Tak tohle je zrovna člověk, o kterém bych neřekla že je úplnej debil. Navíc lze s úspěchem pochybovat, že by dosud neměl přístup k informacím. Kdyby chtěl.
A přesto... Je to prostě v nich, jak v koze!
Tak tohle je zrovna člověk, o kterém bych neřekla že je úplnej debil. Navíc lze s úspěchem pochybovat, že by dosud neměl přístup k informacím. Kdyby chtěl.
A přesto... Je to prostě v nich, jak v koze!
Su šťastné, moje pánvička je z Ukrajiny. Nestlé dávám týden, potom to vyměkne, stejně jako přirovnání dovolené v tuhle dobu a tanec na hrobech, nebo jak to bylo. No vono na svahu se názory mění rychle.

Su šťastné, moje pánvička je z Ukrajiny. Nestlé dávám týden, potom to vyměkne, stejně jako přirovnání dovolené v tuhle dobu a tanec na hrobech, nebo jak to bylo. No vono na svahu se názory mění rychle.
Tak cítit se provinile za oslavu nebo dovolenou mi připadá pořád stejně mimo jako před týdnem. Na to jsi přišla kde, prosím tě?
V jeho věku a s jeho životníma zkušenostma jsou pro mě vysvětlením právě jen ty léky![]()
jerry No ja mam rada jeho filmy, ale on jako clovek mi nikdy nesedel, neco na nem bylo vzdycky trochu creepy.![]()
Pinot Noir to jsem začala já a teda o dovolené tam na začátku vůbec nebyla řeč, začalo to prosím pěkně pařbami a státními slavnostmi.
Dále jsem řekla, že nemám náladu slavit ( a to prosím pěkně pořád nemám - narozky za dveřmi).
Kde se z toho stal zákaz dovolená nemám zdání. Už se mi to tady stalo několikrát, že jsem nakonec byla dotlačena obhajovat věc, kterou jsem nikdy neřekla, ale tady se fakt nenechám.
continuity já ale vůbec nereaguju na tebe přece ![]()
Pinot Noir Jo, ale ten ,,tanec na hrobech,, je continuity záležitost, která se tak nepěkné přetáčí. A taky jsem v tom byla angažovaná, tak se cítím s to se vyjadrit. Nechapu Kan vyloženě narazis na continuity a ironizujes, ale nezmís ji, je to takový chovani trochu jak zapskla baba a trochu jak malá holka.
Jsem moderátor, sorry všem ostatním!
Pinot Noir ja ti jen odpovídám, protože se ptáš a týká se to i mě.
Karja ty jo, to ani nebyl tanec na hrobech, ale tanec na pohřbu. Já v tom vidím trochu rozdíl. ![]()
Kan nechápu to se svahem.
continuity Jo no, kdo se má v tom vyznat v takovejhle ptakovinach!
tv Ale continuity je na lyžích, jo až takhle moc je to trapný:-D
Hrozně si to užíváme, muž má distorzi kolene a já nějakou virózu, doufám, že ne COVID.
Už to bylo zaplacene, ale měli jsme zůstat doma, to je znamení. ![]()
continuity takže ty ležíš v posteli a muž od stánku dozoruje holky na lyžích?
Takhle jste to asi neplánovali, ale taky dobrý.
Jinak souhlasím s Karja je to od Kan takové trapné překrucování. Nějak nevím, co je cílem.
Evaeva no valíme se dnes oba, ale zítra jedeme už domů. I jsme řešili jestli nejet už dnes během dne, ale není momentálně toho, kdo by to domů odridil. ![]()
Na sjezdovku je to tady daleko a hlavně vysoko. Děti si dnes šly zahrat kulečník a 2x byly v bazénu. Asi nestrádaly.
continuity no ať vám ta cesta utíká, v tomhle stavu to nebude nic moc:(
Evaeva díky,nějak to zvládneme. Muž říkal, že když budu řídit já, přijedeme domu až v pondělí, tak se asi hecne. Ale ještě za volantem neseděl. ![]()
Popojedem

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.