@Tabea - účet zřízený Velvyslanectvím Ukrajiny v Praze: 304452700/0300
Aktuální česká politická situace
Tabea účet Velvyslanectví Ukrajiny 304452700/0300
Ja se priznam, ze i kdyz mi prijde desive, co se deje, tak se tim ted nehodlam stresovat nebo myslet na nejake sve omezovani pokud jde o nase plany. Na to budu myslet, pokud to prijde. Maximalne dokoupim zasoby, baterky do radia a dobiju powerbanky. Tohle me vlastne naucil covid, predtim jsem neustale resila co bude, ted to mam v kategorii veci, ktere neovlivnim a nehodlam omezovat svuj normalni zivot, dokud je takovy jaky je.
Edit. Coz teda neznamena, ze me ten ruskej gauner nestve.
![]()
Akorat tedy ja ani baterky ani zasoby kupovat nejdu.
Lamicka Jak to myslíš, že jsi jako řešila kdy co bude/nebude? To na mě spíš přišlo v tom covidu.
No já baterky taky nemám, ale dneska mi proběhlo hlavou, že vyklidim spajz pro všechny pripady, koupím si radši o sklenici kafe víc a hlavně jsem řekla sambovi, že bych měla ráda přístup k jeho účtu!!!:-D. Hele tady vidíte treba to pozitivum, normálně ho pod tlakem okolnosti oberu. jen teda on řekl, že není problém, ale do banky nejde, sakraprace, ta jeho banka tady ve městě ani není.
genmjr. Vlček: „Převládající směr větru jde na Rusko."
Já pořad premejslim jestli a jak to napsat, aniž bych byla za nejakou ezo blbku ... já si myslím, ze pořád platí zákon zachování energie. Takže zatímco na jedné straně se formuje strašlivý utrpení, někde jinde to má i dobrý vlivy, jakkoli to zní uhozeně.
Ve válce lidi chudnou, ale jsou i lidé, co na ni vydělávají. Na jednom místě se domy bombardují a tisíc kilometru daleko se na rychlo rekonstruuji pro uprchlíky. Problem je, ze se ta energie nevyrovnává u konkrétních jedinců, takze ti pak zažívají to nepredstavitelny peklo. Je mi strašně líto, ze tím musí někdo procházet a ty děti ...Asi jsem trochu fatalista nebo co, ale proste si říkám, že i kdyz to zbrzdi ekonomicky růst, zchudneme, spousta z nás zemře ... možná z toho nakonec bude někdo profitovat. Děti našich dětí, nebo možná jenom planeta si oddechne ...
Samozřejmě to neznamená, že bych válku jakkoli schvalovala nebo omlouvala, naopak. Mně to úplně láme srdce, kdyz to vidím. Kéž by se nikdy nemuselo nic takového stát.Jak to tak po sobě čtu, stejně to zní jako ezoblábol, ale už to tu nechám. To mám z toho ponocovani u internetů.
Sice pozdě, ale naprostý souhlas s tvými názory. I s tím, že člověk je planetě na obtíž. Vždyť jen toho odpadu, co vyprodukujeme.
kde se prosím kupujou ty rakety?
Akorát si tedy nemůžeš vybrat model, barvu ani velikost![]()
jerry určitě nějakou černou ![]()
andulka01 díky. Mrknu, jestli mají účet k dispozici i tady. Nebo pohledám IBAN.
prďola Můj táta asi dělal to samý, protože ho ráno záchranka převezla se srdcem do nemocnice.
jerry škoda, že si člověk nemůže taky vybrat, kam to doletí. Koupila bych pár rudých s kladivem a srpem a foukla je do Kremlu, třeby by to ty debily trochu znejistělo, co se děje.
999
doufám, že bude v pořádku
999 Ach ne. Moc držím palce. ![]()
![]()
999 Ať je mu brzo líp! Nezapomeň nám pak napsat, jak to vypadá. To je hrozný, nedivím se, že ty starší lidi to tak dostane;-(
Evaeva To já taky, teď jsem vylezla z nemocnice, snad to bude dobrý. Infarkt to nebyl, jen mu lítá tep i tlak.
NATO se vojensky nezapojí. Bohužel? Bohudík?
999 to je teda síla. Ať je brzo v pořádku ![]()
Sweet Potato Karja Díky, teď jsem psala výše, že to snad bude dobrý, pevně doufám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my