euridike díky, mrknu na to.
Aktuální česká politická situace
Lenka22 měli by vydržet minimálně 48 hodin na generátorech.
jj, četla jsem to, ale zdá se mi to strašně málo času. Ale tak houby o tom vím, co je třeba udělat.
EDIT: je tam prý palivo staré 22let. To se může chladit i vzduchem.
nehrozí katastrofa, která zámoří půlku Evropy a kolem Černobylu je už zóna dnes. blbě je to pro obsluhu, takže to nelze zlehčovat, ale zatím bych nepolykala žáden jód a nestěhovala se do bunkru.
Lenka22 to nevíme nikdo, hrozně záleží v jakém stavu jsou ty články, třeba už by se mohli chladit i vzduchem atakdale. Byla bych předběžné v klidu.
continuity to jsme nedelali ani kdyz to tam v 86 bouchlo. Protoze jsme o tom vlastne ani nevedeli. To ty hovada tupy nechapou, ze kdyz tam dojde k nejakemu problemu, budou v tom i rusky vojaci a Belorusove na druhy strane hranice? Lukasenkovi je to jedno?
Ten odborník /Vladimír Wagner/ na ČT24 říkal, že oproti Fukušimě je ten velký rozdíl, že tam ten problém způsobilo nové vyhořelé jaderné palivo, kdežto tohle je 20 let staré, což je prý dost rozdíl. Prý by neměl být problém ani několikatýdenní výpadek.
Kokoska ono to je trochu prifoukly problém ze strany UA mám dojem, oni vědí, že Evropa na ten Černobyl slyší. Rozumím, proč to dělají, potřebuji tu pomoc a třeba dotyčný problému taky nerozumí.
Kokoska jj,díky, už jsem si to takydohledala. já už jsem opravila i ten předchozí příspěvek,ať tu nedesime. Jsou tam opravdu jiné akutnější problémy.
continuity ja se nebojim, ze by to nejak vazne ohrozilo nas. Ale tam kolem asi moc zdravy povetri nebude a vevnitr jsou porad udajne zamestnanci. Ona i mala radiace, kdyz nevis, na jak dlouho, neni to co chces.
Kokoska to nejsme ve sporu, o těch zaměstnancích i píšu. Je taky blbě, že nemají nucenou cirkulaci vzduchu, těch problémů je tam víc.
Na druhou stranu to ostřelování civilních objektu a podminování evakuačních cest mi pořád přijde významně horší.
Gatita rozeřvanci mi v každém národě to je jasné
ale třeba teď jsme byli na lyžích, na lanovce s náma dva Němci, chovali se úplně normálně a mě dělalo břicho kotrmelce.
Lenka22 ja jsem nekde cetla, ze podle jakesi zapadni spionazni sluzby (uz jsem zapomnela kdo presne to byl) ma byt v historicky kratke dobe (tento tyden) obvinen Sojgu. Tak, ze by to uz zacalo ?
Bude mit andrej radost?

Ten Mariupol, to je naprosto šílené ![]()
Evaeva zejo, nechavaji je pokapat od hladu, nedovoli opustit mesto a nyni ta porodnice, svine jsou to ![]()
Evaeva mnum Jsou to strašný svině. Od teď odmítám diskuse o kolektivní vině nebo nevině, prostě ten národ dopustil něco takovýho a je mi úplně jedno, jestli je nějakej chudáček rus neinformován nebo co. Jsou to rusáci, lžou, přepadávaj a dokonce jsou schopni vybombardovat porodnici a vyhladovět město plné naprosto nevinných civilistů ![]()
![]()
Prostě ne, nemám už na to, rozlišovat hodnýho rusa od zlýho.
moora Andrej doufám ne, ale motor mého auta ano ![]()
A Olaf to chce resit diplomatickou cestou, tvl, fakt....
Alespoň nějaké dobré zprávy ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my