Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 11:56
Reakce na RoSa:

to si budes muset pockat az tak na odpoledne jestli neco vysonduju.my totiz kdyz to cele vzniklo akorat jeli domu a 20 hodin v aute ma clovek jine starosti.

Akorat ted rano muz rikal,ze nejspis budou Reci lidl bojkotovat.

Ted sel na kafe mezi reky tak uvidim s cim se vrati.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 12:13

Odstěhovala se sousedka v domě, zanechala nějaké nezaplacené zálohy na energiích. Hláška roku od předsedkyně SVJ: "Co s tím budeme dělat?"   Nemluvě o tom, jak tu sousedka udělala skládku u popelnice z věcí, které si nechtěla odvézt, a výboru to bylo jedno a neřešili to. Myslím, že jsou případy, kdy by vražda neměla být trestná. 

Online Sweet Potato
39743 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 15:02
Reakce na Dadoo:

Ba i Ovčáček

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 15:30

I kdyby zrovna jeli Týden takzvaného samozvaného Islámského státu, já se tam sjedu za 2 tejdny voháknout!

https://www.usatoday.com/story/life/entertainthis/2017/08/09/exclusive-first-look-heidi-klums-clothing-line-lidl/553412001/

Offline slniecko admin
19399 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 15:39
Reakce na Jiná Realita:

přiznávám se, že moc nechápu lidi, kterých se ani toto nijak nedotkne.

i kdybych brala to, že někomu jsou kříže nebo tak úplně fuk, a doteď ho ta kauza nezajímala, tak po tomto vyjádření už se snad musí urazit každý, kdo má v sobě kousek...já nevím, národního sebevědomí? neumím to vyjádřit. já v tom vyjádření prostě cítím něco národně ponižujícího, i když to asi zní směšně.

edit: edit, neumím se vyjadřovat 

Neviem, či sa ma to "nedotklo", asi dotklo, keď je mi to celé akurát smiešne. Urobili prešľap a teraz sa z toho snažia nešikovne vykorčuľovať.

Ako keby to bola politická strana, robím ts-ts-ts, ale kurňa - je to predajca potravín?!?

Keď sa postavili za toho modela, držala som im palce, lebo sa aj s rizikom zníženia predaja postavili za správnu vec. Teraz to dohnojili - a práve v urputnej snahe sa nikoho nedotknúť - a nevedia ako z toho von.

Kde presne mám byť urazená?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 15:45
Reakce na slniecko:

tak slováků se asi vyjádření o blbosti českého národa, který nechápe nadnárodní design, dotknout nemá kde...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 15:56
Reakce na slniecko:

tou urputnou snahou nikoho se nedotknout jste myslela jejich tvrzení, že odstranění křížů bylo v zájmu politické a náboženské neutrality? chytl se toho kdekdo, ale je to vysoce pravděpodobně lež (pokud se internetem nešíří obří hoax, který zatím nikdo nevyvrátil). 

kdyby to byla pravda, tak by asi neměli v té samé době orient leták s půlměsícem nad mešitou. jen o tom lidl decentně mlčí a nijak se k tomu nevyjadřuje, protože by do bahna směšnosti zabředl už úplně a zaměřil by pozornost na to, že to bohužel vypadá, že pouze nechce popuzovat nějakou skupinu, které vadí kříže, ale nikoli půlměsíce.

předpokládám, že design dělala tatáž nadnárodní skupina.

20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 15:58
Reakce na Jiná Realita:

přiznávám se, že moc nechápu lidi, kterých se ani toto nijak nedotkne.

i kdybych brala to, že někomu jsou kříže nebo tak úplně fuk, a doteď ho ta kauza nezajímala, tak po tomto vyjádření už se snad musí urazit každý, kdo má v sobě kousek...já nevím, národního sebevědomí? neumím to vyjádřit. já v tom vyjádření prostě cítím něco národně ponižujícího, i když to asi zní směšně.

edit: edit, neumím se vyjadřovat 

Mně je to například úplně ukradený, jak jsem psala, snaha grafiků a reklamky dodat za jistě nemrzký peníz něco "lepčího", "s přesahem", ne jenom fotku z fotobanky, to je málo...prostě jeden debil a už to jede

