Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 10. března 2022 17:38
Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 10. března 2022 17:52
Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 10. března 2022 17:52

Lavrov v Turecku: "Neplanujeme napadnout dalsi zeme. Ani jsme nenapadli Ukrajinu. Nemocnice v Mariupolu byla zakladna nacionalistu". Informace o zabijeni civilistu jsou "pateticke vykriky Ukrajincu"  

To je k zbliti tvl. Minimalne by se mely poresit ty stihacky, protoze nemaji sanci se ubranit do nekonecna. 

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 10. března 2022 17:57
Reakce na continuity:

barbucha Mitrofanov dostal na TW strašlivou čočku od progresivní levice, že je hází do jednoho pytle.

Jinak jsem četla ještě rozbor toho Rusa, co teď žije v Americe Kamil Galeev na toto téma 

https://twitter.com/kamilkazani/status/1500495309595725831?t=sdH1poVEjhB93o4ZJo9ekw&s=19

V jiném vlákně ještě píše zajímavou věc, že teď z Ruska utíká strašných lidí, jednak těch, co nesouhlasí s režimem a po druhé těch, co vidí,že to půjde do pekla i ekonomicky a mají schopnosti, které jsou schopni uplatnit jinde, teda IT a technické profese, studenti dvou prestižních technických univerzit. A že je to odliv mozku, jaký Rusko nezvládne. ( Dokonce už prý mají úlevy, že nebudou muset narukovat a zároveň úzké tlak, aby neodjížděli, Roscodmos je prý už nevezme zpět, na hranicích nesmí říct, že dělají v IT a pod.)

​To je zajimavy re odliv mozku. K tem soc mediim, vcera jsem cetla, ze nove zamestnavaji (vlada, media) mladsi rocniky, aby praskali lidi co komentuji protistatne na soc mediich. 

Galeev ma super vlakna,vcera jsem sem davala to o sankcich. Ma i jedno z pred par dnu, kde pise o tom jak Rusko samo nic moc neprodukuje.

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 10. března 2022 18:11

0zero7 já už jsem ty Galeevovi vlákna konečně dočetla. Všechny jsou super. Pak čtu něco lokálního a mám pocit,že se mluví o jiném Rusku. Třeba je hrozně zajímavé vlákno o tom, jak se dostal Putin k moci. 

Mně taky hrozně baví jeho angličtina. 

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 10. března 2022 18:22

continuity jo dobrej je. 

jen tak na okraj, nevlastni Lavrovova dcera ma v Londyne byt za 4,4 mil liber, paid cash, lita s matkou (duha "manzelka") vladnim letadlem, jeho vlastni dcera vystudovala Kolumbii, FUJ Zapad! Krasna ilustrace toho jak to maj "doma" on a jemu podobni (chtela jsem napsat lide jako on, ale to mi pres tu klavesnici fakt nejde)

https://twitter.com/pevchikh/status/1501878715709632518

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 10. března 2022 18:38
Reakce na slniecko:

​No, lenže ako tú rádioaktivitu sledujem posledné dni, tak momentálne nie sú z oblasti údaje. A posledné boli vyše 7000 nSv/h (to je dvojnásobok toho, čo bol, keď prudko stúpla pri obsadení Rusmi a všetci sa zľakli). A ako fúka na juh, tak počas dňa sa v Kyjeve zdvojnásobila. 

​TOro ma zaujalo, neviem kde to sleduješ. Toto sú screenshoty z európskeho Remonu. Černobyl je nedostupný, ale Bragin je prva Beloruska stanica severné od Černobylu a to druhé je Kyjev.

