barbucha
a taková dcérka se jim povedla!
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Já si myslela na funkci v uličním výboru!
stes hele, dneska nejak nemam naladu na podobny debaty o nicem, jen jsem chtela vyjadrit, ze to neustaly omilani estebaku a Buresu, kteri delaji vsechno blbe, je k nicemu a zacina mi jit na nervy.
barbucha Mne na tom fascinuje, že to vypadá, jako by byly jen 2 krajní možnosti: disident X estébák. Třeba něco mezi můžeme připustit...... třeba normální člověk, co nepráskal a žil tak, aby se nezaprodal.
Fiction mě fascinuje, že to vypadá, že se furt budeš montovat do mých diskuzí, jakási suspektní posedlost zřejmě
Mutziputzi No, přiznám se, nejde tomu odolat
. Takže do TVÝCH nesmím
. Ale já mám dnes dobrou náladu, tak se určitě ještě potkáme!
Mutziputzi jak se, prosím, pozná, která diskuze je tvoje? šlo by to případně nějak označit?
moora normálně tam kde já zmínim někoho a ten mě a střídáme se
Mutziputzi Takže každá? ![]()
![]()
Potrefenáhusa Spíš která ne.
![]()
Potrefenáhusa Sweet Potato Klídek holky, kolegyně mi už dva dny píše, že se prostě nenechá vtáhnout do debaty se mnou, čili jsem měla strach zda se nejedná o obsesi, jinak samozřejmě ona svoboda slova, co se o ní zde občas píše, platí dál a pro všechny![]()
stes hele, dneska nejak nemam naladu na podobny debaty o nicem, jen jsem chtela vyjadrit, ze to neustaly omilani estebaku a Buresu, kteri delaji vsechno blbe, je k nicemu a zacina mi jit na nervy.
Děkujeme za informaci.
A zatiaľ, čo si tu vymieňate vzájomné pozdravy, podnikavá Nelinka ryžuje na koronavíruse. Dezinfekcia, ochranné rúška, ceny radšej nekomentujem a darí sa jej.
milacka kamarádka si od ní roušku objednala. 298 kč plus poštovné.
Bowle No vida, nekúp to![]()
Veľký obdiv a klobúk dolu pred dámami, ktoré šijú rúška zadarmo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025