RoSa nase komise vcera totez. Obsluhujou jen 2 ulice. Ve dverich se ptam, jestli je tohle ta nase, nebyla tam zadna cedulka. A pani nevedela! Pak rikam cislo domu, tak se nejdriv 3 dohadovaly, ktera z nich to ma, dokud jsem se nenasla sama v seznamu a neukazala jim to. Hrozny. Bylo jim vsem hodne pres 80 a byly strasne zmateny. Neverim ze jsou schopny to secist.
Aktuální česká politická situace
RoSa Volicsky prukaz je ok, ale nam prislo nekolik lidi, ze maj trvaly pobyt jinde, ale bydli tady pobliz a chteji volit. O nejakem volicskem prukazu v zivote neslyseli a strasne se divili, ze je volit nenechame. A nejlepsi byl pan, co prisel a rekl, ze v televizi rikali, ze mu ten volicsky prukaz dame my, aby mohl volit a strasne se rozciloval, ze kdyz to rikali v TV je to pravda a jak teda mohl Babis a Bartos volit v Usteckem kraji a volicsky prukaz urcite nemeli. ![]()
Korsičanka Já jsem bohužel v lese neodolala a podívala se, a mám chuť tu někde zalézt do jeskyně a tam se na čtyři roky uložit ke spánku. Tak ještě taky doufám ve velký města
U rodičů v dědině už hlásili výsledky, vyhrálo Spolu.
Kan Osvícená dědina!
Korsičanka Hele, ale vedle v dědině mám kamaráda a tam prý vyhrálo Ano. Prý se stěhuje.
Kan To by se republika demograficky výrazně změnila, kdyby ho ostatní následovali![]()
Týjo, necelá 2%, to mě fakt trefí, když Babišovci vyhrajou tak těsně![]()
Korsičanka dem. koalice má 104 mandátu momentálně. To už je veselejší.
Myslím, že to vypadá lépe, než jsme čekali, ne?
Korsičanka jinak predikce narozhlasu říká, že ANOvyhraje o 0.1% procentního bodu.
Korsičanka Chápeš, že je ale volí skoro třetina těch, kteří tam jdou? Já občas o někom vím, že je volil, ale ani ti už do toho letos nešli, kde ta třetina je?
Za mě v přepočtu na mandáty a komouši mimo, to vůbec nevypadá marně! ![]()
nerolix Jasně, že pro jednání v PS je to super! Ale zas 4 roky poslouchat to pako jako premiéra!?!![]()
Korsičanka tak prý je Praha sečtená jenom asi ze 60%
To se ještě trochu hne.
continuity Sázím taky na Prahu a doufám, že s tím pohne. Ještě i dost velká část Jihomoravského kraje, kde ANO taky nevyhrává, tak uvidíme.
Korsičanka Pako jakože Bureše? A jakou většinou mu asi tak projde vyjádření důvěry menšinové vládě? Věřím, že neprojde! Něco jako Pyrrhovo vítězství bych to viděla
Pevně v to doufám!
Korsičanka Babiš nebude za stávající konstelace premiér. To je vyloučena věc.
Doma jsme se shodli, že ještě zkusí prezidenta.
Taky jsem zatim celkem optimisticka. Demoblok uz ma ted 106 mandatu, ano ztraci, cssd a kscm jsou z kola ven. Spd neziskalo zatim vic, nez meli, cehoz jsem se kvuli kovidu obavala. A ano nejspis nema s kym jit do koalice, spd jim na vetsinu nestaci, takze Babis muze byt premierem, ale k cemu mu to bude... Jestli se to uz moc nepohne, tak vlastne dobry na tu bidu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my