no presne.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Jak probíhal jeho případ a co věděl, je v tomhle případě celkem fuk - je to zcela evidentně a prokazatelně zločinec z povolání, a jako takovej je společensky naprosto nepřijatelnej.
A vlastně tohle téma patří i pod Zemana, tu hroudu hnoje
protože to on za to může: on mu dal milost (kdyby to bylo v rámci amnestie, tak je to jiná), jeho manželka (první dáma!) navštěvovala toho kriminálníka v base, aby s ním přátelsky pohovořila... to Zeman nás tlačí někam do žumpy, a záměrně.
Myslím si to samý - bude tam narváno tou lůzou, jeho voliči (voličkama!)... a jasně, Rusko, Čína - to fakt pro nás to pravý
Jako bysme my mohli za to, že se s ním nikdo jinej nebaví! No, taky se musej započítat prachy Lukoilu, ta jeho kampaň něco stála... a mafiáni Nejedlý a spol. si už dokážou pohlídat, aby byl náležitě vděčnej.
Čecháčci![]()

Tak jsem nějak znechucená..
Přidat peníze učitelům..? Rozhodně ano!
Ale.. Přidat i těm, kteří čoudi společně se svymi patnactiletymi žáky nebo jim připaluji cigára..? Nebo naprosto ignorují,když v buse vytáhnou láhev vína a veřejné popíjejí? a ještě čumí jak puk,když jim ten chlast v autobuse já zatrhnu. .
Když tu učitelku upozorní organizátor akce v hotelu na hromadu chlastu, kterou ti žáci u sebe maji a ona opáči,ze ona sama nic nemá..? A žáci jsou prý dospělí..
Na to jim se.e Bílej Tesák, je to přece pořád školní akce!!!
Před rokem jiným žákům jiná kantorka chlast sama kupovala,aby nechodili chlastat jinam.. A ještě litovala ty naše, že jim prý nic nedovolíme! To ona že prý má pochopení.. Na to jí odpověděla naše žákyně, že to se tedy má čím chlubit!
Mně to přijde jako veřejná degradace učitelského povolání. Smutné je, že se ti kantoři degradují sami. Ne. Je to ostudné!
![]()
Vím, že učitelé to nemají lehké a sami mají své slabosti, ale to ti tak začíná výlet do Itálie nebo to jsou zkušenosti z předchozích ročníků? ![]()
takto začaly dva týdny v Itálii. Jsou s námi ještě dvě další školy.
Naše děti j sou D.O.K.O.N.A.L.É!!! (abych to nezakřikla)
Příklady táhnou a snadněji to jde na tu blbou stranu, ale ty jsi jistě učitelka s autoritou. ![]()
No pozdrav pánbu...
Chvalabohu, že máte aspoň vlastné deti vycepované.
A s tým odmeňovaním učiteľov, no neviem, ako je to u vás, ale u nás na sľučku...keď sme sa chceli dcérinej na prvom stupni ako rodičia skladať na niečo ako výkonnostný príplatok, lebo bola proste úžasná (tá triedna), tak sme zistili, že neexistuje legálna cesta, ako ju môže škola, či my, ohodnotiť. Takže presne - skvelý učiteľ, či mizerný učiteľ, dostanú rovnako. Motivácia jak šľak.
jedna moje pribuzna chodi do 9. tridy. Odesla jsi ucitelka na dejepis a dostali novou, ktera na to nema aprobaci. Hned na zacatku jim rekla, ze ona si nepamatuje jmena ani data a tak pri ustnim zkouseni bude stacit, pokud budou mluvit souvisle, protoze spravnost neni schopna zkontrolovat. Naopak pri pisemce to musi mit spravne, nebot ona si to doma overi...
dvakrat
Nevím přesně, ale u nás by měl být ještě něco jako osobní příplatek či odměna. Prostě má ředitel nějaký budget, který rozkouskuje mezi ty své učitele. Bohužel to není mnoho, takže to rozhodně nijak výrazně ty učitele neodliší. Ale znám to jen teoreticky ze školy. A tedy plně chápu nelegálnost vašeho záměru ohodnocení ze strany rodičů, to by asi fakt nebylo rozumné:-D
Prečo nerozumné :) ?
Tak aspoň to přiznala, narozdíl od mnohých.
Jako Váš záměr je pěkný, bohužel z mého pohledu zneužitelný a nerealizovatelný. Je to stejné, jako by úředník bral legální cestou peníze od klientů, protože je na ně milý a tráví s nimi více času než ostatní. Tyhle odměny prostě musí jít od zaměstnavatele. Navíc kdo má vědět, že ty peníze dostává za profesionalitu nikoli za vylepšení známek, atp atp.
Já jsem to brala jako nadsázku, to bylo myšleno vážně myslíš? Já bych si to v tom případě užila i na místě učitelky musím říct, almužničku![]()
A mě teda vytáčí debilní taxikáři na letišti, jako by nestačilo, že dělaj Praze ostudu všude!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025