Z IG adelahorakova_cz
To je sebranka...

Z IG adelahorakova_cz
To je sebranka...
tenhle rozhovor už tu byl?
Sweet Potato andulka01 JE to kráva. A to jeste krivdim kravam.
konflikt jednou skončí a ta žena může posléze požadovat třeba doživotní výživné či odškodné za to násilí, když označí násilníka a dokáže, že došlo k následkům.
Kokoska U nás se říkávalo "je blbá nebo navedená?"
Když jsme u toho, chystají v brzku nějaký pochod... ![]()
Fotku toho plyšovýho koníka už asi nikdy z hlavy nedostanu... ![]()
![]()
![]()
andulka01 já asi taky ne![]()
Sweet Potato jojo, zucastnime se s peprakama![]()
Přečetla jsem ten rozhovor s tou ***** s Hnutí pro život a je blbá a zlá dohromady. Jak hrozně tam mluví o obětech znásilnění ( "žena má dvě možnosti bránit se kalašnikovem nebo se nechat znásilnit a potom si skočit do stanu charity pro postinor").![]()
Pokud se chcete někdo trochu odreagovat, tak BarbarCohen se očividně trochu nudí a jeho fanklub docela jede.
Černá kočka jerry já si myslím, že by tito lidé měli být úplně izolování z verejného prostoru a ne jim ještě zvedat dosah.
Sweet Potato to je taková kráva...
Černá kočka ja nikomu nepreju nic zleho, ale moc bych chteka, aby nam pani ukazala nazorne, jak se ubranit stepni horde, nejspis o dostatecne motivovane od svych velitelu...
já viděla jen titulek... a pak viděla rudě.... bože, to je tak neuvěřitelný... a neuvěřitelně krutý...![]()
Sweet Potato andulka01 JE to kráva. A to jeste krivdim kravam.
konflikt jednou skončí a ta žena může posléze požadovat třeba doživotní výživné či odškodné za to násilí, když označí násilníka a dokáže, že došlo k následkům.
Co to je?!
Už vidím tu svini, jak honí tvl mužika někde po ruský stepi a vymáhá z něj odškodný, přičemž jí doma řve nějakej malej mongol.
Já teda nikdy nebyla extra sluníčkovej člověk, ale teď přijdu dozajista rovnou do pekla - přeju všem těmhle kurvám, aby se jim stalo totéž, a totéž přeju i jejich dětem a příbuznejm. Ať si to s radostí užijou se vším všudy.
Jinak v tý vší bídě mě hodně pobavili angláni s těma pračkama
celosvětová vostuda - doufám že to Putler s Lavrovem viděli
Národ socek ![]()
A v neposlední řadě mě rozveselila ta nalitá rusanda s borščem. To nevymyslíš! Tak von nakonec Hitler bojoval za právo na eintopf, že jo!
barbucha asi maji ty holky pozadat chlapa o prukaz totoznosti a cestne prohlaseni, ze bude na dite platit, nez na to vlitne. Nejlip prinutit ho hrozbou houkadla. ![]()
Nové posily pro rusáckou armádu. Důchodci v holinkách.
A viděli jste, jak šel Putler k mrtvole Žirinovskýho?
Vyklidili celej sál, ani původně u rakve stojící čestnou stráž tam nenechali! Je to hrdina ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.