Píšeš ale doslova toto: Pro planetu jsme jen naobtíž a je pravděpodobný, ze i s trochou radiace by jí bez nás bylo líp.
Co se zdrojů týče, vod toho jsme lidi, abysme si našli jiný...
Píšeš ale doslova toto: Pro planetu jsme jen naobtíž a je pravděpodobný, ze i s trochou radiace by jí bez nás bylo líp.
Co se zdrojů týče, vod toho jsme lidi, abysme si našli jiný...
MP Meri Je to těžký. Zrovna včera mi říkala kamarádka, jak si vzpomněla, když jsme spolu mluvily před rokem o covidu a já jí říkala, že každou generaci postihne nějaká tragédie a jestli je covid naše válka, tak jsme na tom ještě dobře. Už si tuto hlubokou moudrost nějak nepamatuju, ale souhlasím se sebou! ![]()
GarfiePřesně to stejné jsem říkala dceři. Že prostě my se musíme vyrovnat s covidem a díky bohu, že nemusíme zažít válku. No, po přečtení zpráv ráno ![]()
barbucha Ano a za tím si stojím. Ale to nemá nic společného s tím, že bych si jakkoli přála nebo schvalovala jakýkoli konec civilizace.
Jestli si dovedeme najít jiné zdroje se teprve ukáže, pevně věřím, že k tomu budeme mít příležitost.
Ono obecně přijmout fakt, že lidstvo nemá žádné vyšší morální právo na samotnou existenci je nesmírně obtížný, protože to otřese samotným základem našeho vidění světa.
Garfie Hele my máme doma úplnej flashback teď. 2 roky zpátky jsme takhle odjizdeli na hory do Itálie. Odjizdeli jsme ze světa, kterej byl "normální", covidu jsme se tehdy všichni ještě trochu posměšně pošklebovali, lockdown nám přišel jako něco nepředstavitelně nepravděpodobnýho. A vraceli jsme se do vězení, byli jsme ty poslední "lyžaři navrátilci". A v čem jsme tu žili pak dva roky víme všichni.
Dneska balime, odjizdime do stejnyho hotelu
! A válce se sice nepošklebujeme, ale i tak máme pocit, že některý věci jsou nepředstavitelně nepravděpodobný ... tak si tak napůl v žertu, napůl ve stresu říkáme, do čeho se asi tak vrátíme ...
Ono obecně přijmout fakt, že lidstvo nemá žádné vyšší morální právo na samotnou existenci je nesmírně obtížný, protože to otřese samotným základem našeho vidění světa.
Vyšší než kdo? To já si taky nemyslím, ale zas na druhou stranu, právo na existenci máme... úplně stejný jako všichni a všechno ostatní. Nadřazovat blaho planety nad nás nelze, anžto bez ní nejsme nic ![]()
Jinak jsem zvědavá, do čeho se budete z dovolený vracet. To říkám jen proto, že jsem sama zrušila resp. nedoladila původně jarní plánovaný výlety, první se měl konat už tak za týden, ale vůbec na to nemam náladu v současný době, neužila bych si to ![]()
MP Meri Mně nejvíc nepředstavitelně nepravděpodobný přijde světový mír a šťastné a spokojené lidstvo, kdybych si prosím mohla vybrat, do jaké situace se z dovolené vrátíte ;o)
barbucha Taky máme příští týden krátkou dovolenou a vůbec se mi nechce. :-( Už jednou jsme to odložili kvůl covidu, děti se těší, rušit to nebudu. Ale stát se může cokoli, nemám z toho moc dobrý pocit. Navíc letíme a dost nalehko.
Právě. Taky bych měla ty vejlety letecký... Já bych to snad upřela i těm dětem čoveče. Buď to klapne a pojede se za čas, nebo to bude v prdeli, a pak je lepší bejt v prdeli doma, řekla bych.
Ale netvrdím že to tak musí mít každej. No, přeju všem cestovatelům klidnej návrat.
Nepřekvapivé.
https://twitter.com/michaelromancov/status/1499673453762383875?s=21
Debil debilem zůstane!
