Můj právě taky. Kvalitní potraviny a zajímavé tematické akce.
Jsem ale na dietě, nenakupuji, tak se můžu hrdě připojit. ![]()
Ale naštvali mě dost.
Můj právě taky. Kvalitní potraviny a zajímavé tematické akce.
Jsem ale na dietě, nenakupuji, tak se můžu hrdě připojit. ![]()
Ale naštvali mě dost.
Já ten jogurt taky už otevřela, jsem si toho proste nevšimla, dokud jsem si to zde nepřečetla...![]()
Celou Lidl aferu zpusobili dementni "kreativci" co jim dizajnovali obal a bohuzel to klientovi neprezentovali vubec nebo naopak velmi dobre, zadnou hlubokou ideologii bych v tom fakt nehledala. Spis nechapu to oduvodneni, zjevne vymysleny ex post, kdyby rekli, ze nechteli komercne vyuzivat posvatny symboly ke kterym chovaj respekt, tak maj klid. Spatnej marketing, spatny PR, pritom toho black modela kaucovali dobre, divim se.
Přesně!
jejich reakce na fb. přiznám se, že mi přijde nějak mimo. jakoby každá jejich reakce vznikala nezávisle, to nemají nějaký koordinační tým?
tam už ani neoperují náboženskou neutralitou.
já to chápu tak, že sdělili čechům, že jsou idioti, kteří nechápou celoevropský design, a proto si příště dají pozor, nebudou nám sem zbytečně házet zahraniční designové perly, ale vyrobí pro nás něco méně omračujícího
(ne méně nábožensky neutrálního nebo tak něco, tím vůbec neargumentují, jen designem).
není to vtip? jako.. já vpodstatě nemám moc možností nakupovat jinde (tesco a albert
) ale todle je absolutní dno
Ano, působí to tak. Udělat ze zákazníka vola, co tomu nerozumí, je takovým místním zvykem. Navíc to působí, jako by si snad stěžovali zase jen Češi a Slováci. V UK byli tedy mnohem diplomatičtější:
"In a statement, Lidl UK told Premier: "We are extremely sorry for any offence caused by the most recent artwork and would like to reassure our customers that this is not an intentional statement."" *link*
přiznávám se, že moc nechápu lidi, kterých se ani toto nijak nedotkne.
i kdybych brala to, že někomu jsou kříže nebo tak úplně fuk, a doteď ho ta kauza nezajímala, tak po tomto vyjádření už se snad musí urazit každý, kdo má v sobě kousek...já nevím, národního sebevědomí? neumím to vyjádřit. já v tom vyjádření prostě cítím něco národně ponižujícího, i když to asi zní směšně.
edit: edit, neumím se vyjadřovat ![]()
Ne, je to hodně zaobalené, ale je to tam. Na Fb komentuju věci dost zřídka, ale tentokrát jsme se neudržela:
Dobrý den, zmíněný design vyvolal negativní reakce i v jiných zemích. Naznačovat tedy, že pouze český zákazník (=ignorant?) s tím má problém a vy budete do budoucna obezřetnější, je manipulativní, nevkusné a neslušné jednání. Vezměte si prosím příklad z vyjádření zástupců vaší společnosti v jiných zemích a chovejte se k svým zákazníkům tak, jak se sluší. Děkuji.
já to takhle jako vy necítím, i když je to hodně neobratný, cítím z toho trochu zoufalej pokus uvést, že s tím český vedení nemá nic moc společnýho, věta, že se příště pokusej a blabla mi přijde asi jako nutnost něco k tomu vyjádření přidat ve smyslu, že se pokusej, aby se to příště neopakovalo
no já ti nevim, ale ta formulace "... rozhodně se poučíme" mi nezní jako zoufalej neobratnej pokus, ale naopak velmi arogantně ![]()
Jo, to je možné. Je to ale dost nepěkný alibismus a pro vztah prodejce-zákazník zase špatně. ![]()
jj, já neříkám, že mi to přijde správný, ale nepřijde mi, že by tím dělali idioty z českých zákazníků, idioty udělali hlavně ze sebe.
Navíc, já vnímám Lidl jako Lidl. Ne český Lidl a Lidl v jiných zemích. To jejich vyjádření implikuje, že manipulovat se zakázníky budou i nadále. Buď tady tebo v jiných zemích.
Místo abych vybalovala a uklízela po dovolené, hrabu se ve špajzu a hledám piksly ze starších řeckých týdnů, kupole jsou křížůprosté. Docela by mne zajímalo, jak dlouho už to tak je, než si toho někdo všiml a píchl. Reakce a obhajoby Lidlu jsou každopádně dementní.
Jo a donutilo mne to dokonce pečlivě zkontrolovat design deskové hry Kyklády - na některých obrázcích jsou taky typické modrobílé motivy. A taky bez křížů. Ovšem herní prostředí jsou Kyklády v časech řeckých bohů a hrdinů.;-)
mně přijde, že čím víc se snaží najít pitomé výmluvy, tím větší hlupáky ze sebe dělají. že kdyby nezaměstnávali idioty, a vymysleli hned na začátku něco inteligentního, nevyrobili by si z toho teď už asi skutečnou kauzu.
doufám, že v lidl marketing a pr oddělení teď mají hodně volných míst, protože mi přijde, že zprasili, co mohli.
klidne vybaluj,delaji to od 2014.![]()
no vida! a co na to říkají v Řecku? by mě zajímalo... ![]()
To jsem do Lidlu snad ještě ani nechodila. Ď. Jdu teda vybalovat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.