Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline OliveOyl
1961 příspěvků moje polička 08. března 2022 22:13
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. března 2022 23:17

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 08. března 2022 23:22
Reakce na Karja:

Tak Jágr udělal nějakej charitativní hokej a nevybral zrovna málo, z hlavy jsem to spočítala na 4 míče jen základ vstupenky plus dar NHL, plus tak celkově jako osvěta v USA i Kanadě, protože NHL mu během večera poslalo prachy a nějakou zdravici, to taky není bezpředmětný. Noo tak jako Petr Čech, můj bývalý oblíbenec, si možná tak může strčit hlavu do p.dele. 

​Jo, tohle! Sila. btw, NHL, vcera krom zprav ficel na tv ve fitku i hokej a rusti hokejiste v NHL hraji, tak by me zajimalo, jak to? Kdyz vetsine sportovcu souteze zakazali. Argumentace, ze jsou v tom a tom tymu je imho fail.

A nahodou jsem zabrousila na twitter Lubomira Volneho, omg, dalsi hruza. 

Re cizojazycne napisy, tady je v Cinske ctvrti vetsinou vsechno dvojjazycne, ne vzdy aj vetsi, jen proste aby lidi vedeli, co by jinak nerozumeli, je to lepsi i pro vlastniky tech obchodu a restauraci. V Richmondu jsou ctvrti, kde je vse jen cinsky treba, kamoska co tam bydli, rikala, ze je to neprakticky, plus skoro nikdo nemluvi AJ a mimo ten rajon pak maji obcas problem. Nevim co je lepsi nebo horsi, jen to pisu pro ilustraci, osobne mi nevadi ani jedno, kdyz nevim, zeptam se. Nijak me to neuraci nebo nepohorsuje. 

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 08. března 2022 23:28

Dvojjazycny napis jsem videla i v Oslu, to druhy byla zrovna rustina. Byl to nejaky obchudek s ruskyma specialitama, nejaky konzervy apod. Tak proc ne. Ty Vary mi fakt prijdou horsi, protoze to je fakt vysledek ty jejich roztaznosti podporenej heslem "penize nesmrdi".

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 08. března 2022 23:34

barbucha ja bych ty separatisticky "republiky" nacpala Putinovi vis kam, kdyz jsem videla, jak tam tu "uznanou nezavislost" oslavujou, anzto tam stejne brzo skonci. Voni si chudaci snad myslej, ze by je nechal existovat jako samostatny staty? Jen by to teda vytvorilo asi dost nebezpecnej precedens, ze kdyz hajzl vyhlasi o svy libovuli nezavislost kterehokoli kusu uzemi, tak to uzemi prestane patrit puvodnimu statu, at s tim souhlasi nebo ne.

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 08. března 2022 23:41

Kokoska 

Souhlasím, jde o princip - i když bych jinak velmi ráda dopřála těm dobrým separatistickým lidem ruskej blahobyt. Se vším všudy.

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 08. března 2022 23:42

0zero7 S tou NHL nevím... Nezaregistrovala jsem ani žádné jiné sporty, třeba fotbal, kde by z klubu z těch kolektivních týmů vyhodily Rusy. Ostre vystupoval Dominik Hašek, ten by je poslal domu všechny:-D. 

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 08. března 2022 23:45

Kurvy. " Moskva dlouhodobě popírá, že by ruská vojska útočila na civilisty."

Děti v krytu, to chceš!

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 09. března 2022 00:05

Japonsko se přihlásilo o Kurilské ostrovy. 

Garfie je mi lito. 

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 09. března 2022 00:07

barbucha jasne, a vsechny ty rozstrilene skoly, obytne domy daleko od jakychkoli vojenskych objektu, bomba na zahrade materske skolky, to vsechno byly omyly, ktere se ve valce  muzou prihodit. Pardon, zadna valka tam prece neni!

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 09. března 2022 00:18

continuity

Jako taky sorry Garfie ... ale už bylo načase. Zrovna teď by se měly o svý práva hlásit všechny státy, co mají kapku nevyřešený vztahy s  mužikem. Trochu jsem doufala, že začnou ty přilehlý (ehm, připojený) státy v nejtěsnějším okolí... jako nůž do zad by to nebylo špatný!

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 09. března 2022 00:22

Kokoska 

Putlerovi jsou všechny školky u prdele. Přečti si ten dlouhej článek od nihilisty co jsem sem dneska šoupla, tam je popsaný všecko včetně Beslanu resp. toho jak o tom Putler v těch případech uvažoval. Na poblití teda, leč nepřekvapilo. A jede v tom furt ta svině.

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 09. března 2022 05:21

barbucha ja jsem v pulce a he to hrozny (hrozna pravda dost teda)

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 09. března 2022 05:35

continuity Jo, četla jsem to.barbucha Oni to občas vytáhnou, ale zatím to vždycky nějak vyšumí, teď asi ne. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 09. března 2022 08:10

barbucha ja to ted precetla a je to hodne zajimave cteni. To same o tech teroristickych utocich v Beslanu a Moskve nam rikali na vysoke skole uz nekdy v roce 2006. On klidne obetuje deti, starce, zeny. Vybombarduje skolku. Jen aby dosahnul svych cilu. 

A jak tam pise o podpore kazdeho v EU a USA, kdo broji proti EU a NATO a slibuje spolecensky rozvrat, to je odpoved na tu stopku dezinformacnim webum. Vzdyt to je plnohodnotna placena propaganda Ruska a vypnuti bylo na miste. To same trollove, ti jsou taky placeni z Ruska, to se uz davno vi. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. března 2022 08:24

Prochazela jsem knihovnu, zda nemam neco z Ukrajiny. A mam. Ta anotace je strasne soucasna, Rusko se proste nemeni. Priznam se, ze o dejinach Krymu moc nevim. Cist to nejspis nebudu, bude to ciry zmar. 
https://www.databazeknih.cz/knihy/slunce-mrtvych-345709

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 09. března 2022 08:47

barbucha nihilista skvělý, díky je to tedy mazec 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 09. března 2022 08:48

Janeček to je neskutečný debil 

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 09. března 2022 08:57

nonemy jo ten Janeček je v podstatě takové obveselení v současné situaci.