možná barbucha s mutzi koukaly. Smutně koukaly.

​No ani omylem nekoukaly, ja tady tohle prezentuju od vzniku ANO, znam volice Andreje i Milose, vysoce postaveny a pozor...wait for it...a omluva, sukatelny...dokonce i mohu potvrditto nepoznas hned a chvili tomu neveris...

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 22:04

Mutziputzi No, je fakt, že politická vlákna nečtu důsledně, takže jsem si toho nevšimla. Ale jinak potvrzuju, mimochodem, co znám ty lidi, které bych sice neoznačila jako lůzu, páč se nerada povyšuju, ale řekněme, takové ty sociálně slabší a méně vzdělané osoby, se kterými jsem se setkala, tak ti volí spíš než Babiše rovnou něajký plešky, Dělnickou stranu, Kanimuru atd...

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 22:06

Mutziputzi tak v těhle končinách to pak je už asi "obchodní volba" - však on takový Kellner taky špatně nevypadá..

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 22:34
Reakce na Luna:

co znám ty lidi, které bych sice neoznačila jako lůzu, páč se nerada povyšuju, ale řekněme, takové ty sociálně slabší a méně vzdělané osoby

​Já teda "lůzu" používám, protože mě v souvislosti s tím tvorem (a jeho voliči) většinou narychlo nenapadá nic jinýho  ale rozhodně to nemyslím tak, že by se rekrutovali výhradně ze společenství holejch zadků tyjících ze sociální podpory a našich mozolů  Pro mě je to stav ducha.

Vem si takový starý komouše kdysi ve vedoucích funkcích. Peněz měli (ve srovnání s ostatním lidem) jak šlupek, baráků a majetků požehnaně... a přesto to byla lůza jak vyšitá.

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 22:48

luciole Chudak Karel, a ja ho tak osocila. Omlouvam se zpetne jemu I cele jeho rodine. 

Offline luciole
1217 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 23:05

Karja 

No, mi to bylo hned divný, že ač je Karel všelijakej, že by až tak...

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 23:08

barbucha Však já vím, jak to myslíš, jen já jsem taková opatrná v těch výrazech... Staří komouši, no jo, u nás doma nikdy žádnej a teď...škoda mluvit.

Karja Jak sis mohla vůbec myslet, že by někdo, jako Karel, kterej se válel na vyhřátém fleku za každého počasí, prozradil, co si vlastně myslí? Vždyť by mohl přijít o některé své věrné posluchače.  

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 13. ledna 2018 23:09

luciole No proto. Mně se to právě úplně nezdálo, i když je pravda, že lidi jsou různí a zejména ke stáru se mohou měnit. Hlavně teda ségra si oddechne.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 08:45

barbucha mě nic jiného nenapadá ani "napomalo"  máš naprostou pravdu, jde o stav ducha ....

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 08:48

Karja No, chudák...já ti nevím. To původní vyjádření je takové opatrně dvojsmyslné a řekla bych, že nikoli omylem. 

A lidmi to hýbe na všechny strany, tady konstatujeme, jak Zeman opět lže, jinde už se hlasitě volá, že to je důkaz o prolhanosti novinářů.

(Ještě OT - jsem se kvůli tobě pořádně nevyspala - pořád jsem kontrolovala, jak mám zašmodrchané nohy!)

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 09:01

Sweet Potato Promin! ;-)

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 09:12

Mutziputzi me vubec. babis neni hlupak

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 09:13

pokud jde o kaju gotta tak ten se ze vseho nejvic boji iluminatu, to bude mit s drahosem tezky;-))

20970 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 09:20

viktorka_od splavu A čemu tim prospěje sobě?

20970 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 09:39

pokud jde o kaju gotta tak ten se ze vseho nejvic boji iluminatu, to bude mit s drahosem tezky;-))

​"vedle" ňáká nanda vytáhla, že Drahoše snad ani ne, protože je asi člen Římskýho klubu, i s linkem na blog nějaký ježibaby na iDnes...už to začíná

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 09:41

Sweet Potato a tak to já si zase nedělám iluze, že ho třeba fakt volil a volit bude, ale to oficiální přiznání bych vnímala hůř, kdyby to přiznal na plnou hubu.

Nicméně s tebou jinak naprosto souhlasím.

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 09:51

Mutziputzi A co to je? Židobolševická lóže?  (Sváří se ve mně předsevzetí neklikat se zvědavostí)

20970 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 10:01

Sweet Potato googluj bez obav....ty bolševici v lóži teda asi nebejvaj, ale klasika, světovláda...hodně by k tomu uměl Macko s Červánkem