Kokoska Ja doufam, ze ta prvni ma spodary![]()
Aktuální česká politická situace
Ta je hustá ![]()
Mně připomněla Kmotra ;)

Tulipe Já myslím, že to má být tohle.

Sweet Potato
to teda!
Asi má, ale v půli cesty se zadřel Photoshop![]()
Tulipe taky dobrý ![]()
Čaputová: Vyjadrujem sústrasť všetkým postihnutým prírodnou katastrofou na južnej Morave. Rozsah škôd, materiálnych aj ľudských, je nepredstaviteľný a želám našim susedom veľa sily, ktorú budú potrebovať na vyrovnanie sa s následkami pohromy. Zároveň oceňujem okamžitú pomoc slovenských zdravotníkov postihnutým obciam.
a Zeman? vyjádří se v sobotu pro tv Prima ... smajlík si doplňte podle libosti (zelený)
Všichni věděli, že jestli někdy je ta chvíle, kdy by měl promluvit ke svému lidu, je to právě teď. A všichni zároveň věděli, že bude lepší, když nepromluví.
Staré pověsti české, 2021.
27.6.1950

proč radši nezustal zalezlej... ![]()
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/transgender-lgbt-pride-milos-zeman-partie_2106271235_kro
Je to strašný strašný strašný....
Ten závěr je tedy supersvinstvo!![]()
A všichni zároveň věděli, že bude lepší, když nepromluví.
No předčilo to asi všechna očekávání. ![]()
A ja dneska mela vikendovou sluzbu![]()
razorblade Přečetla jsem si to. Mimochodem, nemáš nějakou novou profilovou fotku?
brrr No jooo, nas prefocovali. Vubec se na tech fotkach sobe nelibim. Ale fotograf za to nemuze...![]()
razorblade Neměla jsi předtím vlasy v copu a brýle? Připadalo mi to takové serióznější k politickému zpravodajství. Ostatně na těch fotkách, co sem dáváš, ti to sluší.
razorblade musela jsem si to najit a chtela bych te uklidnit, ze tenhle vyraz mam na vsech "profipracovnich" fotkach:D ale jinak ti to slusi!
brrr Neee, mela jsem rozpusteny vlasy a svoji oblibenou mikinu :) A co se tyce serioznosti, rekli nam, ze si mame na sebe obleknout to, v cem nam je prijemne, ze nemusime mit formalni hadry. A nejoblibenejsi kousek v mem satniku je pruhovane triko, tak jsem si ho vzala. :D Snad mi to ctenari odpusti.
711990 No vypadam, jako kdybych misto do objektivu koukala do hlavne samopalu. :D ale ja bohuzel kdyz me nekdo foti, tak uplne ztuhnu a nejsem schopna vypadat normalne. ten kolega, co to fotil, se se mnou dost natrapil. snazil se o uvolnenou atmosferu, ale to na me fakt nefunguje, kdyz na me miri tou hnusnou veci
i kdyz porad to byl mensi stres nez kdysi nataceni videomedailonku, kde jsem se mela jen otocil a kouknout do kamery nebo si zapnout knoflicek na rukavu nebo si jen prehodit mikrofon z jedny ruky do druhy. tam nevim, jestli to bylo vetsi psycho pro me nebo pro ten stab. jsem fakt desny drevo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my