Já se musím přiznat, že jsem včera po shlédnutí rozhovoru s generálem Pavlem a ve sledu předcházejících události přece jen přispěla i té ukrajinské ambasádě.
Jakkoliv jsem ještě večer usínala s poslední nejistotou kdesi v podvědomí, zda jsem udělala dobře, po dnešním probuzení je definitivně pryč.
barbucha Takže naopak, ne?
Nadřazovat blaho planety nad nás nelze, anžto bez ní nejsme nic
barbucha No uvidíme, ještě pět dní do odletu, jak se to vyvine. Chtěli jsme stihnout Athény ještě před Japonskem, dcera je blázen do řecké mytologie.
wendulka tak nějak podobně. Rozhovor jsem neposlouchala ale četla s ním rozhovor. Takže hned ráno nazhavila internetové bankovnictví. Já pacifista
No mne zítra odjíždí dítko do Krkonoš, upírat ji to rozhodně nebudu, ale jak se normálně o děti nebojím, tak teď z toho dobrý pocit nemám
Jedeme ještě za týden na dovolenou. No buď tady bude ještě kámen na kameni nebo ne
Přijde mi, zvlášť dnes po té elektrárně, situace extrémně nestabilni, takto to dlouho nemůže jít, někam se to zvrtne. Vzhledem k tomu,že NATO, teď USA do Evropy lifruje další a další kontingenty, asi taky nepředpokládají brzké vyřešení.
Nějaká červená čára tam bude, a mám pocit,že to nemusí být jenom útok na člena NATO.
Jinak existuje v přímé telefonní spojení MO USA a RF, tak jen doufám, že budou mít dost rozumu.
Garfie tohle moudro, ze jestli je covid katastrofou nasi generace, tak to jsme na tom jeste dobre, padlo pred rokem na prochazce i mezi mnou a moji kamaradkou, presne si na to vzpominam:)) Jen me teda nenapadlo, ze by to nemuselo vyloucit ty horsi veci a ze to prijde tak rychle.
A to jsem se covidu celkem bala. Navic mi pak neslo pod nos ani to hroceni ockovani a s tim spojena opatreni, ktera mne osobne prisla pres caru (a od urcite chvile vylozene neproporcionalni), byt se me bezprostredne netykala, a bylo mi uzko z toho, jak to hrozne jitrilo emoce, citila jsem to i tady. Ted mi to cely najednou prijde uplne bezvyznamny. Ja uz ani zadna opatreni nedelam, mam tu minimalistickou zasobu trvanlivych potravin, kterou jsem se naucila udrzovat od prvniho lockdownu. Mame v zaloze spalovaci kotel, a to jen proto, ze nam kdysi prislo nerozumny ho davat pryc, kdyby byl nejaky vypadek v dodavkach plynu. Horsi scenare drzim v mozku zamcene, ne teda moc uspesne. Jinak Te chapu, ze na dovolenou nejsou myslenky. Ja mela blok resit dovolenou cele dva roky, nejeli jsme ani s detmi k mori, prislo nam to z principu nevhodny cpat se nekam, kde maji formalne nejaky mimoradny stav... ted toho celkem lituju a kdybych ted mela nekam jet, tak jedu;)
https://twitter.com/henryjfoy/status/1499679745012871171?s=21
NATO snad začne diskutovat o ochraně ukrajinského nebe.
Sweet Potato že se každý živočíšnu druh snaží přežít je jaksi princip evoluce. Jen my jsme si vyvinuli mozek a můžeme dumat, jestli to náhodou není něco egoistického. ![]()
Druhá věc, že ten mozek nám umožňuje spotřebovávat zdroje nejak víc extenzivně, ale řekla bych, že planetě jsou zásoby uhlí ukradené. Musíme to řešit kvůli vlastnímu přežití.
Mmch jsou v sluneční soustavě planety, které byly kdysi pravděpodobně obyvatelné a aniž by se na nich nějaký život vyvinul neobyvatelnými se stali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.