Já to zrovna čtu, po celém dni konečně online a rozbrečela jsem se. Naprosto šílené.
Aktuální česká politická situace
Mariupol je úplně šílený, hlavně to čtu tak, že je položka v rámci vyjednavani (během Putinova příměří) Zelenskyj prý dostal dost mizernou poslední nabídku. A Mariupolska porodnice byla přihozena na misku váh, aby mu to rozhodování ulehčili.
Ja doufám, že se za tohle se jednou budou smažit v nejhlubším pekle, hned poté, co je vyřešej v Haagu!
MATKA: Co říkáš? Děti? Copak někdo zabíjí děti?
TONI (hledá na mapě): Kde to je... kde to je...
MATKA (stojí jako zkamenělá): Děti! Malé, usmrkané děti!
(Ticho.)
MATKA (strhne ze stěny pušku a podává ji oběma rukama Tonimu. S velkým gestem): Jdi!
Sweet Potato tohle mi huci v hlave uz nejakou dobu.
Kalousek: Je zajímavé, že na nákladnou pomoc uprchlíkům, “kteří mají mobil a jsou hezky oblečeni” nadávají především ti, kterým vůbec nepřijde divné, že i když žijí na dávkách z peněz svých spluobčanů, mají mobil a jsou hezky oblečeni.
Kokoska ty diskuse pod každým článkem o pomoci uprchlíkům jsou nechutný!
Evaeva to teda, o tom obleceni je to jeden z tech mensich vyblitku. Uz to fakt nemuzu cist.
Evaeva Já si to nečtu, to píšou samy frustrati, pořád a porad dokola. Ti co dřív diskutovali jinde teď blijou kraviny bohužel u těchto článků.
Karja já tam občas zabrousím, tak pro pobavení. Ale k té Ukrajině už to dělat nebudu, to už fakt nejde!
Karja přesně tak, to nemá cenu číst.
Sweet Potato přesně jak píše Kokoska myslela jsem na to mnohokrát ![]()
Reuters pise, ze ruska komise ucinila prvni kroky smerem ke znarodnovani majetku zahranicnich firem, co opustili rusky trh.
a v mezicase Zakharova, mluvci ruskeho ministerstva zahranici kvakala v televizi, ze mezinarodni legie evakuovali nemocnici v Mariupolu a rozmistili se do utocnych pozici (na stejnem miste), samozrejme tam zadne legie nebyly. Tel prohlaseni probehlo pred utokem, to jsou sraci to neni mozny.
Lamicka Jo, jenže doteď jsem si říkala "nebuď patetická".
Jenže dnes...
Sweet Potato ja vim ![]()
Dalsi kravka vylezla
Pro silne povahy, ja jsem ty kecy nevydrzela. Obvykle to slovo nepouzivam, ale tady je LUZA na miste.
https://mobile.twitter.com/nikorepi/status/1501651246037573642?cxt=HHwWlIC9icX299YpAAAA
Dobry vlakno re sankce https://twitter.com/kamilkazani/status/1501676859741904898?s=21
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my