Achjo. V kanceláři se zas rozpoutala debata o tom, že Babiš za to vlastně vůbec nemůže. Všechno je chyba úředníků, ti mu to neměli schválit, když to bylo blbě. ![]()
Aktuální česká politická situace
bram Může, dělal to účelově, ať už on nebo někdo jiný na jeho příkaz a úředníci to opravdu schválit nemuseli..., ale já na Frantu a Franta na mě![]()
Liesel no ja to vim, ale tady to proste nevysvetlis.. ![]()
bram to znám, taky mám okolo sebe pár lidí, se kterými nemá cenu to rozebírat![]()
bram boha jeho
není on pomalu oběť?
stes jasne ze je! Zeptej se jeho volicu.
Kampáááň a pirátský udavači!
Zeman žaluje Kaslovou? To už je fakt moc
Nechtějte, abych na to reagovala. V životě bych sem už nesměla.
Advokát připustil, že odvolání prezidenta má další rozměr. Jde podle něj o výchovný efekt. "Veškerá energie, čas a finanční prostředky, které byly vynaloženy na vedení tohoto případu, vynaloženy být neměly. Z pozice vedlejšího účastníka se jedná o takzvané školné, aby si každý rozmyslel, jestli si skutečně bude dělat z prezidenta trhací kalendář a bude ho žalovat i tam, kde zjevně žalován být nemůže," dodal.
Sweet Potato prosím te, kde to je? Sjizdim vsechny servery neplacené i placené a jsem asi slepá...
Vychovny efekt
.... Ten dedek se pomatl
lysianthus ze si prezident dela trhaci kalendar z vlastni huby, to je v poradku asi.
Mutziputzibože to je vul, chudak Rusnok. ![]()
continuity Proč? S ním zcela souhlasim, politika ČNB mě irituje, slušně řečeno
Do činnosti ČNB se muze do zasahovat jenom podle zákona, pravi ústava. Je to nezávislá instituce a z různých důvodu je dobré, aby to tak zůstalo.
continuity Což neznamená, že se k jejím krokům nesmí nikdo vyjadřovat nebo z pozice premiera jednat a chtít vysvětlení, ČNB paralyzuje trh s nemovitostma, ty restrikce jsou dle mého děsnej nesmysl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my