Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 17:35
Reakce na Bledule:

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 17:55
Reakce na Bledule:

Miluju tvůj smysl pro humor a vtipné hlášku!

Offline Lilly_Ku
4459 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 22:40
Reakce na nolita:

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 08:32
Reakce na Bledule:

Není pravda , ten kaftan minule ti sedl skvěle.

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 09:41
Reakce na nolita:

Tak me jako cecha se jejich vysvetleni taky nedotklo, nevim, proc by melo.... narozdil od kauzy model se jim toto nepovedlo,  do vysvetlivani se zapletaji, je to ponekud trapne, ale to je tak vsechno... ostuda na jejich strane... prirovnani k vymazavani politickych oponentu z fotek, jak se tu taky resilo, je mimo, nemohla jsem si nevzpomenout na babise a jeho prirovnani se k procesum z 50. Let, ktere bylo stejne mimo, dve naprosto nesrovnatelne veci...

No, já jsem si teda taky trochu vzpomněla na komouše a zákaz nošení křížků/zobrazování kostelů s křížem (typicky ve filmu).

Ideologie jako ideologie, ne? I když jedna je leninsko-ateistická a druhá jen tupě politicko-korektní

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 09:47
Reakce na barbucha:

Mně by se líbilo, kdyby to vysvětlili tak, že ty kříže mázli, protože jim to dělalo maglajz při nastavování rozlišení do tisku a měli byste po kauze, škoda

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 09:53
Reakce na Mutziputzi:

Mně by se líbilo, kdyby použili moře s plachetnicí. Západem slunce za obzor rovněž nikoho neurazíš.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 09:54
Reakce na barbucha:

ale lidl se tak rozhodl, nikdo mu to nenařídil, a pokud to budeme brát jako idelologii, kterou nám "diktuje" lidl, pokud je to to, cos měla na mysli, tak jde o ty důsledky kritiky, o kterých jsem už psala... prostě za mě to není srovnatelné ani zdánlivě, naopak mě trochu děsí, že to někoho může napadnout, vidím to skoro jako devalvaci toho, čím si v minulosti ti stíhaní prošli ...

20970 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 09:55
Reakce na barbucha:

Jako návod pro migranty co se nám sem plaví nás násilnit? Třaskavé! 

20970 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 10:30
Reakce na macko.pu:

Nejim, nepiju a nejmladší už taky nejsem, nevíš z čeho to mam já?

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 10:55
Reakce na Mutziputzi:

Mně by se líbilo, kdyby to vysvětlili tak, že ty kříže mázli, protože jim to dělalo maglajz při nastavování rozlišení do tisku a měli byste po kauze, škoda

Neměli. Víš, kolik lidí denně nastavuje rozlišení do tisku a mohlo by tudíž v mžiku prohlásit, že je to totální hovadina?

20970 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 11:01
Reakce na Hoolinkah:

To už je brnkačka: "...ale to by byly vícenáklady, které byste nám museli Vy, naši vážení zákazníci platit, to nechcete přeci a my taky ne..." Na tohle by reagovalo pár DTPáků a ne všichni všude a na sockách, pustit se do "korektnosti" byla totální chyba a školáckej přístup jejich PR.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 11:07
Reakce na nolita:

ale lidl se tak rozhodl, nikdo mu to nenařídil, a pokud to budeme brát jako idelologii, kterou nám "diktuje" lidl, pokud je to to, cos měla na mysli, tak jde o ty důsledky kritiky, o kterých jsem už psala... prostě za mě to není srovnatelné ani zdánlivě, naopak mě trochu děsí, že to někoho může napadnout, vidím to skoro jako devalvaci toho, čím si v minulosti ti stíhaní prošli ...

S tím souhlasím. Lidl není politická instituce a potisk jejich obalů jaksi absolutně neovlivňuje můj každodenní život. To se ovšem nedá říci o každodenním životě mých prarodičů, když byli v mém věku. Až to ty supermarkety (plošně) začnou dělat na příkaz vlády a deníky budou mít přísný zákaz do rozmazávat a dělat z toho škandál, potom myslím můžeme srovnávat.

Offline Potrefenáhusa
38381 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 11:21
Reakce na Amun:

tak jestli už to mažou tři roky a haló je z toho až teď...

20970 příspěvků moje polička 04. zaří 2017 11:24
Reakce na Amun:

Tak pokud by to s ním někdo jakkoli řešil a dostalo se to ven, jakože jazyk by zůčastněným asi nevyřízli, udělaj ze sebe ale už totální trotly. Deklarujou, že to byl nejčistší úmysl tak co by měli řešit ;-)