barbucha stejne jako v 45. Nasi vzdycky rikali, ze kdyz byli ve meste Nemci, bylo to blby, ale kdyz prisli Rusove, bylo to daleko horsi. Vsechno si brali, na vsechno meli podle nich pravo, prisli a Davaj časy, meli tech hodinek na ruce od zapesti k lokti. Splachovaci zachod vubec nevedeli co je, chteli si v tom neco umyt a strasne se divili, kdyz jim to voda vzala. Vyhladoveli, vztekli, divoky, radsi pry holky ani nechodily vecer ani za barak. Asi to tak nebylo vsude, ale dost casto urcite.
Aktuální česká politická situace
Ginevra pche, nemocnej byl Havel a je i Zeman, sedel i Husak, Havel taky, spis argument pro, ne? Vyuzit se da vsechno! Vzdyt on za nic nemuze, je vlastne sikanovanej rezimem!
Kokoska Tak jistě, dyť on ani tím prezidentěm být něchcel, to oni ho chcejí, on jen pro ti lidi to dělá!
https://twitter.com/mojeargo/status/1505859448564338688?s=21
Nééé, Lukjaněnko je taky kokot? ![]()
(oficiální cover se souhlasem Clash)
Kubal teda jede ....

Večer bude interview

Kan Ach jo, to je fakt hrozné.
Tam to bude krvavej pomník, nechápu to. Kdybych uměla čarovat, proměním všechny zbraně světa v hudební nástroje.
Ginevra Kubal ![]()
uz tu je, pardon![]()
andulka01 jako bych to slysela. Doufam, ze se lidi vzpamatujou.
jerry no tvl! A pak budou jecet, ze ukrajinsti fasisti strili po ruskych detech?
Ginevra Kubal je bezva a s tim, co ma za sebou, ma muj respekt.
Kokoska Myslím, že se v "normálním" světě už trochu nudil ![]()
Kokoska moje babicka rikala to same, ze Nemcu se lidi bali, ale Rusaci ze to byla zver a brali vsechno. Veci, jidlo, zeny.
jerry strasny ![]()
Kokoska moje babicka rikala to same, ze Nemcu se lidi bali, ale Rusaci ze to byla zver a brali vsechno. Veci, jidlo, zeny.
Moje babička ve dvanácti letech unikla o vlásek znásilnění ruským hovadem.Dnes má těžkou depresi ze situace, která tady je.
EDITH4B to je strasny
chudak babicka ![]()
Lamicka Môj dedko hovoril to isté. Počas vojny u nich v dome bývali Nemci. Bolo to blbé, ale dalo sa. No a potom prišli Rusi a tí vzali čo mohli a čo nemohli, to zničili... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my