Garfie A v Břeclavi ja takisto jeden lekár nakazený. Aby to nedopadlo tak, že tých nakazených nebude mať kto ošetrovať. Ach jo.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
paktofonika
Zrovna jsem o tom mluvila s kamarádkou, nemocniční kaplankou. Říkala, že je to šílené, že nikdo nemá respirátory, ani roušky. Pracuje převážně na LDN, prý tam sestřičky a lékaři už nikam nechodí, v podstatě jsou v mimo práci v dobrovolné karanténě ve strachu, že by nákazu přitáhli na oddělení zrovna oni. A že sestřičky s malými dětmi jdou na paragraf, ne protože se musí postarat o dítě, ale protože se bojí chodit do práce.
Garfie Já to píšu pár stran vpředu, na tý italské situaci má velký podíl podcenění ochrany zdravotníků. Jeden pozitivní doktor vyautuje na karanténu X dalších lidí... Kdo za ně bude v práci a ve službách? Už teď je zdravotnictví personálně v pr. a ještě toto, zcela zbytečně.
domenica Já sama mám tendence tyto FB, apod. příspěvky brát s velkou rezervou, ale vzhledem k tom, že mám rovněž přímé informace od zdravotní sestry v Itálii, tak tomu, bohužel, věřím.
Fiction Já to četla, je to hrozný. Těch cca tři tisíce respirátorů, co dostaly kraje je fakt kapka v moři.
Fiction Držte se!![]()
boze, ten Babisuv mluveny projev a vystupovani... bych se smala... az bych brecela :(( fakt uplne mimo vsechy kategorie
domenica Já sama mám tendence tyto FB, apod. příspěvky brát s velkou rezervou, ale vzhledem k tom, že mám rovněž přímé informace od zdravotní sestry v Itálii, tak tomu, bohužel, věřím.
Já mám ty samý tendence, takže kdybych autora příspěvku neznala, ani bych to sem nedávala. Takže taky věřím, bohužel.
Dnes som videla scénu z bristkého sitcomu Yes Minister:
Sir Richard Wharton: “In stage one, we say nothing is going to happen.”
Sir Humphrey Appleby: “Stage two, we say something may be about to happen, but we should do nothing about it.”
Sir Richard Wharton: “In stage three, we say that maybe we should do something about it, but there’s nothing we can do.”
Sir Humphrey Appleby: “Stage four, we say maybe there was something we could have done, but it’s too late now.”
Garfie Já byla v ve čtvrtek v Ostravě na pohotovosti (dva brigádníci si pustili betonový překlad na nohy) a tam byl naprostý klid. Žádné extra hygienické opatření kromě nálepky na dveřích, že koronavirus tam nebylo. O nějakých rouškách, respirátorech nebo desinfekci ani nemluvím. Ale zas všichni vypadali v pohodě, žádná panika.
Tady mate ode me na uvolneni tragicke nalady:D
Dadoo tak priklad z VB z jedne skoly - maji tam potvrzenou nakazu, ucitele!!!! povolali na vikend, aby to tam vydezinfikovali, a deti mohly jit v pondeli do skoly![]()
Emerald nás mnogo? Aha to jinde!
continuity Spis takhle - dokud nas nebombardujou, do skoly se chodi.
Emerald já mám vzdělání dost na piedestalu, ale všechno má své hranice
continuity tam nemaji na piedestalu vzdelani, ale dochazku...
Emerald Jo, to je přesné. Docházka nadevše.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025