continuity No jasný, to je karma za to dovádění!!!:-D. Ať je brzo líp.
Aktuální česká politická situace
notna já jsem zmínila tanec na karu, ve srovnání s různými pařbami a oficiálními oslavami. Tanec na hrobech se z toho někde stal cestou. Dokonce si myslím, že vím, kdo to byl, ale jistá si nejsem a dohledávat se mi to fakt nechce, takže toho už fakt nechám.
continuity Jo no, kdo se má v tom vyznat v takovejhle ptakovinach!
tv Ale continuity je na lyžích, jo až takhle moc je to trapný:-D
Tak to je teda trapas![]()
notna Já nevím, tady je to srumec, to se nedá stíhat!: hlavně je to v kontextu této situaci asi i jedno:)
continuity Nudím se, dohledala jsem si to, když už jsem vyřkla domněnku, kdo to řekl, abych nekřivdila. Máš pravdu. Tímto se omlouvám barbucha , že jsem ten výrok omylem přiřkla jí.
notna hlavně continuity kritizovala zejména tu státní trachtaci, dovolená se z toho stala nějak potom
Evaeva Jj, ale mi to vysvětlovat nemusíš. Já proti lyzovacce continuity nic nemám ![]()
notna jo, já vím
To s tou dovolenou jsem byla asi ja?
Ale myslim, ze jsem to nikomu nezakazovala, jen ja osobne nic zatim neplanuji (porad). A navic to bylo asi na zacatku valky, neumela bych si predstavit, ze v takove situaci odletim. Dokonce nemam ani dobry pocit, ze mam pracovne odletet na druhy konec sveta a nechat tu deti. Protoze na to, ze nic se nestane, mam odpoved:"specialni operaci" jsme necekali, Cernobyl jsme necekali.
Ale to je muj dojem.
Candance na druhou stranu sedet vystresovani doma a cekat "az to bouchne", to by byl takovy druhotny efekt "specialni operace", to by se tomu hajzlovi urcite libilo, jak desi lidi.
Pocity mam taky vselijaky, ale na 2x kvuli covidu odlozenou dovolenou pojedem, pokud se nestane neco, co by tomu branilo. A doufam, ze nestane.
continuity jo tak, že je to narážka přímo na tvoje lyžování, tak to mi vůbec nedošlo. ![]()
Trochu trapné, no.
Ja mela fakt delsi depresivni obdobi a toto me do toho znovu hodilo a kdyz vim, ze to nepomuze, ja to zatim nedokazu.
Koupila jsem si jedny saty a uz z toho mam zle svedomi. Pomaham ted jedne Ukrajince a nemam pocit, ze si ja zaslouzim dalsi saty, kdyz ona ma bundu po jinych.
A dovolenou jsme naplanovali 2 dny pred invazi. Takze to beru bud nebo. Je zaplacena. Ale uz z ni nemam proste radost
Kokoskaja nenapsala to hlavni (hlava derava), kdyz zacala valka, tak ja byla v Italii a deti doma, hrozne jsem se bala a jeste jsem to nevstrebala.
Candance Když už tady ta debata probíhá znovu a každý opakuje, co tehdy říkal :-), tak ti musím říct (a myslím, že už jsem to psala tehdy), že ti úplně rozumím. Já na tu dovolenou odjela, ale nebylo to takové to správné těšení. Stejně tak bojuji i s výčitkami, že já něco "můžu" a oni ne. A to nejsem na rozdíl od tebe úzkostný typ. Jinak teda shodou okolností jsem v den invaze taky byla v Itálii a taky bez dětí, ale to mě nijak nevystresovalo, vlastně vůbec mi nepřišlo na mysl, že jsem od nich nějak daleko a mohlo by se něco stát.
Garfie ja to ani nechci opakovat. Ja jen nechtela aby to zustalo na Continuity (nechce mi hodit odkaz).
Candance ja to chapu, mit sama maly deti, asi bych to taky brala hur. Stejne mam o ta vnoucata starost, i o deti, trebaze jsou dospele. Ale doufam, no.
Kokoska me nějak zvlášť nevadí odjet všichni. ( I když je to taková dovolená ve stínu války, no). Ale strašně mi vadilo se rozdělit - když šla starší na lyžák.
Garfie ja to mam v hlave tak nejak v druhem planu porad. Vcera jsme sli po lese, rikala jsem si jaky je tam klid a jinde se lidi nemuzou ani poradne kouknout na nebe. Potkam deti, jak jdou ze skoly, a v hlave mi naskoci v jakych hruzach zijou deti ve valce. Kdyz treba ukazovaali v TV nebo jsem cetla o tom, co pachaji islamisti, co se deje v Afghanistanu, v Syrii, taky mi tech lidi bylo lito, ale tohle je mnohem intenzivnejsi, vsudypritomne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my