No ještě to moc nezaznělo, ale pokud se domluví Spolu a Pirstan tak mají takovou většinu, že můžou aktivovat článek 66 ústavy ... a to vůbec nezní špatně.
Aktuální česká politická situace
Kokoska
Taky myslim. A Zeman ho podrží (resp. vlekař s lukoilem ho podržej).
Nemají jak. Na zbavení pravomoci stačí prostá většina přítomných v parlamentu. Pokud to senát nebude z nějakých důvodů, které si teď neumím představit, tak to má Zeman za pár - tj. za 30 dní. Ovce s vlekarem mohou stříhat metr.
Teď Babiš v tv: dekuju, výsledek je skvělý, tak skvělý jsme ani nečekali.. Tolik slova.
Řeč těla mluví úplně jinak ![]()
Všichni jsou jak zpražení![]()
Myslíš zbavení pravomocí prezidenta? To je pěkná představa, ale nevím jestli to je zrovna na aktuálním programu. V každým případě mu toho premiéra dá aspoň teď zkraje.
Karja Link ti nedam, byl jako expert ve volebnim studiu CT24. Je to politolog.
Babiš naprosto nedůstojně fňuká v přímém přenosu. Je mi hanba a trapně za něj.
Babišová se tváří, jako by jí nadloubali.
Dadoo no já s ním musím souhlasit, po těch všech kauzách je ten výsledek neuvěřitelnej
Monice bych jednu flákla, nevydrží deset vteřin v klidu, mě to hrozně rozčiluje :))
Tak jsem zvědavá, jestli má Bureš připravený nějaký graf, kterým by mohl ukázat na svoji výhru? ![]()
Když jsem viděla kolem půl třetí první výsledky, šla jsem se uklidňovat do OBI. Vyšlo mi to poměrně draho, ale stálo to za to! Vydržela jsem se nekoukat celé odpoledne, přesazovala jsem kytky.
Já jsem utekla do Bauhausu koupit mamince kytku na hrob, umřela na covid. A když jsem si pak v autě přečetla výsledky voleb, tak jsem se fakt rozbrečela. ![]()
Ten Babišův projev teď v TV je tak trapný, nedůstojný, ublíženecký.
"Mojí paní se na nic neptejte" vstoupí do dějin
barbucha ještě 30 dní premiérem bude, to se nedá nic dělat. Ale to fuk, vidíme na konec
Dnes to úplně jasně řekl Kalousek. Nejlepší bylo, aby se koalice domluvili na vládě do pondělí a rovnou to deklarovali. K tomu žádné pověření nikoho nepotřebují. A dali najevo ve snemovne, za pokud ANO bude prosazovat nějaké blbosti typu Babiš premiérem, nesveri jim ani správu toalet.
S tímto výsledkem fakt není o čem.
berush na jakým je to programu?
Babiš:"mojí paní se na nic neptejte"

Sedmá z devíti To je mi líto, ať je lépe!
berush Souhlasím! To je strašná úroveň - teď se pouští do Bartoše a jeho manželky.
Hanka H a Schillerová se tváří jako zkamenělá...
To je strašný, jak blekotá, lže a kňourá. Fakt projev státníka. Kolik lidí zas stihnul urazit.
To je neskutečný kňoural.. Neskutečný. Dospělý člověk, chlap a on fňuká jak pětiletý harant. Ne, hůř. ![]()
Ten Babišův projev teď v TV je tak trapný, nedůstojný, ublíženecký.
"Mojí paní se na nic neptejte" vstoupí do dějin
A proc tam vlastne je? Americkej model, kdy manzelka stoji vzdy po boku?
Kokoska asi pro pobavení nás zloprcků, mně to přijde hrozně k smíchu, jak vytřeštěně kouká
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my