Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline viktorka_od splavu
48969 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 14:14
Reakce na Isca:

na rovinu řečeno, neni to pro slabší kusy no. jak už jsem psala výše.

Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 14:16

Takže opět jedna hezky znějící utopie.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 14:18
Reakce na Isca:

Takovejm obvykle neni co ukrást, a zase rovnováha

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 14:18
Reakce na Mutziputzi:

Co je na tom sobeckého, že se dejme tomu chci zbavit práce, která mě stresuje a manžela, který mě deptá? je to pro mě nejlepší, udělám to tedy tak jak jste psala, že se má člověk chovat. 

Takže jednání pro mě nejlepší = sobecké jednání z pohledu druhé strany, dlouhodobě možná přínosné, ale okamžitě neuspokojivé. Takže mi vychází, že nikdy lidstvo spokojené nebude :D

A končím, jdu pro mě uspokojivě na angličtinu, čímž možná budu neuspokojivě a stresujícně působit na paní lektorku.

48969 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 14:19
Reakce na Isca:

jasněže utopie, nic jinýho jsem ani nepsala. čistě teoreticky by to mohlo oslovit davy, protože každý si myslí(me) že zrovna já jsem přece ten silnej jedinec..:DDD ale v praxi těžko.

mutzi to možná vidí jinak?

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 14:19
Reakce na Isca:

Bacha na mě, kradu zejména virtuálně přes internet! 

Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 14:21
Reakce na Mutziputzi:

..ne pak není rovnováha, pak se to zhoupne do protivky, gilotina, a tak...takový dynamický vývoj prostě 

48969 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 14:23
Reakce na Kokoska:

Co je na tom sobeckého, že se dejme tomu chci zbavit práce, která mě stresuje a manžela, který mě deptá? je to pro mě nejlepší, udělám to tedy tak jak jste psala, že se má člověk chovat. 

Takže jednání pro mě nejlepší = sobecké jednání z pohledu druhé strany, dlouhodobě možná přínosné, ale okamžitě neuspokojivé. Takže mi vychází, že nikdy lidstvo spokojené nebude :D

A končím, jdu pro mě uspokojivě na angličtinu, čímž možná budu neuspokojivě a stresujícně působit na paní lektorku.

za normálních okolností se ale takhle přece chová každý, hledí se zbavit práce, která ho stresuje atd. jestli si polepší nebo ne.. to už je druhá věc:-) a v důsledku to může být pro tu druhou stranu ještě pozitivní. ještě ráda se nějaká masochistka nechá deptat:P nebo opuštěnej zoufalej skočí z mostu a bude o jednoho záporáka míň.. :D

že lidstvo nikdy spokojené nebude tak to máš naprostou pravdu. a jdu taky:-) u mě je to ale zcela jisté... chuděra.

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 06. zaří 2017 16:55

Chvilkama sleduju to hlasování o vydání Babiše a Faltýnka... bohužel jsem občas padla zrovna na chvíli, kdy se Babiš dostal k mikrofonu. To je strašný, strašný, STRAŠNÝ!! 

48969 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 10:37
Reakce na Krehutka:

za me jen houst! :D

(zase se nikdo neprizna ze je volil, nevadi, hlavne ze za rok uz nebude)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 10:49

Chtěla bych tvůj optimismus sdílet, ale nevím, no...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 10:51

Hollana bych volila určitě já

48969 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 14:15

jen si tu odložím

http://michaelapeterkova.psyx.cz/premira-zakonu-skodi-lidske-slusnosti/

Mutziputzi no sice netuším proč, ale hlavně je to uplně jedno.. vlastně když si tam do práglu chceš nabrat slovenské oligarchy, vem si i holana a spol, jo?:*

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 07. zaří 2017 22:55
Reakce na Krehutka:

Ach jo, ale dyť to je přece hrozná blbost ten článek, na fejsbucích už to poměrně střízlivě komentovali, že to je jakási zcela teoretická studie, která nepřichází v úvahu, dokud nebude dostavěný velký městský okruh a je na to navázaná celá řada dalších změn v dopravní infrastruktuře, ale na idnes je z toho aféra, jak kdyby měli začít nejpozději zítra ráno bagrovat... Hollan je možná bláznivej, ale tady ten hon na něj je taky trochu úlet.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 00:05
Reakce na Karoleena:

Fejsbúky nečtu. Jestli je to blbost, asi by se pan Hollan mohl zdržet podobnych komentářů:

Město Brno dlouhodobě prosazuje zklidnění centra. Veveří má potenciál stát se klidovou ulicí. V tuto chvíli je dokončený a odsouhlasený strategicko-architektonický záměr,“ potvrdil náměstek pro dopravu Matěj Hollan(Žít Brno). 

Přemýšlet o tom, jak se v případě zavedení změn zařídí, mohou místní už nyní. „Příprava projektové dokumentace a získání potřebných povolení by měly být dokončeny ve druhém pololetí 2018,“ uvedl Hollan. Pak návrh budou schvalovat zastupitelé i radní.

Zdroj: http://brno.idnes.cz/brno-veveri-auta-pryc-z-centra-bulvar-pro-pesi-f4m-/brno-zpravy.aspx?c=A170907_350395_brno-zpravy_dh

Offline Lilly_Ku
4459 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 06:50
Reakce na Karoleena:

Presne, nechapu, proc se to tady tak strhava. Absence vizi se podepsala na prazskym centru, tady se o vizi pokouseji a zase spatne, ja fakt nevim.

48969 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 10:14
Reakce na Lilly_Ku:

treba proto, ze to zadna vize neni? ze jsou to izolovany vykriky tupana co jezdi salinou nacerno?

Offline dzizisketa
8817 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 10:15

treba proto, ze to zadna vize neni? ze jsou to izolovany vykriky tupana co jezdi salinou nacerno?

Lilly_Ku tady máš přímo exemplární odpověď

48969 příspěvků moje polička 08. zaří 2017 10:24
Reakce na dzizisketa:

pro me teda neni ani nahodou v poradku, ze namestek pro dopravu nema ani ridicak ani salinkartu. jako recese to bylo dobry, v realu je to katastrofa.

zas v praglu mate svy, no