Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 16:56

Garfie hurá, děkuju

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:04

Mutziputzi Není zač, já už na to kopání "co všechno je špatně" začínám být alergická, stačilo by, aby se každý osobně choval zodpovědně a nařízení nemusela být. 

20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:10

Garfie moje řeč

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:15
Reakce na Garfie:

Mutziputzi Není zač, já už na to kopání "co všechno je špatně" začínám být alergická, stačilo by, aby se každý osobně choval zodpovědně a nařízení nemusela být. 

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:32
Reakce na Garfie:

​Souhlasím

Offline Magráta
8104 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:35

Garfie souhlas

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:39

Tak to souhlasíme asi všichni, ale předpoklad, ze se každý bude chovat zodpovědně, je poněkud utopický 

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:50

Tulipe Stačila by většina

Jinak teda přihodím, mě to nijak zvlášť nenamíchlo, ale moji sestru ano-je učitelka na odborném učňáku a zítra 11:00-11:20 píšou se třídou písemku, už jí přišlo asi 8 zpráv s dotazy, jestli to jako myslí vážně, nebo to je vtip a k tomu hlášky typu "já už mám na zítřek domluvenou brigádu", "táta mě chtěl vzít do práce", "chtěli jsme s klukama na ryby"...a podobně. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:57

Zatímco v UK... 

Keep calm and carry on

20970 příspěvků moje polička 15. března 2020 17:59

Tulipe Dobrá je i kombinace s určitou racionalitou, i zde se nejmenovaná kolegyně den před prvníma restrikcema vrátila z Paříže a páč jí nikdo nic neřek, stavila se s celou famílií cestou z letiště v hospodě, můj otec shodou okolností taky a z letiště jel rovnou domu k prázdný ledničce, první typ potřebuje aby mu estébák vydal příkazy a zákazy, druhý typ je zodpovědný.

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 15. března 2020 18:16

Garfie Mutziputzi naprosty souhlas. 

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 15. března 2020 18:37

Garfie Mutziputzi Souhlasím. Jsem docela zklamaná, nebo  překvapená? chováním některých mých přátel a blízkých, na ně fakt nic než příkaz asi neplatí. A nedodržování doporučení a základní slušnosti a ohleduplnosti snad považují za odboj, nebo co . Jsem docela znechucená.

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 15. března 2020 19:51
Reakce na Garfie:

​Ano. Stačilo by, aby se každý osobně choval zodpovědně, používal dezinfekci, roušky a respirátory... 

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 15. března 2020 19:52

Jinak kdo nestihl vyslechnout státnický projev Otce vlasti na Primě, zde doslovný přepis. Není zač.

"Nekritizujte, jako. My děláme maximum, jako. Ne vy. Ale byl tam novinář, který to na mě zkoušel, jakej jsem nejsem. Prosim vás. Ten člověk vůbec neví, co je krizové řízení, jo. Já jsem to xkrát zažil. Když byly povodně, když vám bouchne chemička, ano? A já Vojtěchovi pomáhám, on on on on je právník, on nikdy... Jako pro nás všechny je to absolutně neuvěřitelná situace, to tady snad od 2. světové války nebylo, co se děje, jako. Takže, takže jako ano, možná někdy mluvim nepatřičně, ale to není nic proti němu, jako. On dělá maximum. Děláme to všechno za pochodu. Ako, my sme rozšířili ty laboratoria, je rozšířené to testování, ano, teďka všude shání a každý může říct jak stě byli připraveni. No ale, státní hmotný rezervy, já se zeptám, že kdo rozhodl o tom, že tam měli jenom deset tisíc těch respirátorů, no, ale my jsme to nebyli, jo, a kdo to mohol vědět, že bude celý svět nakupovat, vlastně, ano, všichni. Jo, protože samozřejmě velký problém je, že ta Evropa to nedala. Ta Itálie to neustála. Ona vlastně, my máme všechny lidi, ale teďka máme už sedm států nákazy. Dneska máme lidi, kteří se nakazili cez Španělsko, cez další státy, takže není to už Itálie. Nejdřív jsme měli Itálii a Bostonskou konferenci, ano. A potom samozřejmě došlo k nekontrolovanému přenosu u tý sestry Frýdek-Místek, u toho řidiče, který ještě je na Bulovce."

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. března 2020 19:58

Garfie 

Jo, tu karanténu, o který moc nepochybuju, si lidi vykoledovali sami. 

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 15. března 2020 20:01

barbucha neni on pribuzny Jolandy?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. března 2020 20:05

barbucha ted ho slycham vice, nez bezne (a nez by mi bylo mile) a toto mi pokazde vyrazi dech. To je .... no nic radsi

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 15. března 2020 20:14
Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 15. března 2020 20:29

Nejlepší je, že "kdo rozhodl o respirátorech? my jsme to nebyli!" Odhlédneme-li od skutečnosti, že není tenhle mudrc premiérem od včerejška (nebo jo?), tak:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nakup-rousek-vlada-podcenila-varovani-pritom-dostala-z-vice-stran-93051

Offline Potrefenáhusa
38622 příspěvků moje polička 15. března 2020 20:29
Reakce na Pavlena:

barbucha neni on pribuzny Jolandy?

​Velký špatný holt