continuity Jestli říkám opak, tak o tom nevím.![]()
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato taknjsem to asi jen špatně pochopila.
No, nejsem dnes zrovna v kondici.
Něco z mého ranku: Pantone věnovalo Ukrajině dva odstíny - Freedom Blue a Energizing Yellow.

MP Meri Mně nejvíc nepředstavitelně nepravděpodobný přijde světový mír a šťastné a spokojené lidstvo, kdybych si prosím mohla vybrat, do jaké situace se z dovolené vrátíte ;o)
Dobře!! Tady bych tě s dovolením vzala za slovo ![]()
https://twitter.com/henryjfoy/status/1499679745012871171?s=21
NATO snad začne diskutovat o ochraně ukrajinského nebe.
Ve světle dnešních nočních události na Ukrajině by bylo divné, kdyby nezačali.
Strašný, kam to spěje.
continuity To ani já. ![]()
Včera jsem o pár stránek dříve psala, že jsem přispívala v minulosti na všechno možné, ale na nákup zbraní poprvé. A dynda mi radila, že si mám říkat, že je to na drony a oštěpy.
Tak jsem jim dneska ráno po přečtení zpráv (jako dnes již bývalá pacifistka) přidala ještě na nějaké pěkné rakety.
V noci jsem sledovala vývoj v Záporožské JE a následně jsem dlouho nedokázala usnout. Uvařila jsem si třezalku a do 5h jsem na Netflixu sjížděla nekonečný seriál - čuměla jsem na Munuscule a snažila jsem si vypnout mozek.
Když jsem ráno vstala, tak za oknem zrovna hodně hustě sněžilo, a první, co mě napadlo bylo: tak a je to v prdeli! Pak jsem se uklidnila a šla odklízet chodník... Ale nikdy, nikdy bych neřekla, že budu zažívat chvíle, které jsou rozumem tak těžko zpracovatelné.
Já si šla včera vo kapku dřív lehnout, tak mě ta elektrárna minula, zjistila jsem to až ráno... tak bych řekla že jsem se nadlouho naposled pořádně vyspala ![]()
Ja se priznam, ze i kdyz mi prijde desive, co se deje, tak se tim ted nehodlam stresovat nebo myslet na nejake sve omezovani pokud jde o nase plany. Na to budu myslet, pokud to prijde. Maximalne dokoupim zasoby, baterky do radia a dobiju powerbanky. Tohle me vlastne naucil covid, predtim jsem neustale resila co bude, ted to mam v kategorii veci, ktere neovlivnim a nehodlam omezovat svuj normalni zivot, dokud je takovy jaky je.
Edit. Coz teda neznamena, ze me ten ruskej gauner nestve.
Na jednu JE zaútočili a na druhou se zřejmě chystají
jerry Jo, potřebují je mít pod kontrolou a vyřadit dodávky elektřiny
To je hrozná bezmoc. Asi si půjdu "přikoupit" nějakou raketu.

Oni to vtipně využijou i takhle:
POZOR, ZDROJEM INFORMACE JE RUSKÉ MINISTERSTVO OBRANY... Kyjev provedl diverzi v jaderné elektrárně s cílem obvinit Rusko...Citovat Tweet
zvezdanews@zvezdanewsГосударственное издание, Россия · 3 hВ МО РФ назвали цель диверсии Киева на Запорожской АЭС: https://tvzvezda.ru/news/2022341152-XCC4Q.html…
To je fakt vystřižený z Orwella tohle.
andulka01 kde se prosím kupujou ty rakety?
Každou věc obrátí v její pravý opak a pak nasevirujou svému publiku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my