notna čo sa plynu týka, tak myslím, že všetci už pracujú na tom, aby sa od Ruska čo najviac odstrihli. Akože hneď na začiatku sem zamierili tankery s LPG, ktoré mali namierené pôvodne inam, ale tak aj tamtie zmluvy budú musieť zabezpečovať, no tak sa zdvihne ťažba inde. Plynovod je síce rýchly a ekologický, ale nie je to jediná možnosť. Akurát to chvíľu potrvá, je to komplikovanejšia záležitosť, ako vymeniť kozmetiku. Ale pôjde to.
Aktuální česká politická situace
continuity tak jasne, zásoby máme. A to druhý...no pevně doufám!
Vím, že to neovlivnim. A doufám, že ti kteří ano, už ná tom pracují. Ale stejně mám pocit marnosti. Omlouvám se, nějak na mě asi sedl splín, že nejsem schopná dělat víc.
barbucha popremyslim. Mas ten hydrazen gel nebo krem? Ja mela rada jeden s mrkvi co delali davno, ale docela se zkazili za ty roky. Kdyz me neco napadne napisu. Ted od boku se mi zda ze by ti mohl byt mozna prijemny italsky collistar collagen balm. Ja ho rada. Je lehci a krasne voni.
Sweet Potato pravda. Pokazde me prekvapi. Vcera jak byl v nemocnici atd. Masakr.
Bojuje.
continuity Bartoš dobrej! A místo cara budeš pražit čekankový zrno, budu ti posílat ze zahrádky....![]()
Malvin Pane Bože...
![]()
continuity V Reflexu jeden odbornik psal, ze vic jak polovinu plynu odebiraji prumyslove podniky typu hnojiva Agrofert. Takze za pul roku by bylo v hrobe mozna nejen Rusko.
notna Delas, co je ve tvych moznostech. To si vubec nevycitej proboha! Mne se to keca, plyn nemame (neni tu ani ta moznost) a u nasich tata rekl, ze jemu pres prah rusky plyn nesmi uz pred 25 lety. Ted samozrejme vsude machruje, ale kdyz ma skoro za barakem teplarnu (, tak je ponekud jina situace s rozhodovanim.
Ad blokády výrobků - bude někdo odcházet z RB?
continuity V Reflexu jeden odbornik psal, ze vic jak polovinu plynu odebiraji prumyslove podniky typu hnojiva Agrofert. Takze za pul roku by bylo v hrobe mozna nejen Rusko.
bez hnojiv bude pulka planety hladovet, a nemyslim konkretne agrofert, ale hnojiva obecne. Rusko je nejen zdrojem surovin pro vyrobu hnojiv, ale i velkym vyrobcem. Je to velky problem a zabyvaji se tim uz ruzne mezinarodni instituce.
No ale něco veselejšího. Toto je pořád politické vlákno,že?
Šťouchanice hezká, ale za mě trochu mimo, přecijen Dostálová to táhla 2 roky v covidu ...
Jos pokud ta teplarna nejede na plyn, i takove jsou :)
stes co je RB?
Mohučanka myslím, že Raiffeisen Bank
Kokoska u nás jsou právě všechny teplárny na plyn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my