Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 10:34

Jednou (nebo x krát) jel na černo, resp. jednou ho chytli revizoři, OK a ty z něj děláš chronickýho podvodníka a všechno další taky špatně..

Offline viktorka_od splavu
48969 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 10:55
Reakce na Mutziputzi:

já z něj nic nedělám. myslet si můžu co chci (zatím)

20970 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 10:56

Docela fešnej náhodou

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 11:00
Reakce na Mutziputzi:

Bičík máš?

20970 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 11:02
Reakce na barbucha:

Koupila bych, koukám ale že pán je ženat

48969 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 11:04
Reakce na Mutziputzi:

hele, ze bysme narazili na tvoje hranice? no neke..

20970 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 11:10

No s tim nemam dobrý zkušenosti, to bych s čistym svědomím na rozdíl od ketodiety nemohla doporučit.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 21:06
Reakce na Krehutka:

No jo no, když fejsbůky mají občas výhodu v tom, že se tam obvykle vyjadřují všechny strany a člověk si tak líp může udělat obrázek sám, ne výhradně podle toho, jak mu to přechroustají novináři z iDnes. Článek jsem samozřejmě četla, oficiální vyjádření Žít Brno (jako celé strany, ne Hollana samotného) je k němu asi takové: 

"Ačkoliv náměstek Hollan redaktorce v odpovědi několikrát zdůraznil, že celý projekt je pouze vizí, která se začne realizovat, jakmile zmizí špunt na VMO Žabovřeská a provede se i množství dalších úprav v okolních ulicích, nedozvíte se o tom v článku ani slovo."

Zastupitelka za Žít Brno pak dál pokračuje: 

"Na stole je studie, která přeřešuje Veveří. V reportáži ale nepadla důležitá fakta. Jedná se o výhled do budoucna poté, až se dostaví důležité části dopravních tahů, a to VMO. Dále jsou podmínkou zklidnění Veveří další opatření, a to na komunikacích I. třídy. Tudíž máme před sebou ještě dlouhou cestu.

Cílem je, aby Veveří nesloužila pro tranzitující auta jedoucí třeba z Kuřimi do Komárova, ale aby k tomu využili velký městský okruh. Kdo chce bydlet na ulici, kde mu jezdí x tisíc aut denně, které přináší ulici jen to, že projedou a nechají za sebou smrad? Nikdo.

Veveří nadále bude dostupná pro lidi tam bydlící, pro lidi tranzitující v rámci centra města autem, ale i pro obchodníky. Ano, budou tam moci dojet autem a dokonce tam zaparkovat. Jak paní v článku zmiňuje zjednosměrnění Veveří - to se prověřovalo také, ale odborníci na dopravu to nakonec nedoporučili. Studie počítá s budováním míst pro zásobování a ne jak nyní, aby se obchodníci báli, že dostanou pokutu za to, že jim někdo doveze zboží."

No a dokonce by se prý podle této studie zvýšil v ulici Veveří počet parkovacích míst z 105 na 140, po čemž se taky svorně kvílí dlouho, že v Brně není kde parkovat. Mně se to zdá jako smysluplná vize, proč by mělo takový množství aut krosit úplné centrum města (zdravím do Prahy!), když by to šlo vyřešit i jinak?

Ale nevim, jestli sem dávat tadyta vyjádření, jestli si chcete jen společně pohejtit Hollana bez ohledu na téma a mně to uniklo tak se ozvěte. :D

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 21:08
Reakce na Mutziputzi:

Tu mi ani nepřipomínej! Skoro dva týdny a jediné kilo! Už mě to nebaví :-(

Chystám se na lymfomasáže, ruční, snad to pomůže, protože jinak mě z toho už šlehne 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 22:07
Reakce na Karoleena:

Pokud to, co je citováno v článku, skutečně neřekl, zvažovala bych na místě Hollana nějaké další kroky vůči idnes. To, co jsem četla v článku mi spíš vyznívá tak, že z fáze vize se posouvají k fázi realizace. Pokud dojde k dostavění vmo, tranzitujici doprava nebude mít důvod jezdit přes centrum a ulice se tedy zklidní sama. Se zneprujezdnenim Veveří rozhodně nesouhlasím, ani nevím, proč by to mělo být žádoucí - zbývající auta se akorát přeliji na Kounicovu nebo Úvoz. Po Veveří se pohybuji autem i jako chodec, neříkám, že prostor na zlepšení tu není (oprava chodníků, zelené šalinové pruhy jako na Nových Sadech, víc stromů atd.), ale zároveň bych tu ulici ponechala i jako spojnici okolních čtvrtí s centrem města.

Hollana hejtovat nepotřebuji, on se průběžně znemožňuje sám (např nedávný trapas s bazarem Mototechny na Moravaku a Svobodaku za " sponzorský dar").

48969 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 22:15
Reakce na Karoleena:

promiň ale to jsou strašný kydy... "tranzitující auta jedoucí třeba z Kuřimi do Komárova" bych chtěla vidět toho magora, co jede z kuřimi do komárova přes veveří

20970 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 08:19
Reakce na Dadoo:

Zkus bodywrap, zázrak. Kamarádka sérii ručních lymfomasáží absolvovala a prej to je nepříjemný a efekt 0. Já jsem z bodywrapu mohla odejít v o číslo menších hadrech.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 08:29
Reakce na Mutziputzi:

Aha.. já mám právě superreference na tu ruční.

Ve škole jsem párkrát byla u kosmetiček v té lymfobotě a přišlo mi to úplně k ničemu.

Keto asi už na mě nezabírá, protože si tělo zvyklo a nasadilo ignoraci . Tak to potřebuji něčím prošťouchnout..

Jó, na tohle si vzpomeňte, až si budete myslet, že mám dobrý vlasy, netrápí mě vrásky apod. Je to vykoupeno urputným tloustnutím a a současnou záživností! Cokoli pojmu, ihned uložím.  Trpím, no.... 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 08:36
Reakce na Mutziputzi:

Tak jsem si o tom přečetla DO TOHO JDU!!!

Nemám tam kontraindikace! Paráda!

Za týden odjíždím na dva týdny do Itálie, kde nepochybně zase přiberu - denně kurzy vaření, ochutnávky, degustace apod. (přibírám i pouhým pohledem) a jakmile se vrátím, objednám se.

Dík!

20970 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 09:05
Reakce na Dadoo:

Itálii závidim, taky mám během podzimu v plánu aspoň týden v Miláně Ten bodywrap fakt doporučuju, až tě z toho vymotaj, tak ten efekt uvidíš hned a po 4 dnech je finální, já jsem měla -18 cenťáků, měřeno na 6 místech, takže samozřejmě nic až tak ohromnýho, ale fakt za nic.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 10:03
Reakce na Mutziputzi:

Dej prosim tip kam na to zajit,dik. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 10:06
Reakce na Mutziputzi:

Kolik kur si mela?

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 10:06
Reakce na Mutziputzi:

souhlasím, že efekt bodywrapu je vidět hned, jen si ho dělám sama doma 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 10:07
Reakce na Dadoo:

az vyzkousis,napises jak zafungovalo?

20970 příspěvků moje polička 09. zaří 2017 10:20
Reakce na jinx:

Tady jsou kontakty, já jsem byla ve Vacu Opatov, ale měli by to dělat všude stejně i za stejnou cenu.

http://bodywraps.cz/partnerske-salony/