Sweet Potato já nevěřím, že někdy něco vrátí![]()
Aktuální česká politická situace
Jen mě tak napadlo. Co dělá Angela Merkel?
Vládu předala, ale stáhla se totálně z veřejného života?
Říkalo se, že byla snad jediným ststnikem, se kterým Putin komunikoval rovnocenně, že ji uznaval . (...)
Tak by mě zajímal teď její postoj a názor.
Neví Lilly_Ku?
No a co Julia Tymošenkova?
A pak ještě ta Ukrajinka /Ruska.. Pilotka? Byla nějak dlouho zavřená, hladovku držela. Už vím Savčenkova.
Neví někdo o nich něco?
tak na Ukrajine uz se knihy pali. Jen je tefa nepali Ukrajinci
To je strašný. Oni se fakt nikdy nezměněj, krást a rabovat a znásilňovat, nic jinýho neuměj, mužici zasraný. Stejně jako v 45, úplně to samý!
Pokud je to pravda, tak dost dobrá zpráva.
https://twitter.com/jirik957/status/1505438427801702401?s=21
Jak píše jerry - Kadyrov to nemůže v tý Čečně jen tak opustit a nechat napospas anžto jim tam jde po krku ta druhá grupa, a taky by se už nemusel mít kam vrátit. Holt se bude muset Putler obejít bez něj ![]()
Dadoo Lili bude mít asi lepší informace, ale pokud já vím, Merkelová je teď za ty úzké vztahy s Putinem pod palbou kritiky-protože právě ona má velký podíl na podpoře plynovodu i po anexi Krymu a odmítavému postoji USA. Novináři se ji snažili kontaktovat a ona se odmítla vyjádřit. Někde jsem o tom zrovna četla, ale už vůbec nevím kde, je toho teď moc. Pokud vím, tak odešla do důchodu, možná občas někde přednáší na univerzitách jako host.
Dadoo na Merkel jsem se tu pred casem ptala, jeste naivne, ze ona byla rovnoceny partner Putina. Jenze ona vlastne jeji politika vedla k zavislosti Nemecka na ruskem plynu. Jak pise Garfie a dobre o tom mluvili nedavno Horizontu 24 specialu k Ukrajine. To byl i duvod, proc Nemecko tak dlouho vahalo a odmitalo na zacatku sankce. Zkusim to najit.
Tady: Čas 57,20 - cca 1.07
Vysvětlení, proč Německo tak váhalo.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10316155327-horizont-ct24/222411058120009/
Nevíte, jak to dopadlo s těmi lidmi pod marioupolským divadlem? Nebo to možná nechci ani vědět.
Pod divadlem nevím, ale na BBC před hodinou asi, psali, že je město v obležení a chtějí je nechat vyhladovět, nepouští humanitku, čas se pořád posouvá, měl být umožněn průchod v 10:00s jídlem, lékama a nic. Je tam uvězněno asi 300 000 lidí. Strašný moc.
Lenyteď sem s tím jdu ![]()
Tenhle březen se Babišovi vůbec nevyvedl. Nejdřív mu zrušili zelenou naftu, pak bude muset vracet tu dotaci 100 mega na Penam a teď ho ještě budou tahat k soudu kvůli nějakémi hnízdu. ????)))
Akorát jsem přesvědčena, že AB to bude hrát na "Janouška" a k soudům chodit nebude.
andulka01 Myslíš, že to začalo tou návštěvou IKEMu? Že už si chystal pohádku o nemocném pánovi?
Kan Ach jo, to je fakt hrozné.
brrr No tak nějak, hrdina jeden. Hele kdy se Babiš postavil k něčemu čelem? Nikdy, dycinky to bylo to oni, to Kalůsek, to já ne, to kampáááň.

Oni několikrát hlásili, že záchranné práce nejsou možné kvůli ostřelování. V tom krytu pod divadlem už před tou bombou neměli jídlo...
Sbohem, všechny Hlídky. ![]()
https://twitter.com/mojeargo/status/1505859448564338688?s=21
Co na to morální kodex člena ANO?
Podle morálního kodexu člena hnutí ANO, které má hnutí uvedený na svém webu, by Andrej Babiš měl rezignovat na post předsedy hnutí, členství ve hnutí a také na volený mandát. Babiš je od říjnových voleb řadovým poslancem.
Bod 10 kodexu doslova zní: „Reprezentant, proti němuž je podána obžaloba pro úmyslný trestný čin nebo nedbalostní trestný čin spáchaný v souvislosti a ve spojení s výkonem veřejné funkce, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí a na členství ve Hnutí.“
Leny Tak na to jsem teda zvědavá. Ale asi to přepíšou, podruhý. Na šéfa se to nevztahuje, určitě :-)
andulka01 Myslíš, že to začalo tou návštěvou IKEMu? Že už si chystal pohádku o nemocném pánovi?
Hele, ale jestli je tak nemocinkanej, tak to přece vůbec nemůže kandidovat na prezidenta, že ne? ![]()
Leny Babiše se to ovšem netýká, kauza se datuje do let, kdy ještě ve veřejné funkci nebyl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my