barbucha tyjo muzu s klidem rict, ze doma od nich nic nemame a ani bezne nekupujem! ![]()
Aktuální česká politická situace
Pod Nestlé spadá i Orion.
barbucha koukam na to a nic mi vadit nebude, snad jen Maggi, davam ho do zalivky na salat, ale kosmetika neva, nahradis necim jinym docela v pohode!
Tady je článek z HN,jak se nakládá s těmi penězi ze sbírky na ukrajinskú ambasádu. Dost z nás tam přispělo, třeba to vás to bude zajímat.
Hm,tak z Nestlé hlavně Caro. Za to budu náhradu hledat těžce.
A nějaké cereálie možná, ale to nejak vyřeším.
barbucha koukam na to a nic mi vadit nebude, snad jen Maggi, davam ho do zalivky na salat, ale kosmetika neva, nahradis necim jinym docela v pohode!
No budu muset. Dost mě mrzí Lancome protože ten notoricky známej Hydra Zen mi vyhovoval a zrovna jsem ho hodlala doplnit
A to bys mi mohla dát tip na něco podobnýho ![]()
Mně je jedno na co ty peníze použijou. Pošlu jim další... jsem si jistá že na nový velvyslancovo sako to nebude ![]()
dzizisketa nejenom, i Jojo bonbony a tak...
barbucha continuity razorblade O tom zadna, myslim, ze je to vsem jasny, ze jde o zaminku.
continuity náhradu za Caro? Melta... teda ale nevim, jestli jim to taky nepatří...
RoSa Melta je fakt hnusná, já jsem to uz zkousela. ![]()
No ale něco veselejšího. Toto je pořád politické vlákno,že?

continuity Pěkně jí odpověděl ![]()
continuity lol
Jinak jsem videla online (nepotvrzene), ze Zelensky by mohl dostat Nobelovku za mir. Prinesla to nejen Nexta, ale I nekteri dalsi.
Potěšení z toho, že aspoň něco málo dělám, krom jiného , vybíráním výrobků podle setrvání výrobce na ruském trhu, mi sebral při debatě kamarád, který se zeptal, zda jsme si vypnuli plyn a nejezdime autem. Od té doby na to musím pořád myslet. Že je to asi forma pokrytectví. Zase všechen plyn není z Ruska, že? Ale nějak si to nedokážu obhájit.
A odložím si tu. pořád nedokážu pobrat, jak někdo může střílet na civilisty, obzvlášť děti. Mně tu hrůzu mozek normálně odmítá zpracovat. Jak může být někdo taková zrůda. Jako asi bych pochopila ojedinělé případy, kdy fakt se vyskytne magor, ale tohle? Já ty svoje pocity ani nedokážu popsat. ![]()
notna sa mi zdá, že som zahliadla, že zrovna ČR je od ruského plynu závislá na 100%. Ale ja v tom vidím rozdiel, pri plyne nemáš ty osobne na výber, ale pri tých potravinách hej.
Chcela som ísť spať...ale nič sa nedá robiť, lovím tanky...![]()
Prosím, prosím, že je to fake a ta paní ve skutečnosti neexistuje...
Viď, přišlo mi to jako provokace nebo blbý vtip
0zero7 Hlavně ať se jí dožije!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my