Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 11. října 2021 13:27

ice tohle co citujesje info z predtim, nez se stal jeji manzel prezidentem. jakmile k tomu doslo, odesla od toho pana se kterym zila v panelaku zpet za Milosem delat prvni damu. ze ji to nakonec zas asi uplne nevyslo, to uz je dalsi kapitola.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 11. října 2021 13:34

viktorka_od splavu je to mozny, fakt nevim.

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 11. října 2021 13:47

barbucha Ale to si piš, že to riskne. 
Je dobrejch 1,5 miliónu voličů, jejichž hlasy teď propadly. (To celkově není dobré) To je kapitál.

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:00

Sweet Potato Taky si myslím, neštítí se ničeho a namyšlený je dost

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:03

Sweet Potato 

A nebyli to voliči toužící po změně, možná kromě Šlachtovců.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:12

Sweet Potato presne! Plus je extremne viditelny a jede kampan prakticky neustale a to zpusobem, ktery nemale casti populace imponuje. Proti tomu protikandidat (kdo vlastne?) bude mit strasne tezkou pozici. 

Offline jerry
11159 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:12

odesla od toho pana se kterym zila v panelaku

​Tak hovořilo se o tom, že dobrovolně a radostně to nebylo...těžko říct, kolik je na tom  pravdy

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:13
Reakce na Sweet Potato:

​To by musel bejt jinej charakter, a ne taková zbabělá krysa. Představ si druhej vejprask v řadě... přece ta kandidatura neni sázka na jistotu.

Nejeden chateau s bazénem ve Francii, miliardy na účtech a Monča celá ve Fendim, to si nemyslim že - vhodně podáno - by jeho voliče nějak zvlášť motivovalo... o trestním stíhání ani nemluvě. 

Tak nevim. 

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:19
Reakce na Sweet Potato:

Je dobrejch 1,5 miliónu voličů, jejichž hlasy teď propadly. (To celkově není dobré) To je kapitál.

​naprosto souhlasím; navíc tu v tuhle chvíli chybí podobně silná osobnost protistrany, podle mě Babiš nemá co ztratit a dost možná by i vyhrál

v tuhle chvíli čím dýl Zeman vydrží, tím líp, za měsíc zasedne nová PS, ta by mohla Babiše zbavit imunity a snad už to s ním půjde z kopce, ztratí etos zachránce všehomíra a lid se začne odvracet

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:21

barbucha jasně, že druhej vejprask riskne, co má za jinou možnost? utýct na Bahamy nebo tepláky

Edit: na to nepotřebuješ odborníky z novinek, to ti tu řeknem taky

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:24

Ježiš to je vostuda...

https://denikn.cz/minuta/724465/

Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:25

Ach jo, v podstatě bych byla radši, kdybyste se mnou hromadně nesouhlasily.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:27

OliveOyl 

A k čemu mu bude prezidentování? To ho nezbaví ani jeho kauz, ani ničeho jinýho. 

Hele teď se chystaj zatočit s jedním prezidentem (zcela po právu), a jak si to nacvičej je šance, že ani dalšímu hned tak něco neprojde.

Neřikej mi že by dal/mohl dát milost sám sobě! Navíc beztrestnost se netýká předfunkčního období...

Offline Jitka77
1917 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:31

Osobně by se mi jako prezidnetka líbila Miroslava Němcová, ale z téhle části politického spektra a jako první žena v úřadu, to je asi příliš troufalé pomyšlení v tuto chvíli - že by získala většinovou podporu.

Reálnou šanci prosadit se by podle mě mohl mít (pokud by kandidoval) generál Petr Pavel, tam by šla udělat krásná kampaň s tématem ochrany a bezpečí republiky, to by rezonovalo hodně široce, myslím. A je to rovný chlap, který umí fungovat jako součást širší struktury. Když uvažuju v mezích reálného, tohle mi vychází jako slušná volba.

Online Garfie
28458 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:40

barbucha Tak jako prezient má opět imunitu, to znamená při troše štěstí dalších deset let k dobru....a existují také promlčecí lhůty...já bych se na jeho místě té myšlenky nevzdávala. 

Jitka77 Ale ona myslím bude také kandidovat, tak uvidíme. Záleží, kdo by byl proti ní, mám pocit, že zrovna ona by mohla získat širší podporu. Paradoxně i proto, že je žena. 

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:41

Jitka77 

Mně by se líbila taky, ale to je neprůchozí anžto je z ODS. A ženská.

I když já bych nějakou ženu uvítala, tuhle jsem poslouchala Radičovou... a jak tak někdy vidim Čaputovou tak Slovákům jen závidím. Ono to není jen o pohlaví samozřejmě, ale ty tetiny jsou prostě tak nějak tvrdší co se zásad týče (mají-li už předtím nějaký) a nenechaj se uplatit nějakejma kamaráčoftama, na rozdíl od chlapů co spolu cvrnkali kuličky... Navíc je to světovej trend

Ale třeba takovou Schillerovou bych tam viděla jen velmi nerada

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. října 2021 14:42

ice hlavně dokud je schopný říkat ano/ne a není zbavený svéprávnosti, tak se může manželka s dcerou stavět na hlavu a stejně ho proti jeho vůli nehospitalizují.

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:42

No Babis bude mit porad imunitu pokud bude poslancem.

V obecne rovine, nemusi poslance zbavit snemovna imunity, aby ho mohla vysetrovat policie nebo ho soudit pro nejaky trestni cin?

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 11. října 2021 14:45

Garfie 

Jakejch deset let?!

Jinak souhlasím s tou lehkou výhodou pro kandidátku - ženu. K tý by se přece každej musel chovat jako gentleman, že jo Těžko by ji dokonce i takovej Bureš moh oslovit jako zlodějku zlodějskou, jak by nepochybně učinil v případě takovýho Kalouska