Jednou (nebo x krát) jel na černo, resp. jednou ho chytli revizoři, OK a ty z něj děláš chronickýho podvodníka a všechno další taky špatně..
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
já z něj nic nedělám. myslet si můžu co chci (zatím)
Docela fešnej náhodou
Bičík máš? ![]()
Koupila bych, koukám ale že pán je ženat
hele, ze bysme narazili na tvoje hranice? no neke..
No s tim nemam dobrý zkušenosti, to bych s čistym svědomím na rozdíl od ketodiety nemohla doporučit.
No jo no, když fejsbůky mají občas výhodu v tom, že se tam obvykle vyjadřují všechny strany a člověk si tak líp může udělat obrázek sám, ne výhradně podle toho, jak mu to přechroustají novináři z iDnes. Článek jsem samozřejmě četla, oficiální vyjádření Žít Brno (jako celé strany, ne Hollana samotného) je k němu asi takové:
"Ačkoliv náměstek Hollan redaktorce v odpovědi několikrát zdůraznil, že celý projekt je pouze vizí, která se začne realizovat, jakmile zmizí špunt na VMO Žabovřeská a provede se i množství dalších úprav v okolních ulicích, nedozvíte se o tom v článku ani slovo."
Zastupitelka za Žít Brno pak dál pokračuje:
"Na stole je studie, která přeřešuje Veveří. V reportáži ale nepadla důležitá fakta. Jedná se o výhled do budoucna poté, až se dostaví důležité části dopravních tahů, a to VMO. Dále jsou podmínkou zklidnění Veveří další opatření, a to na komunikacích I. třídy. Tudíž máme před sebou ještě dlouhou cestu.
Cílem je, aby Veveří nesloužila pro tranzitující auta jedoucí třeba z Kuřimi do Komárova, ale aby k tomu využili velký městský okruh. Kdo chce bydlet na ulici, kde mu jezdí x tisíc aut denně, které přináší ulici jen to, že projedou a nechají za sebou smrad? Nikdo.
Veveří nadále bude dostupná pro lidi tam bydlící, pro lidi tranzitující v rámci centra města autem, ale i pro obchodníky. Ano, budou tam moci dojet autem a dokonce tam zaparkovat. Jak paní v článku zmiňuje zjednosměrnění Veveří - to se prověřovalo také, ale odborníci na dopravu to nakonec nedoporučili. Studie počítá s budováním míst pro zásobování a ne jak nyní, aby se obchodníci báli, že dostanou pokutu za to, že jim někdo doveze zboží."
No a dokonce by se prý podle této studie zvýšil v ulici Veveří počet parkovacích míst z 105 na 140, po čemž se taky svorně kvílí dlouho, že v Brně není kde parkovat. Mně se to zdá jako smysluplná vize, proč by mělo takový množství aut krosit úplné centrum města (zdravím do Prahy!), když by to šlo vyřešit i jinak?
Ale nevim, jestli sem dávat tadyta vyjádření, jestli si chcete jen společně pohejtit Hollana bez ohledu na téma a mně to uniklo tak se ozvěte. :D
Tu mi ani nepřipomínej! Skoro dva týdny a jediné kilo! Už mě to nebaví :-(
Chystám se na lymfomasáže, ruční, snad to pomůže, protože jinak mě z toho už šlehne ![]()
Pokud to, co je citováno v článku, skutečně neřekl, zvažovala bych na místě Hollana nějaké další kroky vůči idnes. To, co jsem četla v článku mi spíš vyznívá tak, že z fáze vize se posouvají k fázi realizace. Pokud dojde k dostavění vmo, tranzitujici doprava nebude mít důvod jezdit přes centrum a ulice se tedy zklidní sama. Se zneprujezdnenim Veveří rozhodně nesouhlasím, ani nevím, proč by to mělo být žádoucí - zbývající auta se akorát přeliji na Kounicovu nebo Úvoz. Po Veveří se pohybuji autem i jako chodec, neříkám, že prostor na zlepšení tu není (oprava chodníků, zelené šalinové pruhy jako na Nových Sadech, víc stromů atd.), ale zároveň bych tu ulici ponechala i jako spojnici okolních čtvrtí s centrem města.
Hollana hejtovat nepotřebuji, on se průběžně znemožňuje sám (např nedávný trapas s bazarem Mototechny na Moravaku a Svobodaku za " sponzorský dar").
promiň ale to jsou strašný kydy... "tranzitující auta jedoucí třeba z Kuřimi do Komárova" bych chtěla vidět toho magora, co jede z kuřimi do komárova přes veveří![]()
Zkus bodywrap, zázrak. Kamarádka sérii ručních lymfomasáží absolvovala a prej to je nepříjemný a efekt 0. Já jsem z bodywrapu mohla odejít v o číslo menších hadrech.
Aha.. já mám právě superreference na tu ruční.
Ve škole jsem párkrát byla u kosmetiček v té lymfobotě a přišlo mi to úplně k ničemu.
Keto asi už na mě nezabírá, protože si tělo zvyklo a nasadilo ignoraci . Tak to potřebuji něčím prošťouchnout..
Jó, na tohle si vzpomeňte, až si budete myslet, že mám dobrý vlasy, netrápí mě vrásky apod. Je to vykoupeno urputným tloustnutím a a současnou záživností! Cokoli pojmu, ihned uložím. Trpím, no.... ![]()
Tak jsem si o tom přečetla DO TOHO JDU!!!
Nemám tam kontraindikace! Paráda!
Za týden odjíždím na dva týdny do Itálie, kde nepochybně zase přiberu - denně kurzy vaření, ochutnávky, degustace apod. (přibírám i pouhým pohledem) a jakmile se vrátím, objednám se.
Dík!
Itálii závidim, taky mám během podzimu v plánu aspoň týden v Miláně
Ten bodywrap fakt doporučuju, až tě z toho vymotaj, tak ten efekt uvidíš hned a po 4 dnech je finální, já jsem měla -18 cenťáků, měřeno na 6 místech, takže samozřejmě nic až tak ohromnýho, ale fakt za nic.
Dej prosim tip kam na to zajit,dik.
Kolik kur si mela?
souhlasím, že efekt bodywrapu je vidět hned, jen si ho dělám sama doma ![]()
az vyzkousis,napises jak zafungovalo?![]()
Tady jsou kontakty, já jsem byla ve Vacu Opatov, ale měli by to dělat všude stejně i za stejnou cenu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje