Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 15:01

barbucha no koukam, ze od 2.svetovy se nic nezmenilo, podle vypraveni tenkrat taky mnozi nevedeli, co to je a jak funguje splachovaci wc.

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 15:13

Kokoska 

Tak jasně, kde by ho vzali?

Špíny nemytý. A sami o tom vědí, jaký jsou zaostalý dobytkové... viděla jsem jednak nápis (myslím v Mariupolu) a i slyšela od očitý svědkyně, jak se nějakej mužik sofistikovaně vyjádřil: To máte za to, že jste chtěli žít líp než my.

V tom je řečený všechno.

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 16:06

barbucha samozřejmě, že v přepychu žije jejich báťuška a jeho vrchnost, to je asi něco jinýho, to se smí.

Offline Pinot Noir
29790 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 16:25

Kokoska někde jsem teď viděla:

1945 - ruský voják poprvé vidí splachovací záchod

1968 - ruský voják poprvé vidí splachovací záchod

2022 - ruský voják poprvé vidí splachovací záchod

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 16:26

Pinot Noir no, bohužel asi jo.

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 16:30

To uvažování je úplně zvrhlý. Místo snahy povznést svůj národ, aby žil líp, nehorázné prostředky vydávají na to, aby zničili toho, kdo se o to snaží. "Mít se líp" je neodpustitelné a musí se ztrestat.

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 16:47

Z dnešních zpráv teda nemám dobrý pocit. Mariupol zřejmě mele z posledního a Lavrov vyhlašuje, že musí skončit dominance USA. Už nevědí coby, snad nesáhnou k tomu nejhoršímu.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 19:15

barbucha to jsem taky nekde cetla... ze rusaci ukrajine nedokazali odpustit, ze se vydala cestou do Evropy. Stavela, budovala, s korupci se snazila neco delat (byt to jeste nebylo dokonaly). Zatimco rusaci nic. Vlastne, kdyz vidim ty zabery, tak ty lidi maj byty de facto jako my. I ty baraky (vetsina) na vesnicich vypads velice dobre. Zadny pastousky, jak jsme si tady mnohdy mysleli.  Ma pocit, ze jsme ai Ukrajinu vetsinou celou máovali podle chudyhi zakarpati. Dal jsme nedohledli... i ja, priznavam

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 19:26

Kokoska 

Ale tak Lavrov bude za chvíli kvákat, že má Slunce vycházet večer, že jo... ergo kladívko kdo by těm plkům přikládal nějakej význam.

Ovšem Mariupol je na tom zle, vo tom žádná. Mě by zajímalo, jak to chtěj provést v tý Doněcký/Luhanský oblasti - tam se teď houfujou horečnatě (teda s těma důchodcema co se jim podařilo sehnat)... bude ještě zajímavý,  jak chtěj zasadit ten rozhodující úder? Jako mají tam samý rusáky, resp. většinu rusáků který se sami chtěli trhnout (ať o svý vůli nebo jsou zblblý propagandou, to je fuk) - a to je teď budou bombardovat a vraždit? Eh, osvobozovat samozřejmě... Svoje soukmenovce? Fakt prdel toto. Ne že bych to těm rusákům nepřála, kdo chce kam... Dobrým slovem to asi nepůjde, že jo.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 19:28

razorblade Jo, přesně, za to se Ukrajině od začátku války v duchu pořád omlouvám. Ja mam dost přátel, kteří jezdí na zakarpatí na puťáky, tak jsem si představu o celé zemi udělala podle jejich fotek.

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 19:33

razorblade 

Jo, patřej do Evropy. Byty normální, oblečení stejně tak... prostě normální evropská úroveň. Jsou chudší, ale nežijou jak zvířata. Já tam byla, tak mě to tak nepřekvapuje...

No ale kdo mužikovi zakazoval pořídit si splachovací záchod? Postavit si dům místo zemljanky? To je marný, s takovým pronárodem. Ty nikdy nic nevybudujou, ale vo to víc je bude srát každej kdo na tom neni stejně mizerně...