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:02
Reakce na Mutziputzi:

potom ale stačí, když další debil nekváká o náboženské neutralitě , ne? hlavně v případě, kdy lze dohledat, že je to blábol, protože žádnou neutralitu nezachovávají. a nakonec to vyšperkovat inteligentní urážkou čechů na facebooku. jak říkám, jestli tam ještě někdo sedí na jeho místě, tak lidl vlastně lituju.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:03

Tak me jako cecha se jejich vysvetleni taky nedotklo, nevim, proc by melo.... narozdil od kauzy model se jim toto nepovedlo,  do vysvetlivani se zapletaji, je to ponekud trapne, ale to je tak vsechno... ostuda na jejich strane... prirovnani k vymazavani politickych oponentu z fotek, jak se tu taky resilo, je mimo, nemohla jsem si nevzpomenout na babise a jeho prirovnani se k procesum z 50. Let, ktere bylo stejne mimo, dve naprosto nesrovnatelne veci...

20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:03
Reakce na Jiná Realita:

A druhej debil dělá PR, souhlas

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:15
Reakce na nolita:

To jsem psala já. Mně to v principu připadá úplně stejné. Vymažeme realitu a uplácáme si nějakou novou, která se nám bude víc hodit do krámu.

To mi přijde dost hrozné tím spíš, že dnes se to děje ve svobodné společnosti.

Vzpomněla jsem si, jak jedna známá nedávno jako svou úvodní fotku na FB dala svou selfie na Karlově mostě s Pražským hradem za zády. Jenže protože ji tam částečně zakrývala profilová fotka, celou tu úvodní obrátila, takže to vypadalo, že je hrad na Smíchově.

A taky tvrdila, že je to snad jedno, kde ten barák stojí. 

Já jsem přesvědčená, že určité principy by měly být svaté. Tedy nedeformovat realitu podle toho, jak se mi zrovna hodí do krámu.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:22

Tak to se neshodneme.... to s hradem mi prijde jako priklad snad mimo jeste vic... nesrovnatelnost situaci spociva hlavne v tom, jak na ti lze reagovat.... dnes se o lidl afere pise, klidne kriticky, kdo tam nakupuje, muze prestat, pokud je pokrytec, muze jen kaftat.... cokoliv.... naprosto nesrovnatelne s tim, s cim to stovnavas ty... nemuzu si vzit a srovnat jen cast te situace, ale vse, vcetne tech nasledku...

Offline slniecko admin
19399 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:25
Reakce na Jiná Realita:

tou urputnou snahou nikoho se nedotknout jste myslela jejich tvrzení, že odstranění křížů bylo v zájmu politické a náboženské neutrality? chytl se toho kdekdo, ale je to vysoce pravděpodobně lež (pokud se internetem nešíří obří hoax, který zatím nikdo nevyvrátil). 

kdyby to byla pravda, tak by asi neměli v té samé době orient leták s půlměsícem nad mešitou. jen o tom lidl decentně mlčí a nijak se k tomu nevyjadřuje, protože by do bahna směšnosti zabředl už úplně a zaměřil by pozornost na to, že to bohužel vypadá, že pouze nechce popuzovat nějakou skupinu, které vadí kříže, ale nikoli půlměsíce.

předpokládám, že design dělala tatáž nadnárodní skupina.

To ako myslíš Vážne, že kríž naschvál umazali a ten polmesiac naschvál nechali? Panenkomarie...

20970 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:26

hele ale v ulicích bude divočina!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:29
Reakce na slniecko:

ne, kříž jim sám od sebe asi umazal photoshop, když všichni spali! 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 16:31

nepsala jsem to někdy tady, že británie je poslední dobou takové divné místo k žití?

http://www.lidovky.cz/ohlaste-odstrante-oplachnete-radi-pri-utoku-ziravinou-anglicka-zdravotni-sluzba-gif-/zpravy-svet.aspx?c=A170831_124753_ln_zahranici_ele

400 útoků za půl roku. husté číslo.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 03. zaří 2017 17:31
Reakce na Dadoo:

A je fakt, že na tmavé pleti některé věci působí úplně jinak než na bledulích.

Unnamed

Nebo vsechny hadrarny maji fotit pro Cechy vyhradne bledule? 

Myslím, že kdyby ty věci měli fotit na mně, tak si nekoupíte nikdy nic.