Aleně asi není dobře, vypadá jak vosková figurína
Aktuální česká politická situace
Už došlo na Kalouska ![]()
Hanka H a Schillerová se tváří jako zkamenělá...
Mně dneska přijde jak Paroubek v blonďatý paruce.
Kokoska Babišovy ambice stále trvají a Monika trénuje na First Lady?
Netušíte, kam zahrabali Máru? ![]()
![]()
Jestli jsem dobře viděla, tak Babisová v jednu chvíli kroutila očima nad jeho řečí, ale hned se otočila do strany.
barbucha ještě 30 dní premiérem bude, to se nedá nic dělat. Ale to fuk, vidíme na konec
Dnes to úplně jasně řekl Kalousek. Nejlepší bylo, aby se koalice domluvili na vládě do pondělí a rovnou to deklarovali. K tomu žádné pověření nikoho nepotřebují. A dali najevo ve snemovne, za pokud ANO bude prosazovat nějaké blbosti typu Babiš premiérem, nesveri jim ani správu toalet.
S tímto výsledkem fakt není o čem.
Já s Kalouskem souhlasím, ale obávám se, že prezident prostě může jmenovat premiérem koho si usmyslí, a že to taky udělá.
barbucha Taky se nemyslím že je to tak jednoduché. Bohužel. Tento postup je možný v případě že prezident akceptuje svoji reprezentativní úlohu a ústavní pravidla. Což bohužel Zeman nedela![]()
Hele a jenom já jsem měla z tiskovky pocit, že chce Babiš rozbít SPOLU a vytvořit koalici s ODS?
brrr samozřejmě že se o to bude snažit, ale to by snad udělal jen blázen, ne?
Myslím, že to byl bezkonkurenčně nejostudnější státnický projev všech dob!
brrr no on to samozřejmě bude zkoušet, proto se musí domluvit co nejdřív.
To se nepochybne pokusi, rozbit jednu z koalic. Pevne verim, ze marne. Jinak jsme svedky politicky sebevrazdy v primym prenosu.
Já teda doufám, že Fiala na tohle neskočí, proboha.
RoSa uz byla
ja nejsem u babise, ale u piratu :) byla v 18
Zatím je předseda sněmovny z ANO
a kdoví kdy bude novej...
brrr Určitě chce, už před volbami v nějakém komentáři myslím Tabery? říkal, že je vidět v debatách, jak moc jde Babiš po krku Bartošovi a Fialovi skoro vůbec. Ale Fiala a Stanjura zas někde říkali, že se rozhodně nenechají, že na setkáních s voliči silně vnímali, že priorita číslo jedna je pro jejich voliče zbavit se Babiše.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my