prďola zase kejháš?
Aktuální česká politická situace
Mutziputzi jj, občas si ráda pokejhám s kejhalkou tvého formátu. říkám si, že by člověk z toho neměl vypadnout a ty mi tu příležitost vždy tak ráda dáš... ![]()
Mutziputzi hele, fakt mě to neba... odpusť si všechno prďolování a radši se věnuj svým politickým rozborům
prďola prosim tě nebuď excitovaná a netahej sem "urážení" jak z prvního stupně pomocný školy, pššššt už
To Vás pořád baví "převádět" se.?
To nejde diskutovat normálně v pohodě, aniž by člověk toho druhého shazoval, navážel se do něj(byť jakoby v dobrém), či se jinak vysmíval.?
Přece můžu mít diametrálně odlišný názor(na cokoliv) než ten druhý, nebo dokonce než celá skupina, to mi ale nedává důvod nechovat se na úrovni, slušně, s úctou a názor druhého prostě respektovat.
Óká, můžu mít na 200% lepší, logičtější argumenty, ale pořád je to té korektnosti, ne.?
A pokud třeba protistrana něco, cokoliv nechápe, no a co. Tak nechápe. třeba to pochopí za delší dobu, při podrobnějším vysvětlení, objasnění, a nebo vůbec.
Ale může to být přece pořád všechno v klidu.
Bez ironických jehel.
To si myslím, tak bych to brala radši.
Musím souhlasit s Mutziputzi , že použitá forma (způsob jakým to natočili), je akorát voda na Babišův mlýn. A řekla bych, že z toho docela těží. Stokrát pak můžou napsat, že AB jr. s natáčením souhlasil, ale většina populace si bude pamatovat, že natočili nemocného člověka skrytou kamerou.
barbucha Hihi, teba teda mutzi hodně míchla, žes jí to sem natruc dala ještě jednou rovnou![]()
Miru jasně, příště na podobné nesarkastické neironické a poučné komentáře, reflektující moje předchozí vyjádření budu reagovat pěkným poděkováním a pošlu lásku.

Myslite ze si takhle toho bohatstvi uziva? Kdyz vi co vse spachal?
mně ten způsob taky nepřipadá úplně štastný, jak provedením (tak trochu bulvár), tak celkově.... bohužel je ale pravda, jak tady už taky padlo, že takto se to dostane k širšímu publiku, ale taky to v mnohých zanechá ten dojem natočeného zmateného chudáka - což je prostě špatně...
Mně tedy úplně jako zamtený chudák nepřipadal. Překvapený, bez přípravy, asi trochu naivní a ve vleku otce ano, ale že by jej zneužili mi nepřipadá ani omylem.
rasaNori zas bych z něj nedělala Escobara
Myslite ze si takhle toho bohatstvi uziva? Kdyz vi co vse spachal?
predpokladam ze se mu jeho ciny zdaji naprosto skvele - jinak by to nedelal..
nolita mně ten způsob taky nepřipadá úplně nejšťastnější, ale nejde spíš o obsah sdělení než o jeho formu? nejde o to slyšet, co ten kluk říká? a máš pocit, že kdyby byl vysmátý a ve skvělé formě, že by stejná sdělení byla víc a líp uvěřitelná?
tyhle úvahy nad etikou reportérů mi připadají - když to fakt HODNĚ přeženu - jako by se někdo zamýšlel nad tím, že ty vězně v koncentráku mohli nejdřív umýt a oblíknout, než je začnou točit...
dzizisketa mne taky ne, ale jde o to, co a jak kolem toho vzniklo, a jak zustane v pameti lidi...
prďola chtela jsem ti odpovedet, ale tva posledni veta me od toho ponekud odradila...
prďola ty se radši politickým rozborům naopak nevěnuj s podobnejma napřesdržku přirovnáníma![]()
rasaNori proč mně?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my