bram já to mám odemčený a teda je to furt stejně dokola. Čína lavíruje, aby si nerozhnevala západ ani Rusko.
Aktuální česká politická situace
continuity no tos mě moc nepotěšila, ale i to, že si čína nechce rozhněvat západ, není úplně blbá zpráva :)
barbucha no, uplne cisty to treba na tom Donbasu byt nemuselo, ja jsem to nejak nesledovala. Nejake fotky s hajlovanim a haknkrajcema probehly, ale nemyslim si, ze tam masivne pusobily nacisticky sily, to ne. A urcite neni nutny a hlavne potreby "denacifikovat" celou Ukrajinu, to snad je jasny.
barbucha oni totiž Němci jaksi zjistili, že zásobníky, které prozíravě pronajmutí Gaspromu jsou prázdné. Teď se je vsichni snaží honem zaplnit.
Trochu mi to připomíná fronty na toaleťák.
Kokoska tak nackové se najdou i tady. Důležité je, a to platí pro Ukrajinu stejně jako pro Česko, že mají žádnou větší podporu obyvatelstva.
Kokoska tak nackové se najdou i tady. Důležité je, a to platí pro Ukrajinu stejně jako pro Česko, že mají žádnou větší podporu obyvatelstva.
Přesně tak! To jako by mužici vlítli i sem, se stejným zdůvodněním. Co by tomu asi lidi řekli? No koukali by jako blumy, všichni do jednoho - včetně těch, který se dneska rusáků zastávaj.
A tohle má taky volební právo ![]()

Kokoska tak fotky pomatencu jak hajlujou pred hakovym krizem ti vyhledam i z ceska. Staci zajit na koncert ortelu. Nemyslim si, ze by ale banda takovejhke posuku mela ospravedlnovat ruskou invazi
edit: ted jsem si vzpomnela, jak jsem pred lety byla v karlinskym divadle na muzikalu producenti. Tam se hajlovalo skoro celou dobu, doufam, ze se to nedozvi vovka
Swarzenegger natocil video kde mluvi k Rusum, kdyz pominu obsah, mam pochyby, ze se to tam vubec dostane.
barbucha lol, tak ona je tam valka a tyjo lidi chodej do divadla!!!!![]()
barbucha akorat to asi neuvidi? Grrr
barbucha paní Erika je fascinující. vůbec nechápu, jak může s takovou používat ty internety. ![]()
A Nestle porad nic, schytavaj to dost a porad vysiraji, ze z Ruska neodejdou. Naposled povesili prohlaseni na sit 2. brezna a od te doby nic. https://twitter.com/Denys_Shmyhal/status/1504384528806297604?s=20&t=m7AZbPFLYdus_znffoVcMQ
Bez Nestlé se obejdu, teda bez jejich kafe apod., ale co kurnik ta kosmetika? To zas bude šichta, než si najdu něco jinýho tvl ![]()
A teda Body Shop zamrzel hodně ![]()
Hehe, tak Arnold to zavesil aj na Telegram....som zvedavá, ako dlho to tam bude...
#barbucha Hmm Felix tak naše kočka se už nenazere. Ale dobře ji tak! Já si jdu pohlídat ty sladkosti.
No!
O zvířecí žrádlo nemam strach anžto Poppy dostává ty teplý vařený večeře
a já na sladkosti kašlu... veškerý takový ty sladký tyčinky nejím. Ale třeba Maggi mě kapku rozhodilo, to určitě něco od nich jsem měla...
Hergotfix celou dobu si dávám bacha abych nekupovala Burešovy výrobky, a teď abych byla jak ostříž!
Hele i kdyby jen chvilku... dobrej počin! Třeba pár lidí to stihne... Arnie zabodoval ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my