Jednu jenom, před dovolenou. Doporučujou se tři.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Určitě. Ale půjdu tam nejdřív v říjnu, jestli stihnu. Mám ho hodně nabitý.
V nejhorším si to dám k narozeninám v listopadu. Udělám z babči Krasomilu ![]()
To me prave nadchlo,na jare vyzkousim.![]()
Nevadi,ja si pockam.Pokud budes spokojena sla bych az na jare.
Pod zimni bundu mi to prijde skoda.![]()
preju at se zadari k tve spokojenosti.
To vypadá hodně zajímavě, díky za tip
Tyhle povrchní akce mě strašně iritujou
A jak ho děláš?
směs jsem si trochu přizpůsobila, ale vycházela jsem z tohoto návodu - myslím, že je tam všechno skvěle popsané. ještě před tím jsem vyzkoušela i tu profi péči a výsledek je srovnatelný, ale hlavně mně to ušetří spoustu času ![]()
Děkuju!
venovat tomu pul roku zivota ti prijde povrchni?
je to pohled z jedne strany to urcite, ale taky je to potreba. protoze rozhovoru s manazerama je v novinach dost a dost, ale tech lidi z toho pasu se malokdo pta (a oni nejsou vetsinou ve stavu, aby to byli schopni slusne popsat).
Přijde mi to hlavně zbytečný, co s tím, zvýšit minimální mzdu jim nepomůže, spíš naopak, kolikrát je to i dílem neschopnosti dotyčného, co na tom potom zobecňovat.
pani novinarka proste pul roku objevovala ameriku :-))
Tak, za štědrý grantík
Je tam i něco osobního, viď?
Asi si presednu, ale kde?
Mezi řádky? :-)
Furt nic
je to povrchní a zbytečná akce se zajímavými souvislostmi.
kolik z vás si uvědomilo, že s ohledem na to, že během půl roku stihla kolik - minimálně tři? - zaměstnání a nikde neřekla, že jde o novinářku, tak ji na všech těch místech třeba zaučovali. úplně si představuju, jak odmítnu nějakého uchazeče na popsaná místa, kam málokdo chce jít, a kde se jakýkoli uchazeč vítá na červeném koberci, místo nich přijmu ji, a ona během pár týdnů řekne nazdar, a to ještě proto, aby to místo případně kritizovala. kolegové budou věnovat čas navíc na její zaučování, zaplatí se jí zdravotní prohlídka, na kterou ji bude muset někdo dovézt. a za měsíc hledáme znova, předchozí uchazeči si již práci našli jinde. z mého pohledu brutální.
já bych řekla že na těchto místech je fluktuace i tak hodně velká, takže to zásadní význam mít nebude-tedy ne pro tu firmu. pro ty ostatní chudáky samozřejmě jo:-(
mám tendence brát si takovéhle hurá akce přepočtem na vlastní práci.
na základě tohoto bych ji zabila, kdyby mi přišla pod ruku, a myslím, že její bývalí kolegové taky.
zejména v období dovolených je klidně možné, že díky jejímu naprosto zbytečnému pokusu (nevidím nic, co by přinesl, jen běžné prázné kecy "mělo by se" a "měli by", což umí každý, ostatní věci jsou známé i bez pokusů) pár těch, o kterých píše, jak pracují přesčasy, mělo ještě víc přesčasů, a někdo si třeba už podruhé zrušil dovolenou, aby ji nahradil, než se zase horko těžko sežene další kolega.
jsem si prostě jistá, že tím zbytečným výzkumem hodně lidem znepříjemnila život.
o ostatním zjednodušování a očividné povrchnosti tématu nemluvě, bylo by to na delší traktát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje