Russáci kradou a posílají manželkám i dámské erotické pomůcky a spodní prádlo.
Aktuální česká politická situace
No včera říkali v Horizontu, že FB automaticky mazal i fotky z Buči a podobné, protože je odfiltroval blok násilného obsahu, ale v případě informací o ruské agresi na UA blok uvolnili.
Nic neuvolnili, fotku mi zamlžili s poznámkou že je moc násilná nebo co to tam vždycky píšou za kraviny. Jaký by asi chtěli fotky z bojiště? Kytičky a vlnící se obilný lány? ![]()
Abych pravdu řekla, já už od toho prvního víkendu války nečekala nic jiného než válečná zvěrstva. Někde jsem si tenkrát přečetla, že Rusáci používají ženy a děti jako živé štíty. Tak mi nějak seplo, že se díváme na opravdovou válku, vzpomněla jsem si, jak jsem obrečela svědectví ze Sýrie....Nějak jsem nečekala nic jiného než přesně to, co teď vyplouvá na povrch. Trvalo mi několik týdnů, než mi z toho přestalo být fyzicky zle. Mě hrozně s...u ti Rusáci, co si sedí hezky doma v Rusku a tvrdí, že oni nic, že je to v pořádku, nebo ještě líp, že je potřeba zlikvidovat Ukrajinu.... Pobaltí, Polsko, Čechy, Evropu.
Sweet Potato hele, těm číslům z Francie bych tedy moc nevěřila - ne že bych měla nějakou osobní zkušenost
!Maďary nekomentuji...
Hanka H Nekaž to! ![]()
Sweet Potato Já jsem se domnívala, že je to na základě nějakého seriózního výzkumu....
Hanka H Osobního? ![]()
Sweet Potato Tos napsala ty...![]()
![]()
Hanka H Madarsko potvrzuji![]()
Hanka H Tak měřilo se tu už leccos. Myslím, že bychom to poskládaly. ![]()
continuity Ano, zjednodušuji.
Ale co se týká národa - tak se ale titulují oni, ti co by chtěli mít rusácký "pronárod" od Lisabonu po Vladivostok. Mráz aby jim prdel roztrhal... pardon my french, ale zase jsem viděla videa ![]()
barbucha Tak vymazat tě může i admin, já spíš myslela přímo FB, myslím, že prostě mažou jen nějaký procento (ty zamlžený fotky nebo varování jsou nic, tomu se troll tak leda vysměje!)
Ovšem já bych tě naopak na místě FB platila, to je jasný! ![]()
andulka01 ano, oni se tak titulují, ale je to jen doklad jejich totálního nacionalizmu ( včetně Navalneho prosím). Je to součást těch dezinformaci o velkém Ruskem národě. Domograficky, ruský národ vymírá, co je drží jakž takž nad hladinou, je porodnost menšín. Zas jim nemusíme naskakovat úplně na všechno.
continuity A taky je to následek 100 let násilných asimilací, přesídlování a genocid. Mnohým nezbývá nic jiného, něž být Rusem, protože jeho kořeny byly zničeny.
Časem se od východu rozpadnou, ale taky to bude bolet, oni to sametově (už z podstaty) neumí. Čína si je pak rozebere. Ani jedno ale není dobrý scénář pro svět.
andulka01 oni rozlišují "rossijane" = obyvatelé RF a "ruskie" = Rusové
andulka01 ano, oni se tak titulují, ale je to jen doklad jejich totálního nacionalizmu ( včetně Navalneho prosím). Je to součást těch dezinformaci o velkém Ruskem národě. Domograficky, ruský národ vymírá,
Hlavně co z toho "ruskýho národa" zbylo... veškerý elity si vyvraždili nebo pokud mohly, tak utekly... a zůstala tam jen ta spodina. Jen když se podívám na ty ksichty zajatejch vojáků, nebo jiný aktuálně zveřejněný - mongoloidní tlamy, který buděj hrůzu a odpor už na první pohled.
barbucha tak to ve mne budi odpor i ksichty nejvyssich statnich predstavitelu. Lavrov s Peskovem, to je nekoukatelny. A kdyz si vzpomenu na Jelcina, nedejboze Brezneva!
a nebo ta mládež z toho videa, jak telefonujou s mladym Ukrajincem - hrozná svoloč, lůza... z tohodle materiálu nic dobrýho nevzejde...
Zirinovsky... eee... zemrel, receno kulantne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my