continuity To by mohlo být skvělé! Ale nechci to zakřiknout...
Renusatko Vždyť každý zná někoho, kdo je volí:((( Naši protitcháni třeba...a to by člověk řekl, že jsou rozumní, fajn a že se s nimi dá vždy domluvit. Nedá!![]()
continuity To by mohlo být skvělé! Ale nechci to zakřiknout...
Renusatko Vždyť každý zná někoho, kdo je volí:((( Naši protitcháni třeba...a to by člověk řekl, že jsou rozumní, fajn a že se s nimi dá vždy domluvit. Nedá!![]()
continuity Naprosto souhlasím! Burešovi jde o tepláky, podle mě bude cílit aspoň na post prezidenta.
continuity Kristepane
Další volby a další nervy! Doufám, že by na něj něco dalšího vyhrabali, aby se znemožnil!
Ta sněmovna ale bude dlouhodobě velký krok zpátky, čas udělat nejen manželství pro všechny pápá.
Jsem trochu rozčarovaná.
Měla jsem obavy, ale pro mě je bonus, že se do sněmovny nedostali komunisti a socani. Rozčarováná rozhodně nejsem![]()
dzizisketa jo no:( a kdyby to preci jen dalo treba na mandaty ODS spolu s ANO, dopadnem jak madari.
nerolix Uvažuješ naprosto správně. Jen Zeman je ještě ve hře:( Nebo někdo "jeho ústy"...
dzizisketa to je pravda, ale v úspěch pirátů jsemmic nevěřila. Tohle je určitě ta lepší varianta z těch možných.
Před chvili hrozilo, že budou ve vládě reálně rasisti, to by bylo myslím pro všechny podstatně horší.
jinak si myslím, že máme fakt urgentnějsi problémy než manželství pro všechny. A jestli vidím důležitou úlohu Pirátů někde, tak v digitalizaci státu.
Evaeva A já zas myslila, že Piráty bude volit všechna omladina
Je jí málo?
continuity pro mě to třeba důležité je, ale vyhrabat se z toho marastu je důležitější. Normální politická situace může otevřít i prostor pro takovéhle diskuse.
Je to dobrý.. ![]()
![]()
![]()
![]()
Máme, třeba klima, úroveň vzdělávání, rostoucí rozdíly mezi regiony...
Korsičanka tak i mladí lidé mají různé názory.
Evaeva Jako myslíš názory svých rodičů?
Měla jsem obavy, ale pro mě je bonus, že se do sněmovny nedostali komunisti a socani. Rozčarováná rozhodně nejsem
![]()
To je nervák. Ale zatím to vypadá líp, než jsem doufala.
Je fajn, že to vypadá na spojení dvou koalic, ale vůbec to neznamená, že to teď bude ideál. Je otázka, jak se těch pět stran dohodne.
V koalici spolu+ano nevěřím, s piráty bude mít spolu převahu v počtech poslanců, s ano by to byla šlichta.
continuity jinak predikce narozhlasu říká, že ANO vyhraje o 0.1% procentního bodu.
Ono jim to snad vyjde
0, 27%!
Říkala dcera. Jak obrovský zájem o volby byl v Británii.
Byli tam skoro do půl 2. A to měli končit ve 12. Tohle je foto už po zavření brány, po 12.
A v zahraničí Babiš nevyhrála.. Tam je to jasné.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.