Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 08. března 2022 16:11

Pavlena Jeje chudinka! :-( Držím pěsti, ať je co nejdřív v pohodě!!

viktorka_od splavu Já ti rozumím, ta hranice cenzury je hrozně tenká. Když se vypnuly dezinformační weby, moje první reakce byla "no sláva", ale od té doby o tom pořád přemýšlím, jestli je to v pořádku. 

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 08. března 2022 16:38

Garfie 

A proč by nebylo? Lhát je v pořádku? To bys nemohla ani zažalovat Zemana (a vyhrát ), kdyby nebyla v pořádku obrana proti dezinformacím (=lžím). Vždyť ten soud je v tom případě taky cenzura...

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 08. března 2022 16:59

barbucha Lhát není v pořádku a taky mě to rozhodnutí potěšilo!  Jen prostě vždycky je tam šance, že s tím zahučí i někdo "nepohodlný", některé weby jsou takové hraniční a nechtěla bych úplně být tím, kdo rozhoduje (a nemá teda nějaké vlastní zájmy). Přijde mi prostě jen, že se to dá snadno zneužít. 

Offline brrr
12309 příspěvků moje polička 08. března 2022 17:09

Pavlena Ať srůstá! Chudinka

Offline notna
9387 příspěvků moje polička 08. března 2022 17:12
Reakce na Kan:

Tak která tetina plná hnisu nenávisti, vzala spravedlnost do vlastních rukou a těm Rusákům na jejich výloze obchodu ukázala svoji inteligenci? Noooooo!

​Tihleti lidoví soudci, to je děsivý . 

barbucha Vietnamci taky mají obchody jen ve své řeči. V Brně v místě, kde byla původně jen jejich tržnice, je už takové město ve městě. A tam maji v češtině jen něco. Byla jsem tam po letech nedávno na jídle.

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 08. března 2022 17:15

Tyana nojo, to je jedna z tech uvedomelych. Je vzdelana, umi cizi jazyky, dokaze pracovat s informacemi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. března 2022 17:21

Opet zminuju duo Lenka Klicperova a Marketa Kutilova. Nejspis je asi znate, ale stejne. 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10225640358411986&id=1119742241&m_entstream_source=timeline

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 08. března 2022 17:38
Reakce na Prosperina:

​Diky. Kamaradka z Petrohradu to lici podobne.Akorat ona uz ted na demonstrace moc nemuze, protoze ma na krku nemohouci maminku, o kterou by se nemel kdo postarat, a nezletilyho vnuka, dceru ji pred par dny zatkli a uz ma par skraloupu z protiputinovskejch demonstraci z drivejska, tak to nevypada moc dobre. Byla mi az dojemne vdecna, ze se s ni vubec bavim, ze v ty hruze, co rozpoutali, je jeste nekdo ochotnej rozlisovat, ze ne vsichni Rusove jsou hajzlive podpotujici Putina - ale taky varovala, ze jinak se ted budeme moct poradne bavit leda tvari v tvar, pokud se jeste dozije doby, kdy to bude mozny. Je ji k 70 a je nemocna, tak buhvi, jestli na to jeste dojde...

​To je hrozny. Vcera jsem videla rozhovor s mladou ruskou co utekla do Polska, rikala, ze maminka teda vi co a jak a Putinovy neveri, ale ze 3 brachove a strejda vsichni slepe a ze v podstate kvuli tomu kdome ji nema zadnou rodinu uz. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 08. března 2022 17:47

Pavlena ježiš, to je mi moc líto, chudatko malý a ty taky, byla bych na nervy. Tak ještě ze nebude mít následky, moc, moc přeji, ať se jí to dobře a brzy zahojí!

Můj brácha si na lyžích zlomil klíční kost, doktor mu zmrsil operaci, musel na reoperaci, bolesti spousta, léčení dlouhé ???? zastavily se mu lyže kvůli blbymu sněhu a letěl.

A ještě teplotu do toho? Ach jo. Snad to brzy přejde.

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 08. března 2022 18:03

notna 

Já nemluvila o tržnicích, ale o normálních kamenných obchodech ve městě.

Offline Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 08. března 2022 19:11

barbucha na ty hůrce a ve stodulkach je ta koncentrace veliká, nejen Rusů, ale i Arménů například a vůbec všech národů bývalého SSSR, kamaradka tam před lety dokonce pro děti cizinců dělala na jedny základce asistenta češtiny. 
mne ruský potraviny popsany rusky teda nepohorsujou, asi jako český potraviny v Americe by mi taky přišlo logicky popsat česky?

Offline notna
9387 příspěvků moje polička 08. března 2022 19:43

barbucha Tak ve velkých městech jsou celé čtvrti cizojazyčné. Prostě chci jen napsat, že to není žádná výsada Rusů.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. března 2022 20:05

Potrefenáhusa je to tady trochu multi kulti. Před těmi 25 lety tu bylo hodně arabů, zajímalo by mě kam zmizeli. To bylo trochu zvláštní v tom, jak jsou zvyklý na jiný denní režim, takže jejich děti obsadily hřiště, až když my šly skoro spát

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 08. března 2022 20:07

notna mne teda vzdycky dost vadily rusky napisy v Karlovyych Varech. To neni zadna ctvrt, proste v celem centru dvojjazycne nazvy obchodu, cestina - rustina.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 08. března 2022 20:16
Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 08. března 2022 20:24

moora to je koukam, že přihřát si polívčičku na Zelenském by chtěl každej kreten...

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 08. března 2022 20:32

Asi se říznul o papír.

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 08. března 2022 20:32

barbucha nihilista tam má velmi hezké části, je vidět, že ty hybridní válce rozumí. Třeba toto vytahují pro ty, co to nedoctou do konce.

To je ostatně i dnes častý omyl mediálně negramotných lidí, kteří si myslí, že "pravda je vždycky někde uprostřed" a říkají tomu kritické myšlení. Problém je v tom, že pravda není vždycky uprostřed, občas je velmi jednoznačně na jedné straně sporu a tím, že se snažíte obě strany "vyvažovat", jen pravdu rozmělňujete a relativizujete. Což je přesně to, čeho se Rusové snažili dosáhnout. Co jim taky jiného zbývalo, když jsou jimi podporovaní separatisté neschopní kr*téni, kteří střílejí hlava nehlava na všechno, co nad nimi lítá.

V jiných pasážích je vidět,že je v zajetí vlastního světonázoru. To uspořádání, které navrhuje, jen aby přestali umírat lidi, je přesně to, které by Zelenskyj mohl mít už dnes. Kdyby na to přistoupil, popře všechno proti čemu bojuje. Musí nevyhnutne získať minimálne jasnou nezávislosť Ukrajiny, klidně bez Krymu, ale s možností se přičlenit k NATO. Jednou už si UA územní integritu a nezávislost vyjednala a ten car papíru je vhodný tak do kamen. 

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 08. března 2022 20:36

Ukrainci dostali ty polsky letadla nakonec, skrz to vyjednavani s USA. Mozna nepotvrzeno jeste.