Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline stes
9083 příspěvků moje polička 16. března 2020 08:31

Mutziputzi jojo, kotelnik nebo topenar

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 16. března 2020 08:34

Mutziputzi klid, nebo se jeste dovis, ze Babis pro ten virus urcite nekoho schvalne poslal, aby to do Cech dovezl. V tomhle s tebou souhlasim, uz je toho celkem dost a neni to vtipny.

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 16. března 2020 08:53

Kokoskapromin, ale tehle prispevek je takovej lezouci.... Kdyz uz teda, tak dost lidi tady uznava, co B dela, jen je k smichu/k pláči jeho verbalni projev. Toť vše. Pokud chces tohle pranyrovat, tak co treba posmivani se tlustejm ve zjevech, to neni pres čáru? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. března 2020 09:08

stes prosim tě posmívání tlustejm černochy eště mlátim

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 16. března 2020 09:16

Mutziputzi jezis ty si tak vztahovacna, že to mozny neni, mysleno to bylo vseobecne, ale kdyz uz sis nebehla

.. Co ta chudák iskra, no

20970 příspěvků moje polička 16. března 2020 09:27

stes Fakt naběhla? Jsem se nikomu, ani Iskře neposmívala že je tlustej, vyjádřila jsem údiv nad tím, že prorazila jako modelka a ma 4,5M sledujících, nemyslím že je to totéž, osobně jsem dost daleká se někomu vysmívat kvůli podobným věcem jako je tloušťka, to taková natrvrdlost nebo zabedněnost, to je jiná.

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 16. března 2020 09:42

stes Tak tlustejm se snad nikdo nikde neposmívá Jen občas padá údiv nad tím, kdo každý "může" být modelka (nebo se za ni považuje), nebo jak se která célebrita oblékne, což není vždy akdekvátní postavě. Opravdu to někoho pobuřuje? 

Offline Sofi
příspěvků moje polička 16. března 2020 09:55
Reakce na Mutziputzi:

stes Fakt naběhla? Jsem se nikomu, ani Iskře neposmívala že je tlustej, vyjádřila jsem údiv nad tím, že prorazila jako modelka a ma 4,5M sledujících, nemyslím že je to totéž, osobně jsem dost daleká se někomu vysmívat kvůli podobným věcem jako je tloušťka, to taková natrvrdlost nebo zabedněnost, to je jiná.

​Protože jsem si při přečtení tvého příspěvku ve VIP zjevech o tobě jenom potvrdila svůj úsudek a příspěvěk mi zůstal v paměti, dohledala jsem ho....

jinx Ta Iskra, mně neznámo kde se mohla vyloupnout, nemám se za to ráda, ale podobnejm se v čekárně směju, snad mě osud nepotrestá :D

20970 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:00

Sofi Svuj úsudek na základě nadnesený diskuze na internetu si strč někam a měla jsem na mysli těhotný co jsou jak koule, kde doufám, samozřejmě marně, že mě to nepotká...když víš prd, zkus nepromarnit šanci mlčet

Offline Aranel
6528 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:01

Mutziputzi má pravdu s tím přepisováním mluvenýho projevu, to nikdy nebude vypadat jako psanej text, bude tam víc zájmen, větný torza apod. Ale když někde mluvím a nejsem nejlepší řečník, můžu si to napsat a číst to.

A ještě si u čtení toho usnesení samozřejmě slinil prsty!!! včera jsem se koukala poprvé a potvrzuju, rozdíly propastný.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:20

Aranel je jasny, ze prepis bude vykazovat to, co pises. Nicmene Bures je mizerny recnik prepis neprepis, je fakt za trest to poslouchat a co hlavne -absolutne to postrada nejakou myslenky, tema a jednotici linku. Proste fakt placeni pate pres devate. A co z toho teda dost trci, to je ja, ja, ja. Ale stejna bida je to pokazde, to neni nic, co by ho ted akutne postihlo. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:32

jinx Já souhlasím, je to utrpení a ostuda. Taky ho teď sleduju více než je mi milé, a trpím jako zvíře. A to si myslím, že jsem dost tolerantní. Kromě toho, že forma i obsah, nevím, co je horší víc, je protivnej a nesympatickej.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:40

moonlight mne je taky protivny a nesympaticky, ale ok, to je proste subjtektivni, nekomu stejne tak muze pripada sympaticky. Ale to verejne vystupovani a projev, to je vazne tragedie. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:56

Právě mi napsala dcera, že v rámci bezpečnostních opatření obdržela na svou ochranu a zajištění provozu  1 ks roušky na jedno použití. 

Dcera pracuje na ambasádě v Londýně. nna dlouhý provoz to nevidím.. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 16. března 2020 10:59

jinx To máš určitě pravdu. Já jsem to jen přidala, že ta kombinace všeho už se skoro nedá vydržet... 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. března 2020 11:03

moonlight jo, taky si dam obcas hluboky nadech :))

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 16. března 2020 11:11
Reakce na Mutziputzi:

​Mě napadá kolik z vás to furt jedete do úmoru ty estébáky a Bureše má 100% disidentskou rodinnou anamnézu

​ááá, dáme kádrováckou chvilku!

20970 příspěvků moje polička 16. března 2020 11:14

barbucha vůbec, to jenom jestli jim měříte stejnym metrem

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 16. března 2020 11:18

Mutziputzi 

Ne ty vole, máma byla domovní důvěrnice a fotr vedoucí v Bartolomějský!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. března 2020 11:19

Dadoo