mno, a tvrdím snad já, o jakou barvu kůže může jít? já jen říkám, že to musí být povahově úchylná skupina.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
přečetla jsem si článek
to je fakt brutální. proč mám poslední dobou pocit, že británie je celá v rozkladu?
Zas na druhou stranu, bez blbosti některejch bychom se ani nezasmáli ![]()
Ale dovedu si představit i ten strašlivej povyk, kdyby Lidl vyretušoval půlměsíc. To by se možná jen s nějakým tím vtípkem nespokojilo.
Přesně! Nejhorší je ten předposraný alibismus!
Půlměsíce by si odstranit nedovolili a kdy,y byl by z toho mediální skandál roku.
Fakt nechápu, proč už tedy nezvolli jinou fotku. Tupci.![]()

Heh, to byla první věc, co mě napadla, když jsem dneska na Novinkách viděla nadpis (protože tam to přirozeně vydá na zprávu dne, čert vem nějaký poslanecký podvody, masivní záplavy na oboustraných zeměkoule a podobný chujoviny): kolika českým ateistům z toho zase praskne žilka.
Nicméně musím přiznat, že mi to vadí. Ne kvůli křížku, ale kvůli tomu, že jde o naprosto nesmyslný a přizdisráčský (pardon) ústupek, který nemáme, neby bychom spíš neměli mít zapotřebí.
Otázka je, ústupok komu.
Moslimom? Teda bežným moslimom? Ťažko. Zas len nejakým krikľúňom. Dokonca si viem predstaviť aj kresťanov, ktorým by vadil kríž na niečom tak sekulárnom, ako je jogurt (fakt, poznám rodinu, a nie sú to jehovisti ani nič podobné, ktorí neoslavujú Vianoce, lebo im neprídu dostatočne kresťanské).
Skôr si myslím, že chybné rozhodnutie v momente, keď sú tesne po cirkuse s tým čiernym modelom.

![]()
... tvoj príspevok presne vystihuje tvoj nick, prepáč
Ďakujem 
Otázka je, ústupok komu.
Moslimom? Teda bežným moslimom? Ťažko. Zas len nejakým krikľúňom. Dokonca si viem predstaviť aj kresťanov, ktorým by vadil kríž na niečom tak sekulárnom, ako je jogurt (fakt, poznám rodinu, a nie sú to jehovisti ani nič podobné, ktorí neoslavujú Vianoce, lebo im neprídu dostatočne kresťanské).
Skôr si myslím, že chybné rozhodnutie v momente, keď sú tesne po cirkuse s tým čiernym modelom.
No to asi určitě ne...i když já to můžu dost blbě posuzovat. Muslimů jsem poznala nebo potkala poměrně málo a žádný z nich by něco takového neřešil. Každopádně docílili jen toho, že si to budou lidi myslet.
To je na tom právě to úplně nejpitomnější. Ten ústupek je naprosto zbytečný a může zbytečně vytvářet problém tam, kde třeba žádný není.
"Každopádně docílili jen toho, že si to budou lidi myslet."
přesně toho se v poslední době začínám bát čím dál víc. dokonce už jsem slyšela některé lidi řešit, zda budou pogromy na muslimy (a ne nebylo to v hospodě páté cenové skupiny)
Milé, beriem
.
No to asi určitě ne...i když já to můžu dost blbě posuzovat. Muslimů jsem poznala nebo potkala poměrně málo a žádný z nich by něco takového neřešil. Každopádně docílili jen toho, že si to budou lidi myslet.
To je na tom právě to úplně nejpitomnější. Ten ústupek je naprosto zbytečný a může zbytečně vytvářet problém tam, kde třeba žádný není.
v rámci ekumenických a medzináboženských vzťahov, ktoré sa fakulta a najväčší mestký zbor (a x ďalších cirkví) u nás snaží udržiavať....ak hlava moslimskej obce nemá problém modliť sa za všetkých pospolu v našom kostole (hneď pod fakt veľkým krížom) a pozývajú si na prednášky k sebe kresťanských kazateľov...
Ako asi by to chcelo vidieť zdroj, podľa ktorého sa rozhodli tak ako sa rozhodli...a na vyhľadávanie toho som čo? Na vyhľadávanie toho som lenivá ako voš.
Ale áno, na vytváranie zbytočného napätia je to krok vpred. Najhoršie je, že si myslím, že je to akurát skratový krok v tom napätí, ktoré pomaly, ale iste stále viac a viac zbytočne eskaluje.
prosim vás, napište mi někdo, že je strašně neetický to žrát, protože já tu mám tu lidlovskou řeckou zmrzlinu s vyretušovaným santorini, který vypadá spíš jak turecký lázně a už mi z ní skoro začíná bejt špatně, ale je fakt strašně dobrá!
Kašli na to a daj si
!
Kdybys chtěla týden vydržet. . Vyzývá se k týdenním bojkotu.
Vzhledem k tomu,ze teď nic nakupovat nepotřebuji, asi se připojím. ![]()
Jako tejden na tu zmrzlinu v mrazáku nesahnout? :-))) ja tam nakupuju tak jednou za 14 dni,takze můj bojkot se jich asi nedotkne,ale jinak je to můj oblibenej obchod,az na tyhle uchylny kauzy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje