Aktuální česká politická situace
Rubl posiluje.
Jako jedna moje kamarádka Ukrajinka, lékařka, nesdílí každou blbost, píše o tom, že by NATO mělo uzavřít vzdušný prostor, že to by jim výrazně pomohlo. Žese prý něco takového udělalo v Izraeli?
Strašný úplně všechno.
barbucha Mě reakce "západu" hrozně zklamaly. Je mi stydno, přijdu si strašně bezmocná a zároveň se bojím, že takhle to bude dál, že až přijde rusák sem, tak se taky nic nestane a budou se z povzdálí koukat....
Mňa tiež a stále si vravím, to je fakt všetko? Je mi hanba, chránime len vlastne zadky. Je mi z toho nanič.
Nikdo neplánuje okupovat Ukrajinu,” prohlásil Lavrov, zatímco ruské síly bojují na Ukrajině. Podle jeho slov Rusko svého souseda „osvobozuje od neonacismu a militarismu”.
Lavrov uvedl, že Rusko má zájem na tom, aby si ukrajinský lid sám rozhodl o vlastní budoucnosti.
Mrakoplas Přesně tak a myslím si, že na nás si ani nevzpomene nikdo. Západní státy pořád budou zapadni, no a co.
Tak si predstavuju, jak na nekoho miri samopal a ma moznost rozhodnout o sve budoucnosti.
Sweet Potato diky moc, je to asi o deset řádů užitečnější než plky te psycholožky ze seznamu.
Jsem u mamy a trochu jsme vzpominaly, jak to bylo strasny, kdyz jsme byli v tom vychodnim bloku. Chvalit Rusko, i kdyz bylo jasny, ze neni za co... rusky leky, i kdyz jsme vedeli, ze jiny by byly ucinnejsi a setrnejsi... informace ze sveta jen cezene pres ideologicky cednik... pritomnost bratrske armady, ktera nas "ochranovala pred kontrarevoluci"... fakt nechapu, ze nekdo muze jen pismenkem byt pro ty rusky svine.
Čína hromadí vojenské jednotky směrem k Taiwanu.
Na Ukrajinu se prý chystají dorazit jednotky Čečencu pod velením Kadyrova.
Kriste pane..
Bývalý nemecký brigádny generál Erich Vad predpokladá, že vojna na Ukrajine sa čoskoro skončí. "Z vojenského hľadiska je vec ukončená. A moje hodnotenie je, že to bude len otázka niekoľkých dní a nič viac," vyhlásil bývalý vojensko-politický poradca exkancelárky Angely Merkelovej vo štvrtok večer v nemeckej televízii ZDF. Bývalý nemecký brigádny generál Erich Vad predpokladá, že vojna na Ukrajine sa čoskoro skončí. "Z vojenského hľadiska je vec ukončená. A moje hodnotenie je, že to bude len otázka niekoľkých dní a nič viac," vyhlásil bývalý vojensko-politický poradca exkancelárky Angely Merkelovej vo štvrtok večer v nemeckej televízii ZDF.
Nemuzu se pripojit na iVysilani ani na web CT. Jede to někomu?
Krehutka Já to mám zrovna puštěný a ok.
Karoleena u mě už taky. Díky za info.
Střípečky naděje.
Švédsko nabídlo Ukrajině pomoc. I vojenskou! ![]()
A Anonymous sundali web ruského ministerstva útoku.
Lavrov: složte zbraně a můžeme vyjednávat. WTF?! ![]()
Sweet Potato Přihazuju!
Sdružení CZ.NIC, národní správce domény .cz, přistoupilo ke zcela mimořádnému kroku a po konzultaci s bezpečnostními složkami státu zablokovalo provoz domén Aeronet, Protiproud, Ceskobezcenzury, Voxpopuliblog, Prvnizpravy, Czechfreepress, Exanpro a Skrytapravda.
Intel, Dell and Lenovo corporations have suspended shipments of products to Russia.
711990 My tam peníze právě máme. Jen nevím, jestli by bylo teď lepší je mít jinde a hlavně kde. Jedině pod polštářem asi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“