Moc složitý, zdržovala bych se od sebeprospěšné činnosti
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
ono by to čistě teoreticky fungovalo, ale ten jedinec by musel být a) inteligentní + b) mít vychování a svědomí a vůbec nějaké základy lidskosti. takže zase utopie no...
Zas hele von to nemá jenom AB, Slováci si asi obecně myslí, že kdo má, tak kradne, asi proto se radši přesouvaj do Prahy zdá se
No ale ne každej se nám nas... ehm, nacpal do politiky. A já měla na mysli i Krndu, tu tetinu z Dolnej Rite, co viděla električku akorát tak na obrázku, a teď dělá primátorku metropole. To by mě čert vzal.
Když se rozhodnu, že nejlepší pro mě je rozvést se a přestat pracovat, jistě to okamžitě bude zajímat mého manžela a šéfa. A nejlepší to pro ně nebude.
Krnda neni oligarcha, mě zaráží jak je tady bratia házej do jednoho pytle, všichni kradnů, jestli to maj ňák geneticky třeba?
Určitě?![]()
To sice není, ale že na tom místě nemá co dělat, je nad slunko jasnější. Ten import prostě nějak nefunguje.
tam se prave predpoklada ta inteligence![]()
Na které straně?
Tipla bych si, že manžel i šéf mají inteligentně uznat, že to mělo svůj důvod, zanalyzovat příčiny a napřít svou inteligenci k vzájemně výhodnému řešení situace ![]()
V ideálním světe jistě :)
no to sice taky, ale Kokoska je rozumna dama ktera byt se ji rano nechce vstavat a muz ji nekdy pije krev vi dobre, ze vynalozene usili na vyrovnani se s temito nedostatky za to stoji, prace je dobra a penize tez, manzel vlastne zlatej..![]()
proste vim co je pro me dobre=jsem si vedoma nasledku svych cinu a unesu je. kupodivu vetsina lidi toho neni schopna
To byl jen příklad, samozřejmě
jde o to, že s veškerou inteligencí člověk pro sebe udělá rozhodnutí, které jinému velmi inteligentnímu člověku může způsobit to, že se bude muset zabývat ihned situací pro něho nepříznivou. Prostě nevěřím, že lidstvo bude spokojené, pokud každý nejdřív udělá to nejlepší pro sebe. Já svoje činy dejme tomu unesu, otázka je, unese-li někdo jiný jejich následky.
a ted je to snad jinak?:-) beres ohledy na druhe, zejmena na sve blizke, protoze chces, ne? a dejme tomu napriklad, ja nejezdim po meste 180 km/h ne proto, ze se to nesmi, ale protoze se nechci zabit:-) a i kdyby bylo lze beztrestne zabit nekoho jineho, neudelam to, protoze bych pak nemohla zit sama se sebou. proste to predpoklada nejakou vrozenou civilizovanost...
i ted se muzes svobodne rozhodnout, ze misto prace budes krast..![]()
Jo, a my necháme Kokosku svobodně krást, a budeme pracovat na tom, co je pro nás nejlepší (aby měla Kokoska co krást
)
Pro manžela a šéfa je dlouhodobě příznivé zbavit se podobně impulzivní a nevypočitatelné osoby, nezodpovědné a zejména sobecké, co páchá něco o čem ví, že pro ně dva je to nepříjemné, z toho musí vycházet a zas mi to platí![]()
Naopak - aby neokradla nás, servírovat jí co má nakrást už zase není v našich osobních zájmech![]()
nevim jak ty, ale já budu dělat co můžu abych si svůj majetek před takovejma kokoskama uchránila!![]()
a páč ona mě zná, tak si netroufne ani přiblížit![]()
Takže ti, co nemají síly/energii/prostředky zabránit , aby je Kokoska (moc se omlouvám, začíná to hraničit s veřejnou pomluvou
) neokradla, se chytnou poslední naděje, a uvěří někomu, kdo řekne, že tomu zabrání
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje