stes RB právě zvažuje/pripravuje odchod z RF
Aktuální česká politická situace
MP Meri Bartoš asi myslí, že ministr mluví osobně a ne přes podřízené. Jestli se nepletu, Dostálová se nedomluvila a zastupoval jí někdo jazykové vybavený.
andulka01sláva, zajímalo by mě, co tam měli za zájmy ...pobočky prý ne, jestli nějaký fondy, akcie..ptala jsem se na pobočče a bud nevěděli nebo nechtěli. Nevíš něco bližšího? Aha...teď vidím, že je toho plný internet, díky tedy za info, jdu číst
Ty kurvy se prostě nezastavěj nikde, Ukrajina není jejich poslední štace...
Tady rusácká ambasáda ve Finsku vyzývá rusáky a rusky mluvící lidi, aby jí hlásili veškerý příkoří kterejch se na nich jejich okolí dopouští. Svině - už si chystaj cestičku do Finska... který bylo mělo urychleně skočit do NATO.
https://twitter.com/RussianEmbFinla/status/1504087251009081348
A odložím si tu. pořád nedokážu pobrat, jak někdo může střílet na civilisty, obzvlášť děti. Mně tu hrůzu mozek normálně odmítá zpracovat. Jak může být někdo taková zrůda.
Tak mluvíme o rusákách, že jo.
A lidi se zkušenostma např. ze Sýrie jejich taktiku už znají...
slniecko lenže dodávky plynu nie sú len o ťažbe, resp. zdvihnutie dodávok do Európy pomáhali vyjednať aj USA. Aktuálny problém sú terminály a tie se nepostavia za rok, aj keby ťažobná infraštruktúra zvýšené požiadavky zvládala.
barbucha jasne, nikdy nemiri na civilni cile. Vzhledem k tomu, ze Mariupol je prakticky srovnany se zemi, byla to asi jedna velka vojenska zakladna.
K tomu Finsku - jsem zvedava, kdo tam ambasade nahlasi jako prikori, ze zdrhnul pred rezimem, ktery ho tak svym jednanim pripravil o domov. Tak at tam nelezou, kdyz se jim tam deje prikori. Jednoducha vec.
notna My jsme se třeba na benzínu dost významne omezili. Pro nás to zdražení nebylo zatím až tak významné, ale tak nějak v očekávání toho že by to mohlo být i mega drahé, jsme už tak nějak automaticky jako trochu se uskromnili a víc o těch beznych cestách premejslime;-)
Dřív jsme se tak jako posmívali jednem známým, chlap byl hroznej skrt a jeho manželka pomalu nemohla jezdit na nákup, že je to škoda benzínu, takže jsme měli hlášku ,,při jednom benzínu,,. No tak teď už to docela doma zlidovělo:-D
Karja kupodivu jsem to taky za tech 14 dni nebo kolik dost utnula, resp jela jsem jen jednou. Pritom bezne bych urcite jela vickrat.
barbucha A taky vyhrožujou Bosně, pokud se přidá k NATO. ![]()
711990 Přesně, no. Jakoby já se snažím tím neomezovat děti, jakože na hřiště je vezmu, do zoo taky v blízký době pojedeme, prostě něco co tady v okolí nenajdou . Ale takový ty denní pojízdky jsme dost stáhli a když už někam jedeme tak se snažím z toho vytriskat co nejvíc:-D. I objednávku mám jednu za 14 dní, ale tu teda zbytečnou to jo. Zítra bych měla jet s dětmi k babičce, tak to taky asi přijedu domů až se tmou a oblezu v našem krajském velkoměstě, co se dá na měsíc dopředu! Prostě jsem jen chtěla říct, že pokud má někdo blbej pocit z té pokrytecké spotřeby, tak i trochu stáhnutí bude znát;-)
711990 Bohužel se jinak než autem do práce (rozumně) nedostanu, takže cvakam ![]()
andulka01 taky jsem to vcera cetla. On je vazne presvedcenej, ze muze urcovat jinym zemim, co smeji a co ne.
Karja tak ty to mas uplne jiny, ty se bez auta nikam nedostanes! Ja sem s covidem a materskou dost presla na auto, tak se toho zas musim zbavit:)
andulka01 no prave, ne kazdej si to muze dovolit, vymechat auto. Napriklad muj tata i bracha jezdej pracovat z Pardubic do HK, ale zatimco tata muze pohodlne jezdit vlakem, bratr dela na miste, kam se bez auta nedostane...
711990 a my, co normálně skoro nejezdíme, auto vytahujeme tak jednou za 14 dní, tak zrovna jedeme na hory![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my