Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline 999
19734 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:21

Kokoska Díky.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:21

999 ať je tátovi brzo líp. 

Offline Karja
44522 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:21

999 Teda, tak snad to bylo naposledy. 

Offline Garfie
28462 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:25

999 Ty jsi to předvídala, viď! :-( Držím pěsti, bude to dobrý.

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:32

Turduspilaris andulka01 

Diky za odkaz na účet. Ze budu někdy přispívat na nákup zbraní, to mě fakt nenapadlo...

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:33

999 Držte se! Ono se to fakt hrozně těžce zpracovává i těm nepanikařícím typům. Vyjít na horní palubu a dívat se na zkázu kolem se sklenkou vychlazeného sektu to prostě nejde.

Offline dzizisketa
8928 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:33

999 

Já mám už čtvrtý den v nemocnici babičku, s infarktem. Dostala stent. Snad půjde v pondělí domů.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:48

ionicera Mě spíš upřímně překvapuje, že lidstvo někdo jako škodnou nevidí. Od rána nad tím přemýšlím - pozor, následuje myšlenka z ranku fatalistických - a nějak se mi nedaří vymyslet, čím je lidstvo planetě prospěšný. Všechny naše bohulibý snahy směřujou buďto k tomu, abychom si pomáhali sobě navzájem, nebo k tomu, abychom minimalizovali škodlivé vlivy naší existence. Ani v tom potravním řetězci nejsme moc platný, nikdo se náma neživí, těla spalujeme v krematoriích, takže ani ti červi z toho moc nemají ...  No fakt mě nic nenapadá.

Jen upozornuju, že nic z toho, co píšu mi nebrání milovat lidi i život a rozhodně na vlastní existenci jakož i existenci blízkých i neblizkych osob lpím až neobvykle silně. Možná právě proto, že moje racio hovoří někde vzadu tak trochu proti nám

999

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:53

A to znate, jak leti ta kometa a rika Ahoj Zeme, dlouho jsme se nevidely, ale musim ti rict, ze fakt nevypadas dobre! Co se ti stalo? - Ále, je to blby, chytla jsem lidi.

Offline Tabea
8050 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:56

wendulka díky

Offline Tabea
8050 příspěvků moje polička 04. března 2022 14:59

Sweet Potato já bych to valila do Ukrajinskýho spolku.  Ten místní ale nic nepíše, na co ty peníze jdou, takže nevím, jestli by dron nebo oštěp brali. Ale to neva, určitě s nima naloží dobře.

Offline 999
19734 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:00

dzizisketa Tak to je mi líto, přeju jí, ať je brzy dobrá.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:02

Kokoska Tak nějak. :-) 

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:08

999 uff,pozdě, tak hlavně, že to je "jenom" stres. 

Doléhá to dnes na všechny. 

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:09
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:12

Nevím, možná už to sem někdo dal, ale moje ukrajinská známá z Luhansku se raduje, co vše jim bylo slíbeno a už jen doufá, že vše bude hodně rychlé

Taková pravidla budou na všech osvobozených územích! Prohlášení v Melitopolu.Od 1. března jsme zavedli následující opatření na podporu obyvatelstva na Zelenských územích osvobozených od moci režimu.

V první řadě jde o odepsání všech úvěrů a půjček dlužených bankám a organizacím mikrofinancování.Jak body úvěru, tak i úrokové sazby na ní.

Za účelem urychlení socioekonomického rozvoje kraje a usnadnění finanční situace obyvatelstva bylo rozhodnuto o odpisu dluhů za užitky.

A platby za plyn a topení se několikrát sníží - na intraruské platby.

Přepočítávání dalších tarifů bude provedeno s ohledem na skutečné náklady na minimální úrovni ziskovost bytových a komunálních podniků.

Zavádí se také výjimka pro obyvatelstvo a právnické osoby od placení daní na zvláštní období.

Zemědělci osvobozených území získají přístup na ruský trh pro své zemědělské produkty, stejně jako pomoc při výsevní kampani.

Překlad FB z ruštiny

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:19

Karja byla jsem vždycky strašnej katastrofista, měla jsem jako dítě strach z freonů,  potom se přidal strach z války (vyprávění pamětníků), strach z oteplování... před covidem jsem si říkala, že není možné, aby ta sluncem zalité období (dlouho trvající mír v Evropě, hospodářský růst, spokojená společnost) mohlo trvat věčně, že určitě něco přijde. Přišlo, první týdny jsem byla mimo, hltala každou zprávu, brečela v koupelně, že všichni umřeme a pak se to překlopilo, najednou jsem začala fungovat jinak a ty moje katastrofické scénáře zmizely. Třeba to o čem psala MP Meri dost chápu, ale už to mám jinak, řeším co je teď a teď vedu normální život, těším na jarňáky a plánuju letní dovolenou. 

Zarinya baterky stejně zabaví dítě do autíček

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:23

999 dzizisketa snad to bude dobre pro starsi lidi je to moc tezke. 

Offline Sweet Potato
40179 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:24

Renusatko A to se vyplatí.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 04. března 2022 15:33

eM 

Taky jsem tomu ještě předevčírem nevěřila, že to udělám. A ještě včera jsem nevěřila, že dnes tu platbu zopakuju a dokonce zdvojnásobím. Ale stačilo si přečíst dopolední zprávu, že se Rusáci chystají znova na druhou ukrajinou JE a najednou to šlo samo.

999 dzizisketa 

Ať je jim brzy lépe.

Renusatko 

Na třicet stříbrných jsou v Rusku opravdu přeborníci.