Hele a jenom já jsem měla z tiskovky pocit, že chce Babiš rozbít SPOLU a vytvořit koalici s ODS?
Zezačátku jo, jak gratuloval Fialovi, to mi až zaskočilo. Ale uklidnilo mě pak to nadávání na odesácký korupčníky.
Hele a jenom já jsem měla z tiskovky pocit, že chce Babiš rozbít SPOLU a vytvořit koalici s ODS?
Zezačátku jo, jak gratuloval Fialovi, to mi až zaskočilo. Ale uklidnilo mě pak to nadávání na odesácký korupčníky.
barbucha novej bude presne za 30 dní.
Pokud sněmovnu nesvolá prezident, svolá se sama za 30 dní. Tam má většinu už Spolu s PirStanem. Předpokládám, že předseda nebude v této situaci z ANO. ![]()
barbucha na to jsou nejaky terminy, ne? Nevolej predsedu na prvni schuzi?
Jo, měsíc - to znamená že měsíc ve funkci má jistej jak Babiš, tak Zeman. Chci věřit, že během toho měsíce nedojde k něčemu nepěknýmu... no nemělo by, je jasný že v týhle situaci už ANO nikdo nepotřebuje. Snad nemá Bureš složku na úplně každýho.
Já jsem manažer, moje místo je ve vládě. ![]()
Já ve sněmovně určitě ne.
Mojí paní se na nic neptejte bylo ještě lepší. tvl toho bych chtěla mít doma!
barbucha tak měsíc by to byl tak jako tak.
Ale Kalousek taky řekl, že nikdo nemá takový čich na změnu směru větru jako státní úředník, takže už v pondělí to na úřadech prostě bude jinak.
continuity Jenze ono ani to zbavení není hned. Kdyby Zeman akceptoval většinu může být teoreticky v úterý nová vláda. Pokud budou zbavovat je to na delší lokte, a to říkal i Kysela.
Já jsem manažer, moje místo je ve vládě.
Já ve sněmovně určitě ne.
ten vůbec neví, kam kandidoval ![]()
![]()
Ani nevím konkrétně proč. Kdybych si měla tipnoit, kdo se nechá od Babiše zlomit, tipla bych si Fialu. Doufám, že mu krivdim.
tady se k tomu Kalousek vyjadřuje.
https://mobile.twitter.com/CNNPrima/status/1446866725274857475
Já už jsem to zažila jednou na Slovensku,fakt to může být dost rychlý. Žádné strachy.
A Babišova se tak očividně nudila! Ta by udělala líp, kdyby tam nebyla. A Schillerova se teda tvářila pěkně kysele ![]()
rysamona nemůže, ona musí být první ustavující schůze sněmovny. Tam se nechával ten cca měsíc vždy, kvůli případným sporům o průběh voleb. Taky ta jednání chvilku asi potrvají.
Když se Zeman postaví na zadní, tak se to asi trochu potáhne, ale rozhodně to nebude trvat dlouhé měsíce.
notna tak Motyce trci sláma i z Louboutinek. To je fakt úkaz. Vůbec nevím proč tam lezla.

Pinot Noir doufám, že vznikne i video!
continuity monika se fakt predvedla
tady se k tomu Kalousek vyjadřuje.
https://mobile.twitter.com/CNNPrima/status/1446866725274857475
Já už jsem to zažila jednou na Slovensku,fakt to může být dost rychlý. Žádné strachy.
Já doufám, že následující hodiny a dny proběhnou přesně tak, jak to Kalousek nastínil. Sakra už
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.