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 10. března 2022 18:39

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 10. března 2022 18:47

Ten nárast pri Kyjeve Drábová vysvětlovala tým, že došlo k rozšíření rádioaktívneho prachu, ale ten teď uz obsahuje ťažké izotopy a ty už se tolik nešíří vzduchem. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 10. března 2022 21:41

0zero7 souhlasím. Ale kdo, kdy a kde potvrdí, že se jedná jen o ruské lži? A z mého pozorování v mém nejbližším okolí tedy zájem o Ukrajinskou válku uvadá (už se tam poslalo moc peněz, už to trvá moc dlouho bez výsledku, už je tu moc uprchlíků, mají si to vyřešit sami atd., atd.), dneska odposlechnuté během jednoho kafe v práci. Nedělám si iluze, že v jiné sociální bublině je to jiné (s výjimkami samozřejmě). A bude to čím dál horší

Offline slniecko admin
19523 příspěvků moje polička 10. března 2022 22:37
Reakce na continuity:

Ten nárast pri Kyjeve Drábová vysvětlovala tým, že došlo k rozšíření rádioaktívneho prachu, ale ten teď uz obsahuje ťažké izotopy a ty už se tolik nešíří vzduchem. 

​môže byť, už je to zase dole.

Sledujem toto

https://www.saveecobot.com/en/radiation-maps#7/50.702/31.146/gamma/comp+cams+fire

a toto pre kontrolu,

https://remap.jrc.ec.europa.eu/Advanced.aspx

ale EU nemá na tej mape všetkz tie merače, čo ecobot. No a jasné, slovenské SHMU, ale to len keby niečo, kebz sa to nejako blížilo.

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 10. března 2022 22:46

Mermaid musi to nekdo potvrzovat? nebo myslis pro Rusy? Pro vsechny ostatni je to myslim nad slunce jasne. Nepocitam ted kreteny co nekde online krici a zpochybnuji to. Ten rozhovor u kafe je smutny, ale asi nic vylozene neobvykleho, do te doby nez si dotycny obuje boty druhe strany. 

Docetla jsem dnes clanek od barbucha a imho je to hodne presny.

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 10. března 2022 22:57

Mermaid ono je tu hrůzu vidět i ze satelitu. Potvrzené to dávno je a ti, co věřit nechtějí neuvěří, ani kdybys je do Charkova nebo Mariopolu dovlekla na vodítku. 

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 10. března 2022 23:56

Sweet Potato to přece není možný to nejsou lidi, jsou už dávno někde za hranou.

Offline Malvin
1644 příspěvků moje polička 11. března 2022 00:09

Já dnes byla u manikerky. To je vždy vstup mimo moji sociální bublinu. Paní byla tým anticovid a nyní nepřekvapila a je tým Putin. Doufá, že Ukrajina brzo dostane rozum a jelikož nemá šanci, tak se vzdá. Genocida v Donbasu byla a Rusko se muselo bránit, kdyz na něho Američané z Ukrajiny namířili rakety. Rusko chce jen země, které už mělo jako SSSR. Práva na sebeurčení stát nemá. Nám nebezpečí nehrozí. Co by u nás Putin chtěl? Když jsem vytáhla okupaci 1968, tak jsem se dozvěděla že to byli přece Poláci, Bulhaři, Moldavci a teda taky Rusové, ale rozhodně to celé neřídilo Rusko. Celý konflikt by si měla UA vyřídit s Ruskem sama, je to jejich věc. Snažila jsem se poukázat, že kdyby nás napadlo Polsko, tak bych chtěla, aby nám někdo pomohl, ale marně. A to jsem jí vyložila celý spor o Těšínsko jako případný důvod napadení. I Maďaři si můžou přijít na Slovensko bránit své soukmenovce. Naopak mne manikerka zásobila historkami, jak jsou uprchlíci rozmazleni a vymyslí si. Chudáci Češi, jak na ně doplácí. 

Offline Tabea
8043 příspěvků moje polička 11. března 2022 00:58

Malvin stojí ti to zato, někoho takovyho podporovat?

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 11. března 2022 01:06

Malvin jeste k ni nekdy pujdes?

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 11. března 2022 04:07

Malvin tvl to help sila fakt. Pardon

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 11. března 2022 04:09

EU odsouhlasilo eurointegraci Ukrainy