Mutziputzi protoze by je to vydesilo. ono obcas je to lepsi rict tem lidem az po, aby si to srovnali v hlave a tak. ja vim, ze to nekomu muze prijit divny, ale je to tak. lidi proste na kameru nebo diktafon pod nosem reagujou kolikrat uplne mimozne
Aktuální česká politická situace
razorblade Spíš myslím, že by se s nima vůbec nebavili, nedokoukala jsem to po tom rozhovoru, ale fakt měli kameru v brejlích? Google glass či co? Mně se nelíbí tenhle dokureportážní styl, přišlo by mi to věrohodnější jako článek i na základě off record vyjádření, tohle je pro mě hrozně senzacechtivý, plus jak jsem psala, to dovozování, že má strach, nevim no, opět jak jsem psala - účel světí prostředky, mně se to moc nelíbí. Podstata je hrozná i kdyby na tom byla půlka pravdy, to souhlasím, společný vyjádření otce se synem pro média asi nebude, to o něčem případně taky svědčí, no říkám, k tomuhle nemuselo dojít, kdyby odstoupil dávno.
je to hrozný...
a barbucha mi připomněla to "uklízení" nepohodlnejch lidí do blázince... můžu potvrdit, že tohle se fakt dělo, bohužel i v mym blízkym okolí... skončilo to emigrací onoho "cvoka" - naštěstí teda ještě předtím, než ho tam zavřeli... vono se tam pak dějou různý věci, třeba se takovej blázen uplně překvapivě v cele oběsí a tak... ![]()
že to tomu Babišovi za těch 50 mil. stojí! ![]()
"...Od té doby mám novýho doktora, zbavil jsem se v uvozovkách pečovatele, který mě psychicky týral a beru tabletky místo injekcí..."
jedno z nejhorších totáčových deja vu! ![]()
fakt, že bookmakeři už sázejí proti Burešovi, vypovídá o reálném začátku konce
Vy taky všemu naletíte. Vždyť je to Barbora Škrlová!
ká EŠ čé em
... Okamura právě teď na čtyřiadvacítce
Muž dnes na zastávce poslouchal dvě starší ženy, které málem plakaly, proč toho chudáka konečně nenechaj dělat jeho práci, vždyť vlády tu maj bejt pro lidi, řešit jejich starosti a takhle nemůžou.
Sweet Potato Nedivim se, ta kovbojka co Seznam rozehral tomu dost nahrava, zacinam tusit, ze to Andreje opet jenom posili...byt se mu (a nebo prave proto, ze) se mu brada v Palermu trasla dost verohodne
genialni :D

razorblade malo, stanny pravo to chce!
zakaz vychazeni par tydnu pred Vanocema. To by B. zlomilo vas zcela urcite :-D jak rekl klasik, narod potrebuje chleb a hry.
A na to cekame
Mutziputzi u toho jsem pred chvili rvala smichy. je tam vsechno - neuspesna provincni televize, zumpa, lepsolidi :D
razorblade sem si to pustila celý, ach ouvej
razorblade ale jo, ale proč jim neřekli, že jsou novináři A! rozhovor natáčí?
Já nevim kde to bereš, jak kolovrátek furt... Všude je, že se samozřejmě představili (a proč by proboha takový věci vykládal cizím lidem? jako že někdo zazvoní, nevíš kdo to je - soused, pošťák? - a začneš se s ním vybavovat o kriminální činnosti svýho otce
)
"Pokud jde o Babišovo obvinění, že jeho syn byl reportéry přepaden a pokoutně nahráván: Novináři se představili. Opakovaně řekli, že jsou z médií. S juniorem si po natáčení ještě vyměnili několik e-mailů. V posledním z nich Babiše mladšího upozornili, že informace zveřejní. Napsal zpátky, že děkuje."
barbucha protože já o voze a ty o koze, pereš mi sem desátý vyjádření Seznamu, umim taky číst samozřejmě, rešerší mi netřeba a stále jako kolovrátek (BTW s tim už jděte do háje, chyba je na straně přijímače), proč mu nesdělili, že to natáčí, nevim...další věc kdy to natáčeli, tos četla?
Mutziputzi aha tak mbe by naopak vubec nenapadlo, ze se neco nenataci.. nebo si to predstavujes ze si novinar v dnesni dobe zapisuje poznamky do notysku?
viktorka_od splavu Ale skrytou kamerou?
viktorka_od splavu Já si nepředstavuju vůbec nic, jen pokládám za korektní oznámit, zda se bavíme off record nebo pořizujeme audio a video záznam, nevim co je na tom šokujícího a proč jsem nucena fakt jak kolovrátek to psát dokola, kdyžtak ať naběhne ňáká prďola a zeptá se mě co tim sleduju a jestli vás potřebuju přesvědčit, páč sem hned na úvodu psala, že je to můj dojem, nikoho nepřesvědčuju, ale laskavě akceptujte, že ani mě nepřesvědčíte, že tohle bylo zcela košer![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my