Garfie to je tak silena bezmoc, cokoli se stane, oni si to prekroutej.
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato ne ze bych fandila Agrofertu a spol., ale tech 6% bioslozky se bude muset asi nahradit naftou, takze argument, ze biopalivo stoji penize stat i obcany mi nejak nehraje.
Kokoska jenže doteď primíchávání biopaliv palivo zdražovalo. Čistá nafta je levnější. Jak je to teď po tom zdražení už přesně nevím.
Každopádně tak jako tak, doby, kdy jsme si mohli dovolit jídlo spalovat, jsou myslím pryč.
Kokoska ta primichavana slozka je drazsi nez nafta
continuity no prave, jestli nafta je levnejsi. A navic ta zeme puvodu, ze jo. Ale ze ty repky mi lito neni, to je fakt. Tady na Vysocine vsude, kde jsme jako studenti chodili na brigadu na brambory, je ted jen zluto, a brambory se dovazeji.
moora zatim byla. Ale uz ctu, ze cena ropy snad jde dolu, tak snad to bude dobry.
Kokoska tak ropa teď jela na vlně zdražování. Benzínky zdražovali určitě častěji než zaváželi nové palivo (předpokládám, že nekoupili půlku cisterny levněji a druhou dráž). Takže se zdražovalo hlavně proto, že to šlo.
continuity Přesně tak. Někde měnily cenu i třikrát za den.
continuity to je pravda, lidi zacali panikarit a uz to jelo. Nahodou jsem potrebovala tankovat 24.2. odpoledne a vsude byly fronty.
Kokoska No my jsme přesně toho 25 to bylo asi, proste pátek ráno po invazi. Jeli do Jihlavy a všude fronty na benzinkach, já čumím jak blázen a říkám sambovi jestli nám jako něco neuteklo a on ,,hele velkoměsto, prostě tady lidi berou benzín,,....no a pak všichni otevřeli kufry a tam klidně čtyři kanystry, všude napravo nalevo kanystry, jsme si přišli jak chudáci co ani neodejdou vlastně!
Karja totez v Pardubicich, celej den fronta na benzinkach. Nabrala jsem za 38.90 a o tyden pozdeji uz jsem tankovalaza 42.90....
barbucha Mitrofanov dostal na TW strašlivou čočku od progresivní levice, že je hází do jednoho pytle.
Jinak jsem četla ještě rozbor toho Rusa, co teď žije v Americe Kamil Galeev na toto téma
https://twitter.com/kamilkazani/status/1500495309595725831?t=sdH1poVEjhB93o4ZJo9ekw&s=19
V jiném vlákně ještě píše zajímavou věc, že teď z Ruska utíká strašných lidí, jednak těch, co nesouhlasí s režimem a po druhé těch, co vidí,že to půjde do pekla i ekonomicky a mají schopnosti, které jsou schopni uplatnit jinde, teda IT a technické profese, studenti dvou prestižních technických univerzit. A že je to odliv mozku, jaký Rusko nezvládne. ( Dokonce už prý mají úlevy, že nebudou muset narukovat a zároveň úzké tlak, aby neodjížděli, Roscodmos je prý už nevezme zpět, na hranicích nesmí říct, že dělají v IT a pod.)
continuity tyjo to je masakr:(
Kokoska mě děsí to překrucovvání pravdy - i u nás se to běžně děje už od covidu minimálně. Někdo řekne, že černá je bílá a půlka národa tomu přikyvuje nebo říká, že pravda je někde mezi tím a že neví....
barbucha Mitrofanov dostal na TW strašlivou čočku od progresivní levice, že je hází do jednoho pytle.
Tak aťsi... on musí přesně vědět o čem mluví.
Alexandr Mitrofanov@AlexandrMitrofaK četným soucitným, ale neinformovaným spoluobčanům: Chápu vaši snahu vidět ve většinovém obyvatelstvu v Rusku (podotýkám v Rusku, netýká se Rusů venku) své bratry a sestry, kteří jen šlápli vedle a může se to napravit. Ne. Je to jiná civilizace. Je barbarská. Chce vás zničit.
continuity a ted si predstav, co za material v Rusku zbude.
Asi takto. Valku nelze přebát v králíčí noře.

A ještě jedno, tři roky staré, ale stačí enit jméno.

. Ale ze ty repky mi lito neni, to je fakt. Tady na Vysocine vsude, kde jsme jako studenti chodili na brigadu na brambory, je ted jen zluto, a brambory se dovazeji.
Přesně tak. A ještě smrdí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my