Porizuji Litacku!
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
![]()
![]()
Jsi tu ještě?
Ne, už ji jel bus ![]()
Doprčic, já jí tu chtěla dát jeho fotku...:-)
Budu, protože to není ani vina ani chyba. Na nátlaku ze strany muže není nic přirozeného.
Dát můžeš, my ji zhodnotíme a pak budeme na Mutzi řádně připravené. ![]()
Já ji právě chci dát na minutu, nemůžu mu to udělat...:-).
Prave jdu z hebrejstiny temnymi zakoutimi na metro Vysehrad, nejsem nahata, tak ssnad...![]()
Doprčic, já jí tu chtěla dát jeho fotku...:-)
Cekam! Zazije neprirozeny natlak ze strany zeny!
Nebyl to tenhle? Vu
No moment ale neke, hodne podobnej! Takze jsem si zkazila zivot!![]()
Já jsem přesvědčená, že je to on... Chodících miliarda, no...
I to vino covece...v cem ma problem chlapec, ze ho nedrapla naka zlatokopka? Jina?
Nevím, která ho má... Je mu 47...:-).
Tak ja mohla mit jednoho z Dejvic, co tam toho ma nejvic!
stejne si furt bude mlit svou i kdyz tu vinu porad zminuje jen ona sama![]()
barbucha jezis jasne, proste nektere nedokazou pochopit ze (absolutne ted nemluvim o nasili) jisty natlak
ze strany muze je prirozeny a zena se musi naucit jasne se vyjadrovat. nebo taky ne - a vyuziva toho ve svuj prospech.
Hele, jestli už bude můj dotaz impertinentní, tak mě klidně ignoruj, nebo odkaž do patřičných mezí:
Nepsala jsi to náhodou ty, že byl tvůj první manžel násilník? Pokud se nepletu, očekávala bych, že budeš mít pochopení pro to, že ne každý se dokáže náležitě bránit a ne každému muži stačí ostrá odpověď, případně facka, pokud překročí hranice. A vím, že píšeš o nátlaku a ne násilí, ale kde je ta hranice? To může být přece subjektivní.
Hlásím se k těm, které to nechápou. Já mám třeba ráda muže stydlivé, které musím trochu postčit. Pokud na mě muž jakkoliv tlačí, je mi protivný. Možná způsobuje jiný úhel pohledu to, že preferujeme jiný typ mužů ![]()
A co kdyby se ženy neučili jasně vyjadřovat a muži se naučili slušně chovat? Tobě například nevadí, když na tebe cizí muž pořvává oplzlosti? Jasně, to není násilí, ale nepříjemné to je, já nikdy nevím, jak reagovat. Tak ignoruji, ale přitom se stydím, možná i červenám, jako bych něco provedla já.
Co je teda podle tebe přirozený nátlak?
ten nátlak byl v uvozovkách a se smajlíkem prosím, zas to neber tak vážně.
oplzlosti mi nejsou příjemné a nic takového nevyhledávám. ale stydlivý muž kterého bych musela postrkovat, to si neumím představit, protože tím pádem bychom se dohromady nikdy nedali, já první krok prostě neumím udělat. takže si počkám až se projeví:-) samozřejmě já vím že/jestli se tomu muži líbím, a pokud se líbí on mě, tak se to taky dozví, přitom mi není nijak proti mysli dělat trochu drahoty, takové ty tanečky okolo, za mě to prostě k namlouvání patří. a když se mi chlápek nezamlouvá nemám problém dát to najevo - samozřejmě pokud to nechce pochopit je to blbý. a ano setkala jsem se s tím, ale vážně spíš když jsem byla ještě mladý telátko a neuměla jsem to jednak rozklíčovat a pak prostě se patřičně vyjádřit aby mi rozuměli. beru to tak, že mluvíme každý trochu jinou řečí, a je v mém zájmu se naučit tu jejich. jasněže si můžu dupat nožkou že ne a ne, ať se naučí oni moji - ale já jsem realista takže začínám vždy u sebe:D
kruci, prošvihla jsem fotku toho sexy pracháče ![]()
jinak řekla bych, že problém tkví v tom, když kohokoliv necháš překročit nějakou pomyslnou hranici - dostat se k tobě příliš blízko. jasněže pokud se vdáš za člověka, který se neumí ovládat, a máš s ním děti, tak pak ti jaksi ostrý jazyk nebude k ničemu a ani facka nepomůže, to už je prostě pozdě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my