Marbuša poplašné zařízení, které nosis v kabelce a v případě potřeby stiskbes čudlík a ono začne houkat.
Aktuální česká politická situace
Nesměle podotýkám, že mladý muž ještě může zvolit win- win řešení a to je umýt se ve studené vodě.
Marbuša ja nevim. Dotaz smeruj na tu posahanou protipotratovou organizaci. Oni doporucuji na UA dodavat houkadla jako prevenci pred znasilnenim![]()
slniecko Synek jde se školou do divatka a Anetka je jeho láska.
continuity rusky vojaci nekde ze stepi se nemyjou ani v teply, natoz ve studeny![]()
Dadoo Hm, takže když to nějakej ruskej šmejd uslyší, tak se půjde přidat, bych si tipla.
áááá, už chápem....![]()
čo o to, ja som hrdá, že sme na zozname...ja len žasnem nad tým, že sa ten výblitok chorého mozgu takto šíri...mám aj ja začať spisovať zoznam
?
Nesměle podotýkám, že mladý muž ještě může zvolit win- win řešení a to je umýt se ve studené vodě.
Evidentne nemáš pubertálneho syna
....buď sa to neumýva niekoľko dní, kým si nedošlápnu obaja rodičia a nezaženú ho tam v rojnici, alebo mu potom očista trvá dve hodiny a volajú z vodární....
slniecko já mám pubertálne dcery a je to rovnaké.
razorblade to se ale pomotaly dvě věci dohromady.
slniecko já mám pubertálne dcery a je to rovnaké.
U dcéry zabral aspoň príklad kamarátok...
Tak naša S-300vka je už na UA
, ako neviem, ale kľudne nech to šlo aj cez tých pašerákov, hlavne, že tam je...
continuity ja vím :D ty jsi urcite chtela napsat, ze by si rusaci meli omyvat prirozeni chladnou vodou :D
Sweet Potato To je kráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááva!
razorblade hele, co bych já s nima nejraději udělala se radši neptej, protože se dozvíme, že jsem nehumánní brutální zvíře.
Ale nemůžu se tím příliš zabývat, protože psychicky víceméně mělu z posledního. Takže pokaždé, když se objeví něco podobného pošlu akorát další prachy na zbraně. no tiše doufám, že nám tento měsíc ještě přijde nějaká normální výplata. ![]()
andulka01
Na paty jí teda zdatně šlape Extincion rebelion, nebo jak si říkají. ![]()
A ze zcela jiné ligy - už víte, že russové hrdině bojují o boršč?
https://twitter.com/kmartynov/status/1512320051575205888?s=21&t=_KNoMvpaQTdD1qV2hIOF6Q
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my