razorblade tyjo
vcera jsme se s muzem smali, kdyz v 168 vtipne planoval, jak usedne do prezidentskeho kresla.
Aktuální česká politická situace
razorblade Toho je škoda :-(
razorblade Musím říct, že mě to sebralo hodně:(
razorblade zrovna jsem hledala, jestli už to tady někdo napsal...
toho je tak obrovská škoda! ![]()
Po obědě u Zemana ještě vtipkoval, jak nezdravě ji, že to jinak neumi, byl propagátor koureni, čoudil jak fabrika.
Byl mi moc sympatický. Je ho škoda ![]()
Narazila jsem na netu na prepis zacatku jeho sobotniho projevu na kongresu ODS. Skoro jako posledni kniha S. Monyovy vs. jeji nasledna smrt![]()
Škoda ho.
Zeman ho asi neměl mlátit tou holí... (sorry, to ty internety
) Ale mohli by předsedou udělat Drahoše, aby dědkovi kapku hnuli žlučí...
barbucha To by hnuli zluci i mne
ja Drahosesice v druhym kole z nouze volila, ale to nic nemeni na tom, ze je to hrozny zele
sleduju ho na fb a to jeho krecovity vyjadrovani se ke vsemu, me irituje. Snazi se bejt trefnej a udernej, ale je furt zelatinovej![]()
razorblade jo, drahoš je ten pán, co na každou otázku odpoví svoje pevné a rozhodné: "nevím"![]()
Kubery je mi moc líto
viktorka_od splavu Pevne a rozhodne Nevim me rozesmalo
souhlasim a k tomu je tragicky nevtipnej a necharizmatickej.
Me proste jak to furt toci na CT24 opakovane napadlo, ze umrit mel jinej s blbou zivotospravou, ne Kubera![]()
Mutziputzi to mě taky napadlo, že se ta vyšší síla přehmátla... ![]()
Drahose jsem vnimala stejne, nez jsem ho osobne poznala. Je charismaticky, je mily a galantni, asi by se potreboval trochu odvazat, protze je strnuly, ale takovy uz asi bude. Je v kondici (potkavam ho, jak vybiha schody, kdyz chce stihnout autobus) a manzelku si umim predstavit jako prvni damu (a vzdycky nadherne voni).
Lamicka To, ze je mily a galantni ti asi vyvracet nebudu. Ale proste je to spis akademickej clovek nez politik. A jeho pani je uzasna, take jsem s ni mela tu cest![]()
Pak Kubera byl výjimečný. Komunální politika by se podle něj měla vyučovat. Navíc se kdysi zasloužil o úpravu legislativy, která pro mne osobně byla dost důležitá.
Mutziputzi to mě taky napadlo, že se ta vyšší síla přehmátla...
No jo toho taky byly včera plný internety: "Zase vedle!"
Hele to pevné a rozhodné nevím je původně Hamáčkovo, nedělej v tom bordel!
Pro mě je Drahoš akorát kapku nevýraznej, to jo... ale tady byl účel dědkovi zvednout tlak (abysme se už konečně dočkali) - a na to by byl dobrej dost! ![]()
barbucha Nedavno bylo ve Stastnym pondeli na Seznamu neco jako 5 momentu co prohraly Drahosovi volby a tam bylo jasne videt ze u Zemana vzbuzuje pouze blazeovany pousmani, urcite ne mrzeni
Tomu nevěřim. To by neměl zapotřebí se při každičký příležitosti po volbách posmívat... a nakonec ani v době voleb tak nestydatě lhát (odkud asi ty fámy o Drahošovi přišly?)...
ale tady byl účel dědkovi zvednout tlak (abysme se už konečně dočkali) - a na to by byl dobrej dost!
Jistě - protože účel světí prostředky.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my