Offline jerry
11153 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 19:43

barbucha 

A to ještě mají rusáci na cestě těch 65 000 syrských žoldáků, jak někdy před 2 týdny vykřikovali.

To jdou Syřani asi pěšky či co

Offline jerry
11153 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 19:45
Reakce na barbucha:

Jo, patřej do Evropy. Byty normální, oblečení stejně tak... prostě normální evropská úroveň. Jsou chudší, ale nežijou jak zvířata. 

​Jestli ono to nebude tím, že pilně pracovali (a pracují) mj. i v ČR a vydělané peníze posílali domů. Zatímco mužik za Uralem akorát kouká, z čeho by vyrobil samohonku.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 19:53

Aniž bych se kohokoli zastávala, tak bych ráda poznamenala, že i některé Ukrajinky mají s používáním toalet a následné hygieny „nepatrný" problém. Kolega dokonce řešil jednu, která chodila zásadně a pouze na pánské WC. Jiný kraj...

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:06
Reakce na jerry:

​Jestli ono to nebude tím, že pilně pracovali (a pracují) mj. i v ČR a vydělané peníze posílali domů. Zatímco mužik za Uralem akorát kouká, z čeho by vyrobil samohonku.

​Nebo co by kde ukrad.

No jo, Ukrajinci se snažili v posledních letech. Po rusákách zdědili akorát všudypřítomnej bordel a děsivou korupci... postupem času to dávali do cajku a byli by se z toho krásně vyhrabali konečně... to ovšem mužik nesnes. 

Offline barbucha blogger
35655 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:19

Mno, jsem fakt zvědavá jak to všechno dopadne. Jde jeden hlas, že Putler potřebuje nějakej úspěch, kterej by - jako "další" veliký vítězství - prezentoval na oslavách a přehlídkách 9. května... proto se teď taky začínaj soustředit aspoň na to Doněcko...

Ale když se to tak vezme, tak v životě nevyhráli nikdy. Teda tam, kde museli skutečně bojovat. Z Finska je hnali, v Čečně nebejt Kadyrova by ostrouhali taky... z Afghánistánu odtáhli s nepořízenou... a nakonec ani ta jejich velká vlastenecká nestála za zlámanou grešli - sami nevyhráli nic, vyhráli spojenci a nebejt toho, že rusákům všichni fedrovali pomoc horem dolem, by dneska mužici mluvili německy. Prosrali tam milióny životů tak akorát, a bez pomoci celýho světa by neměli ani čím bojovat, ani co žrát (viděl nebo čet někdo třeba takovej Konvoj do Murmansku?). Prej velmoc, pcha!

Pevně doufám, že s Ukrajinou dopadnou stejně jako vždycky... Putler samozřejmě devátýho vyhlásí vítězství, i kdyby čert na koze jezdil, ale toho se mužici nenažerou...

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:29

barbucha Putin uznal DLR a LLR jako samostatny celky. Tak ted jim predvadi tu samostatnost a svebytnost v praxi. Srovna jim to tam se zemi, ale budou "svobodny". Nebo mrtvi?

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:31

barbucha ale Finsko to stalo nejaky uzemi, sice se branili dobre, ale nakonec to vitezstvi Finska nebylo.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:48

Kan to by byli, aby sis neprisla do Ukrajiny kopnout

Kokoska oni o tu cast uzemi prisli i proto, ze bohuzel se museli pridat na stranu zla :( na rozdil od Nemcu se ale se vsim dokazali dobre popasovat a nemaj potrebu se furt za vsechno omlouvat a opatrne naslapovat, jako to ted u Nemecka vidime. Finska ucast v NATO bude velky posileni aliance

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. dubna 2022 20:51

Lav 

My tam taky byli na horách na Zakarpatské. Dvakrát, s odstupem asi 3 let a i tam bylo tehdy znát, že se to zvedá - kde poprvé nic nebylo, podruhé stál kemp, bylo tam hodně rozestavěných domů.... Ty lidi se taky snaží žít co nejlíp a způsob si našli.